من فکر کردم عدد بتا مهمه برای تاریخ
وگرنه LMP آبان ۱۴ هستش
وگرنه LMP آبان ۱۴ هستش
گپ خانم های باردار 1401
|
من فکر کردم عدد بتا مهمه برای تاریخ
وگرنه LMP آبان ۱۴ هستش
۱۴۰۱/۹/۱۱، ۰۳:۴۳ عصر
نه دقیقا اولین روز شروع آخرین پریت
۱۴۰۱/۹/۱۱، ۰۳:۵۹ عصر
مریم و ساغر فکر کنم آخر راند بارداری هستن
بعد من الان رفتم سرچ کردم نوشته بود قد کنجد هست ![]() خوبه حالا مثل فیل ها ۲۲ ماه باردار نیستیم ![]() من بی حوصله ![]()
۱۴۰۱/۹/۱۱، ۰۴:۱۸ عصر
صنوبر بيا اعتراف كن يه خبرايي هست و نميگى
نسيمه من وارد هفته ٨ شدم نونا جون فكر كنم سادات جون هم باردار بودن اگه اشتباه نكنم
۱۴۰۱/۹/۱۱، ۰۴:۳۵ عصر
نه سیما جون باور کن خبری نیست
![]()
صنوبر از روی علایم، من هیچوقت قبل پریود زیر دلم درد نمیگرفت الان درد داشتم و کمر درد های کوتاه و منقطع
۱۰ روز بیشتره دور سینه هام خارش گرفته بودم که هی میگفتم وا حساسیته چیه نمی فهمیدم خستگی مفرط و خواب آلودگی مدل سردردم هم تغییر کرده بود چقدر پراکنده نوشتم یه علامت دیگه اشم خونه رو گند گرفته بود ولی حال تمیز کردن نداشتم باتوجه به اینکه من تا حدی وسواس تمیزی دارم طبیعی نبود این میزان تنبلی ![]() اشتهامم کم شده
۱۴۰۱/۹/۱۱، ۰۴:۴۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۱۱، ۱۱:۱۷ عصر، توسط نسیمه جااان.)
مریم ۳۶ هفته -پسر
ساغر ۳۲ هفته -پسر نسیمه ۱۷ هفته -؟ سادات ۸ هفته -؟ سیما ۸ هفته -؟ رخشید ۵ هفته -؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
سلام به همه
رخشید جان تبریک میگم،ایشالا بارداری راحتی داشته باشی بچهها من پریشب حالت تهوعم خیلی شدید شد و در نهایت مجبور شدم برم سرم و آمپول بزنم،با توجه به اینکه من قندم بالاس(۹۹) سرمم باید نمکی باشه فقط؟ بعد من لکه بینی داشتم دوشنبه رفتم دکتر بهم شیاف داد،شبی یدونه میزارم ۴ تا گذاشتم هنوز قطع نشده،دوباره باید برم دکتر؟یا طول میکشه تا اثر کنه (۱۴۰۱/۹/۱۱، ۰۴:۴۴ عصر)نسیمه جااان نوشته است: Maryam من هفته هشتمم نسیمه جان
۱۴۰۱/۹/۱۱، ۰۶:۰۸ عصر
سادات جان برای من یه شب بود فقط به نظرم یه دکتر دوباره بری بد نیست عزیزم
![]() ![]() |