امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
وای ندا ببخشید خخخ
برای شیر و حلال و این حرفا بهت حق میدم چون خودمم هر وقت یادم می افته گریه می کنم
ولی به بلدرچین فکر نکن ، مرغ بیچاره هم گناه داره ولی میخوریمش
گل شب بو چه کم از لاله قرمز دارد؟!
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaaa28، Rose، youtab
پاسخ
رخشید جان
والا با این اداهایی که اینا دارن همینام از سرشون زیاده‌.Big Grin
من غذای خودمونو به دخترم میدم فقط برای اون بدون نمک درست می کنم و البته مقویش می کنم مثلا امروز تو لوبیا پلوش کینوا،کنجد،خلال بادام و هویج ریختم.
  • 2015، Rose، youtab، رخشید
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۱۳، ۱۱:۱۰ عصر):DNedaaa28 نوشته است: نهههه نونا
جگر را ماهی دوبار میدم Smile
من خیلی بد مینویسم ببخشید

Big Grin Big Grin وای ندا مردم 
من بد خوندم ببخشید
خودم افتضاح مینویسم
همش میگفتم چقدر عجیب که تا حالا ما جیگر ماهی نخوردیم به همسرمم گفتم دوستم حیگر ماهی به پسرش میده مرتب
اونم میگفت جدی؟ از کجا گرفته چه شکلیه چرا ما تا حالا نخوردیم با اینکه شمالی هستیم Big Grin
  • 2015، Nedaaa28، Rose، youtab
پاسخ
ندا بلا نگیری دختر
منم فکر کردم منظورت جگر ماهیه Smile
گفتم من چطور ندیدم نکنه از اوناییه که خشک شده از چین و اینا میارن Smile می خواستم امروز سرچ کنم که دیدم روشن کردی قضیه رو Smile

ولی در کل جیگر خیلی مفیده...
من یه کلیپ اینستاگرامی دیدم، یه آدمی که انچنان هم شناخته شده نبود، ولی از فواید علمی جگر خام می گفت!!! حالا ما که خام نمی خوریم، ولی چند تا چیز مختلف گفت که توی ماده ی دیگه ای پیدا نمی شدن و به شدت برای ما مفید بودن...
خ ش و م.ش من که اگه بدونن به پسرم جیگر میدم، سکته می کنن چون خودشون هیچوقت به بچه هاشون جگر نمیدن (16-13 ساله هستن) و البته خودشونم نمی خورن (چطوریش رو نمی دونم، والا من که کافیه بوی جیگر و دنبه بهم بخوره، یه ویاری می کنم انگار پا به ماهم و اگه بهم نرسه چشم بچه م چپ میشه Smile در نتیجه درکی از اینکه چطور یکی میگه جیگر خوب نیست و نمی خورممممممم ندارم، بلکه از نخوردن ها استقبال می کنم Smile شکمو هم خودتونید Smile)

مینو الحق که راست میگی Smile
من بارها خواستم که خودمو از این پنجره مون پرت کنم پایین از بس سر هر چیزی ما حرص و جوش داریم... همین امروز 1:20 دقیقه اس ما درگیر غذا و لباس پوشوندن به بچه بودیم (2 نفری، یعننی 2:40 دقیقه...)، آخرم غذا نخورد و با آه و ناله و اینا رفت... دیگه با امید به افتادن برف روی صورتش و اینا کشوندیمش بیرون... یه بساطی داریم..................
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Nedaaa28، nona، youtab، مینو
پاسخ
رز من خیلی سالم خور هستم غذای سرخکردنی اصلا نمیخورم  شکر و قند سالهاست نخوردم بلکه مستتر داخل شیرینی باشه که اونم زیاد علاقه ای بهش ندارم فست فود هم اصلا سس هیچ مدلیش دوست ندارم
ولی کله پاچه و پای مرغ و دل و قلوه و اینا واقعا دوست ندارم
و همین طور بلدرچین و بوقلمون Big Grin
  • Rose، youtab
پاسخ
رخشید حالا که نی نی داری، شاید ویارت بذاره امتحان کنی، ولی اگه باردار نبودی می گفتم شروع کن که بخوری Smile چون همه شون برای بچه مفیده و بچه خیلی از الگوهای غذاییش رو از والدین بخصوص مادر می گیره... من بهم ثابت شده.... الان پسرم هر چی که بشه، اول کامل یه تحلیل از صورت و اکت های من می کنه تا ببینه او هم چه عکس العملی نشون بده Smile غذا هم همینطور.. وقتی هی تعریف می کنم، او هم هی آویزون میشه که منم می خوام و اینا... یا مثلا هر کاری که حواسش باشه و انجام بدم، او هم بصورت آیینه ای انجام میده، از تعریف کردن از برفی که اومده، تا گیلی گیلی کردنش Smile

حالا اگه پاچه یا زبون گوساله می خوری، همونم خوبه، نگران نباش زیاد، بلدرچین هم برای پسرت درست کن ولی خب خودت نخور، فقط توی غذاش بریز... اما بوقلمون رو سعی کن وارد غذاهاتون کنی، شده با چیکن استراگانف... اگه خوب بوش رو بگیری، به نظرم عالیه، بخصوص رونش
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab، رخشید
پاسخ
وووی رز نه من پاچه و زبونم دوست ندارم کلا از دم در کله پاچه ای ها هم رد نمیشم حالم بد میشه میرم انور خیابون Big Grin
حالا من مامانم همه اینارو میخوره ولی من اصلا لب نزدم تا حالا Blush
  • Rose، youtab
پاسخ
من از بعد عملش که 8 ماهش بود تا الان که نزدیکه 3 سالشه مرتب قلوه میگیرم
یه مدت که تو شیشه با آب میپختیم و آبشا تو سوپ میریختم و گوشتشا کوچولو میکردم خوب میخورد
یه مدتم رو گاز کباب میکردم عصرونه میدادم
الان مامانم بعضی روزا با پیاز و گوجه واسش کباب میکنه و خوب میخوره
ولی جیگر ندادم با اینکه چند بار خونه خودمون کباب کردیم
عصاره قلم و پا مرغم که همیشه تو غذاش میریختیم
ما واسه خودمونم عصاره میریزیم
دیشب کدو بادمجون درست کردم با روغن قلم کدو و.... سرخ کردم یه بسته هم آبشا به جایه آب رو غذا ذیختم که بپزه
  • Nedaaa28، Rose، youtab
پاسخ
بچه ها عصاره قلم رو چطور میگیرین؟من برای دخترم یه بار گرفتم من و شوهرم خوشمون نیومد توی سوپش هم ریختم طعم خوبی نداد دیگه هم نگرفتم
فاطمه هستم
Heart
  • youtab
پاسخ
قلم رو با مقدار مناسبي از پياز و دو سه حبه سير درسته و يه مقدار خيلي خيلي جزيي زردچوبه ( عصاره اصلا نبايد زرد باشه ) اندازه نوك قاشق چاخوري كافيه
ميزاريم روي گاز به مدت ١٤ ساعت بپزه
وقتي آبش كاملا كم شد و به روغن افتاد زيرش رو خاموش ميكنيم
از صافي رد ميكنيم
توي ظرف ريخته و ميزاريم يخچال
وقتي خودشو مثل ژله گرفت برش ميزنيم

بعضيا برگ بو هم ميريزن ولي من طعم برگ بو رو دوست ندارم
كلا سوپ و غذاهاي مايع بچه با عصاره قلم يه قوت ديگه اي داره
  • Nedaaa28، Rose، youtab، دانژه
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان