امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
نه نسیمه جان من بالای یک غذای سفره دادم یعنی نمک داره وای مثل سابق نبست کم نمکه
شکر نه ندادم چون خودمونم مصرف نداریم

آقا من موقع بارداری اصلا خودم و همسرمو به هیچی نبستم روال عادی و سابق زندگیمونو داشتیم Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، رخشید، شیدا
پاسخ
بچه ها الان یعنی کسی دختر بخواد باید سردی بخوره؟ بعد شماها که اعتقاد دارید سردی سرمنشا بیماری های زیادیه  Big Grin

من به علم (science) اعتقاد دارم
در این موردهایی که شماها میگید 1 مقاله علمی معتبر در سراسر دنیا پیدا نمیشه ها Blush
بنظرتون اگر سردی سرمنشا سرطان هست انستیتو های معتبر سرطان شناسی نباید این موضوع بررسی میکردن...
  • nona، youtab، شیدا
پاسخ
مرسی نونا جان جواب دادی
والا منم مث سابقم ،چیز خاصی نمیخورم ک قبلا نمیخورم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • nona، youtab، رخشید
پاسخ
داداش من به شدت گرمی میخوردن و الان بچش دختر خیلی نمیشه روی گرمی و سردی صدرصد حساب کرد
  • youtab، رخشید
پاسخ
کار خوبی میکنی نسیمه جان
صرفا مواد مغذی رو به بدنت برسون همین
  • youtab
پاسخ
وای یوتاب چقد کارت سخته عزیزم
غذاهای منو همسر نمیخوره باید دونوع درست کنم اکثرا بعضی اوقات کم میارم
  • youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۱۵، ۱۱:۲۲ عصر)نسیمه جااان نوشته است: دخترا ببخشید یه سوال
یعنی شما الان ک بچه هاتون اکثرا بالای ۱ سال ،۱ سال و نیم هستن هم اصلا نمک ندادید؟
یعنی غذاهاشون همچنان بدون نمک و شکر هست؟
پس چجوریه دیدم بعضیا غذای سفره رو پیشنهاد میدن بالای ۱ سال ؟؟
اونکه هم نمک داره هم پر ادویه س

نسیمه ما کلا که کم نمک می خوردیم چون هر دومون ارث فشار رو داریم...
بعد هم آدم عادت می کنه، وقتی به این فکر می کنی که دلت می خواد توی مثلا عروسی پسرت سرپا باشی، انگیزه ی سالم خوردن هم میاد (اون اولا نه، بعدتر آره Smile)
بعد اینکه اگه خیلی لازم باشه که نمک یا شکر بزنیم، غذای بچه رو اول جدا می کنم، بعد به غذای خودمون می زنم و سرو می کنم... برنج هامون هم که مدتهاست بدون روغن و نمکه... یا بخوایم میشه بعدا زد ولی ذائقه ی بچه که شورپسند بشه مثلا، فقط ریسک یه سری بیماری رو به بچه هدیه دادیم... واقعا سبک و سنگین که می کنی، می بینی میارزه که حتی خودت هم بی نمک بخوری...
شکر هم که غذای خاصی نیست که لازم داشته باشه، ولی اگه منظورت فرنی و این چیزاست خب با شیره یا عسل میدم، ولی پسر من کلا طرفدار چیز مایع نیست... از اولم بهش ندادم فرنی و این چیزا... یا مثلا چای تا حالا نخورده... البته فکر کنم یه بار اصرار کرد، یه عالمه آب یخ روی یه ذره چای ریختم، بدش اومد کلا...
کلا راه حل برای همه چیز هست، بستگی به اولویت هامون داره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، youtab
پاسخ
یوتاب جون حالا گل پسر خورد ؟ اگه خورد منم بامتحانم Smile دختر من فقط کاچی و حلوا نمیخوره
  • youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۱۵، ۱۱:۴۸ عصر)رخشید نوشته است: بچه ها الان یعنی کسی دختر بخواد باید سردی بخوره؟ بعد شماها که اعتقاد دارید سردی سرمنشا بیماری های زیادیه  Big Grin

من به علم (science) اعتقاد دارم
در این موردهایی که شماها میگید 1 مقاله علمی معتبر در سراسر دنیا پیدا نمیشه ها Blush
بنظرتون اگر سردی سرمنشا سرطان هست انستیتو های معتبر سرطان شناسی نباید این موضوع بررسی میکردن...
رخشید متاسفانه این حرف رو منم جای دیگه زیاد شنیدم که برای پسر دار شدن گرمی بخورید و سردی خوردن باعث دخترزایی میشه(و متاسفانه دقیقا سردی رو هم سر منشا بیماری‌ ها میدونند )
به نظر من این تفکر در راستای همون تبعیض جنسیتی بین دختر و پسر شکل گرفته 

یعنی ما هنوز حالا حالا ها کار داریم جامعه مون درست بشه، قوانین که جای خود، طرز فکر ها هم باید تغییر کنه‌...مخصوصا وقتی این حرفها از طرف خانمها زده بشه یعنی هیچی دیگه !....
 فکر کن خودت دختری اما تو ناخودآگاهت پسر رو موجود برتر میدونی ...من خیلی شنیدم 
یه حرف دیگه هم شنیدم اینه که میگفتن هر کی تو بارداریش خوشگل بشه یعنی بچش پسره ! دختر مادر رو زشت میکنه!!!
این حرفها دقیقا از همون تبعیض جنسیتی شکل گرفته ...
  • Gitii، nona، Seti69، youtab، آیسان ۹۶، رخشید، ستی‌لیته، مینو، نرگس
پاسخ
وای من سر دخترم حامله بودم خوشگل‌تر شده بودم میگفتن جالبه بچت دختره چهره ات زشت نشده
  • nona، youtab، دانژه، رخشید
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان