امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
نسیمه میگن اگه ۳ ماه اول رو رد کردی بعدش میتونی رنگ های بدون امونیاک بزنی. من خیلی هارو دیدم این کارو کردن.

البته انشالله که واقعا راست میگن و رنگایی که به اسم بدون امونیاک میفروشن واقعا بدون امونیاکه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • maryam_na
پاسخ
نسیمه اگر سفیدی زیاد نداری ریمل مو L oreal خوبه
  • nona، Rose
پاسخ
نسیمه من اگه باشم اصلا و ابدا ریسک نمی کنم... خیلی چیزا هست که هنوز آثار بلندمدتشون مشخص نشده و از نظر من رنگ مو و یه سری چیزای دیگه توی بارداری بخصوص از همین موارده...
یه زمانی برای مادر باردار مشروب هم مجاز بود، سیگار براشون مثل دارو تجویز میشد وووو... ولی الان می دونیم که ضررش چقدر زیاده... من باشم که حتی اگه نتونم با سفیدی هام کنار بیام، خیلییی راحت اون مراسم رو نمیرم Smile نه اینکه به شما تجویز کنم، ولی به نظر من رنگ مو توی بارداری اونم 6 ماهه ی اول، خیلی ریسکی تر از اینه که بخوام روی بچه م ریسک کنم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Mari90، nona، youtab
پاسخ
مرسی دخترا
رزعزیزم ،جشن رو ک حتما میرم چون همان لحاظ روحی بهش احتیاج دارم
هم اینکه دوست صمیمیم هست
راستش واسه رنگ خودمم خیلی دودل هستم و همسرمم ک ب هیچ وجه راضی نمیشه
شاید با ریمل مو ک رخشید معرفی کرد کارم راه بیافته
یا از این اکستنشن های رنگی اضافه کنم و موهامو بافت بزنم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • nona، Rose، youtab
پاسخ
کار عالی ای می کنی به نظر من که دنبال جایگزین هستی، رفتن به جشن هم حتما برای روحیه ت خوبه Smile
حالا یه سرچی هم توی نت بزن، یا توی بخش های عمومی تر سایت بپرس، شاید بچه ها روش های دیگه ای هم بشناسن... حتی شده با یه آرایشگر صحبت کنی، شاید بتونه براحتی برات درستش کنه با مثلا موی اضافه گذاشتن یا کار خاصی که خودشون بلدن
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab
پاسخ
نسیمه جان من از بیست هفته تموم دیگه رنگ بدون آمونیاک مارک syoss زدم چون موی سفید دارم و از مامام و دکترم پرسیدم گفتن هیچ مشکلی نداره. از مارکهای دیگه که بدون آمونیاک زیاد داره گارنیه هست. یه سری رنگهام که بیس گیاهی و طبیعی داره میشه اونارو هم زد ولی من استفاده نکردم چون رو رنگهای گیاهی بعدا مو رنگ شیمیایی نمی گیره تا اثر اون رنگ نره. سر دخترمم با اینکه سفید نداشتم از هفت ماه تموم، رنگ بدون آمونیاک می کردم. تو فرومهای مختلف هم چک کردم و افراد مختلفی رنگ می کردن و هیچ مشکلیم ایجاد نشده. اون ریمل موها هم که بچه ها میگن هم بد نبست اگه فقط برای یه مجلس بخوای بزنی. مال لورآل عادیه ولی خب به حالتی می کنه مورو و برای مثلا مصرف مرتب به درد نمی خوره و برای پوشوندن سفیدی من رنگ قهوه ای روشنشو فکر کنم قدیمها استفاده کردم ولی تو سرم یه قهوه ای خیلی تیره می شد.
  • youtab
پاسخ
مرسی مریم جان ک جواب دادی ❤
رز عزیزم مرسی ک برام وقت گذاشتی و نوشتی ❤

بچه ها من هرموقع ب خودم میگم انگار ویار و حالت تهوع کم شده ،فرداش به اوووج میرسه دوباره
خیلی حالم خراب بود امروز
چرا خوووب نمیشم من هقققققق هقققق
اینقد دلم به حال خودم میسوزه وقتی اونقد فشار بهم میاد موقع بالا آوردن
ک بعدش میشینم گریه میکنم

سیما ،رخشید در چه حالید؟؟
  • Rose، sims s
پاسخ
الهى نسيمه اميدوارم. زود خوب شى
من كه ويار و حالت تهوع ندارم حتى اشتهام هم تغيير نكرده كلا شك ميكنم كه باردارم من وارد هفته ٩ ام شدم هنوز هيچ علائمى ندارم به جز فقط يك بار لكه بينى كه قطع شد و يك بار ويار لواشك كه اونم تموم شد
  • youtab، نرگس
پاسخ
خدا رو شکر سیما جان ،امیدوارم تا آخرش همینجوری ریلکس و بی دردسر بیای جلو
راستی منم ۱۸ هفته شدم

مریم ۳۶ هفته -پسر

ساغر ۳۲ هفته -پسر

نسیمه ۱۸ هفته -؟

سادات ۹ هفته -؟

سیما ۹ هفته -؟

رخشید۶ هفته -؟
  • sims s
پاسخ
نسیمه تو هنوز نرفتی واسه تعیین جنسیت؟؟؟ چه ریلکسی تو Big Grin برو سونو بابا، موندیم تو خماری جنسیت نی نی تو Big Grin
  • youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان