امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
مرسی بچه‌ها از همتون    Heart
فشارم پایین بود چون چیزی نخورده بودم برام سرم نمکی نوشت دکتر
خداروشکر امروز دیگه لکه بینی نداشتم و امیدوارم قطع شده باشه،البته امروز استراحتم بیشتر بود
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • maryam_na، nona، youtab
پاسخ
مریم جون به سلامتی انشاالله گل پسرتو بغل بگیری
  • maryam_na، nona، youtab
پاسخ
وای مریم چه عالی خدا دسته گلاتو حفظ کنه چه خوبه که دخترت دیگه بزرگ شده ماشالا
من چون باید زود بیارم احتمالا اوضاعم وحشتناک بشه Smile دو تا فنچ که هنوز اولی از آب و گل درست درنیومده

ایشالا زایمانت راحت باشه و بی دردسر کل پسرت بیاد بغلت
  • maryam_na، youtab
پاسخ
آره مینو، کلا هر چی بارداری اولم خوب بود این بارداریم جالب نبود و دوباره سرما هم خوردم، سنگینم هستم واقعا اذیتم. می خواستم آنفلوانزارو دیگه واکسنشو نزنم احتمالا سه شنبه اگه دکترم قبول کنه بزنم. سر دخترم شوهرم یه دو باری سرما خورد من ازش نگرفتم ولی این بارداریم تو این سه ماه، این سومین سرمایی که می خورم و دیگه جون برام نمونده و خوابمم جدیدا خوب و کافی نیست.
مرسی آرزو جون و ان شاالله تو هم هر وقت که خودت خواستی و آمادگیشو داشتی نی نی دار بشی و سلامت و به موقع بیاد بغلت.
فدات نونا جون و خدا دخترتو برات حفظ کنه و ان شاالله که راحت از پس بچه داری برمیای و تا ۱-۱.۵ سال دیگه که ان شاالله دومی بیاد دخترت کلی بزرگتر میشه و دومیم بیاد اولیها یه دفعه کلی بزرگتر و عاقلتر میشن و با هم همبازیهای خوبی میشن و همبازی داشته باشن، راحتتر بچه داری. من پسر خواهرم از دخترم دو سال کوچیکتره، ایران بودم یه چند باری من نگهشون داشتم خواهرم سرکار بود و عملا خودشون دو تا با هم بازی می کردن و کاری با من اون قدر نداشتن و نگهداری جفتشون راحتتر از دخترم تنها بود.
  • Heven، nona، youtab، مینو
پاسخ
مرسی مریم جان از دلگرمیت بوس بهت
  • maryam_na، youtab
پاسخ
من امروز بعدازظهر برگشتم خونه ۴.۳۰ خوابم برد ۵ خرده ای با صدای اذان بیدار شدم دلم میخواست برم سیمای بلندگو قطع کنم Undecided Dodgy
هرچی هم میخورم احساس نفخ دارم Sad
  • nona، youtab
پاسخ
رخشید جان جواب ازمایش بتا گرفتین ؟
مسیر جهان دوره گردیست
پاسخ
اره ندایا جان چند ساعت بعدش آنلاین جوابش اومد
پاسخ
به سلامتی عزیزم
مسیر جهان دوره گردیست
پاسخ