امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
دخترا من دو طرف گوشه ی لب هام ،حالت زخم پیدا کرده و میسوزه
یادمه قبلنا ک تاپیک بارداری رو میخوندم ،این مشکل رو داشت یکی از بچه ها
ولی یادم نیس کی بود
بنظرتون از کمبود چیزی هست ؟چیکار کنم خوب شه ؟
خیلی سوزش داره !حس میکنم یکی دهنمو جرررر داده :|
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
نسیمه برای شروع تب خال احیانا نیست؟
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ
نه عزیزم تب خال نیس
مث ترک خوردن میمونه
پاسخ
نمیدونم شاید کم اب خوردنم تاثیر داشته  Dodgy
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • نسیمه جااان
پاسخ
سادات جان کلا استراحت کن تا دکترت بری برای هیچ کاری جز سرویس بلند نشو
شما قندت بالاست ازونور فشارتم نباید بالا بره نه قندی نه نمکی سرم مخصوص میزنن که نه نمکیه مه قندی نسیمه جان حتما میدونه چیه
  • maryam_na، Sadat، youtab
پاسخ
سلام سادات جان، برای لکه بینی بهتر بری پیش دکترت دوباره چک کنه و از خودش بپرس تا کی باید شیاف بذاری. معمولا لکه بینی داشته باشی می فرستن سونو حتما که ببینن دلیلش چیه. من خودم تو بارداریم یه شب خونریزی داشتم و بعدش هماتوم تشکیل شد و شیاف میذاشتم مرتب و اوایل هر دو هفته می رفتم سونو و چکاپ که هماتوم و رشد بچه چک بشه. تا ۳-۴ هفته بعد اون خونریزیم با وجود گذاشتن شیاف لک بینی داشتم که معمولا عذر می خوام رنگ تیره ای داره و در واقع هماتوم تخلیه میشه و معمولا صبحها بعد شیاف لک بینی داشتم و قبل ظهر قطع می شد و دوباره روز بعدش این طور بود. برای مورد من که لکه بینیمم قطع شد و حتی هماتومم کامل از بین رفت بهم گفتن شیافو ادامه بدم و تازه در حال کم کردنشم که قطعش کنم. به هر حال یه هورمون و بدون دستور دکتر نباید استفاده یا قطع بشه. برای سرم، به دکتری که رفتی حتما گفتی که بارداری و هم اینکه قند بالاست نه؟ اگه گفتی دیگه دکتر طبق شرایطت تجویز کرده. ان شاالله که زودی هم لکه بینیت قطع بشه و هم قندت کنترل بشه.

نسیمه، من تو بارداری نه ولی همین جوری تا حالا شده این جوری بشم و از خشکی پوسته معمولا. می خوای ویتامین آ د بزن بهشو مواظب باش زبون اینا نزنی بهش. منم چربش یادمه کردم و زود خوب شد.

نسیمه جان، من ۳۵ هفته تمومم و تو هفته ۳۶ هستم.
  • nona، Sadat، sims s، نسیمه جااان
پاسخ
سرم رینگر هست که نه قندی باشه نه نمکی

ولی معمولا نیم لیتر سرم نمکی فشار رو خیلی ب اون صورت بالا نمی‌بره، ک بخوای مثلا پرهیز کنی ازش
ولی قند اینجوری نیس ،فقط حواست باشه قندی نزنی

مریم جان ،خودم حس میکنم کم آب خوردم دو سه روزه
الان ویتامین آ.د میزنم ،امیدوارم زود برطرف بشه
  • maryam_na، nona، Sadat، youtab
پاسخ
مریم جان فینالی که دیگه بسلامتی دو سه هفته مونده حداکثر
  • maryam_na
پاسخ
قربونت نونا جون، خسته شدممم خودمم خخخخ. دوشنبه مشخص میشه کیه زایمانم. خودم اول تو فکر هشت دی بودم که ۳۹ هفته تموم بشم ولی ازونور یه روز از بیمارستانم می خوره به تعطیلی سال نو. گفتم هفت دی بشه ولی هفت دی دخترم معاینه و سنجش برای مدرسه است و امسال پیش دبستانیه. امیدوارم یه جوری بشه سنجش دخترمو یکم جا به جا کنیم که نیفته دقیقا روز زایمان من. شش دی رو هم چون شهادت حضرت فاطمه است ترجیح میدم اون روز زایمان نکنم. البته شوهرم میگه خب یه سال شهادته و سالهای بعد که نیست. ولی خب از یه طرفم یه روزم یه روز بچه بیشتر بمونه.
  • nona، youtab
پاسخ
چقدر حالتو درک میکنم مریم.من واقعا حوصله ی بارداری دومو نداشتم مخصوصا اینکه اصلا نمی تونستم عمیق بخوابم.زایمان منم ۷ دی بود.
  • maryam_na، nona، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان