امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
شیدا منم دقیقا همین تاثیر تو فکرم نشست و واقعیتش یکم ناراحت شدم بعد به خودم اومدم اینکه تو ذهنم چی به خودم گفتم بماند ولی خب شاید یه زمانی این افکار تو نسل های ما و قبلتر از ما تاثیرگذار بود و خیلی از خانواده ها و دخترها بخاطر این تفکر آسیب دیدن ولی بعید که در نسل جدید کسی برای این حرفا ارزش خاصی در نظر بگیره ...
و قطعا فرهنگسازی یک شبه نیست خصوصا برای کشور ما که هیچ پلن خاصی برای آگاهی و ارتقای سطح فرهنگی مردم وجود نداره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Gitii، nona، youtab، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۱۶، ۱۲:۱۳ صبح)nona نوشته است: یوتاب جون حالا گل پسر خورد ؟ اگه خورد منم بامتحانم Smile دختر من فقط کاچی و حلوا نمیخوره
وای نونا جون اومدم همینو بگم
بچه ها تا تهشو خووووررررد
وای من خیلی حالم خوبهههههههههه
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • nona، رخشید
پاسخ
رز بیا یه تاپیک بزن اونجا بریم حواشی غذا رو ادامه بدیم
  • nona، Rose، youtab
پاسخ
اره ارزو یه موقع ها تا نصفه شب دارم فکر میکنم چی بذارم فردا برای این ایل 2نفره خخخخخ
... 
بچه ها اما من خونده بودم برای دختر دار شدن باید محیط رحم حالت قلیایی و پسر اسیدی باشه
سردی گرمی رو نشنیده بودم
...
نسیمه جون ماهم که میدونی کلا نمک حذفه و شکر هم اصلا نداریم هیچوقت چون اهلش نیستیم
من 1قندون دارم که م ش میاد فقط میخوره با چای
اما گاهی که بخوایم اف بشیم مثلا توی 1قابلمه عدس و برنجو میذارم بپزه ابش که داره کم میشه برای پسرم جدا میکنم توی قابلمه کوچولو برای خودنون نمک میزنم
مگر غذای خونه م ش یا خ ش باشه که ننک عادی بخوره
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Heven، nona
پاسخ
خخخ رخشید آره اسپم شد پاک میکنم من دوباره :| یه تاپیک فمینیستی میخوایم ما Tongue
ولی خودمونیما ،بین خودمون بمونه
اینکه بیشتر این حرفها یعنی فکر کنم ۹۰درصد این حرفها یا شایدم بیشتر ،از طرف خانمهاست
آزار دهنده ست...وقتی که یه خانمی پسر رو موجود برتر میدونه (حالا تو خودآگاه یا ناخودآگاهش Smile )، اونوقت از مرد قانون گذار چه توقعی میشه داشت !!!ا او میاد قانون دیه رو درست میکنه؟ حجاب رو درست میکنه و ..؟؟؟ :/
باید تغییر رو از خودمون شروع کنیم Smile
  • nona، youtab، آیسان ۹۶، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
وای شیدا چقدر درست کفتی راستش من دو جمله در همین موردی که گفتی تایپ کردم ولی پاکش کردم احساس کردم الان ممکنه کسی فکر کنه چون خودش دختر داره اینو نوشته یا گفتم ممکنه بعضی بچه ها ناراحت بشن بی خیال. ولی واقعا امیدوارم درست بشه
یوتاب جون بله رژیم غذایی مدیترانه موثره تو محیط واژن موقع اقدام اون هم بحث اینه که چه اسپرمایی زنده بمونن تو اون محیط بحث سردی و گرمی و این حرفا اصلا نیست
عین داروهایی که برای تقویت اسپرم هم به آقایون داده میشه برای اقدام یسری مواد غذایی هم همون خاصیت رو دارند.
  • youtab، آیسان ۹۶، رخشید، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
بچه ها
من فكر كنم كلا سوتفاهم بوجود اومده
اصلا بحث سردي و گرمي رو ول كنيد
اسمشو بزاريم شرقي و غربي مثلا
بزاريم غذاهاي انرژي زا و غذاهاي ريلكس كردن
اين بحث فمنيستي از كجا اومد؟!
وقتي آجيل و موز و انبه و زيره و فلفل ..هر چيزي كه باعث ميشه توي صورتتون جوش بزنيد رو يه مرد بخوره اسپرماي پسرزايي تعدادشون بيشتر ميشه و احتمال جنين پسر بيشتر ميشه
البته حتي همين قضيه تاثير تغذيه روي جنسيت بچه رو دكتر زنان خود من رد كرده و ميگه همچين چيزي نيست
ولي من و خيلي هاي ديگه كه رژيم رعايت كرديم بچه مون پسر شد ( اين پسر خواستن من دقيقا به خاطر فمنيست بودن خود من هست! چرا؟! چون توي خاورميانه زندگي ميكنم و با اينحال كه از بچگي عاشق دختر و لباساي دخترونه و .. بودم ولي ترجيح دادم بخاطر تبعيض جنسيتي توي اين كشور پسردار بشم تا شاهد آزارايي كه خودم كشيدم براي بچم نباشم (يه حروم زاده چندسال پيش عكساي منو توي اينستا پخش كرد وارد خونم شد چرخاي ماشينمو پاره كرد و تهديد به اسيدپاشي كرد و هزارتا چرت و پرت راجع بهم گفت آخرشم حبس تعزيري گرفت و با پول حبس و شلاقشو خريد ! ما يه همچين كشور بي قانوني هستيم) همين الان كه دارم اينارو مينويسم دست و پام داره ميلرزه
پس حداعقل اين حرفاي زن سيتزي كه گفتيد ريشه در فرهنگ نهادينمون داره براي من يه نفر صدق نميكنه مني كه مهريه م يك سكه ست و حق طلاق و آزادي رو به پول و دربند بودن اسلام ترجيح دادم !
كه اگر اروپا زندگي ميكردم قطعا تمام تلاشمو ميكردم و تمام زورم رو ميزدم كه بچم دختر بشه چون توي اروپا قانون حمايت بيشتري از زن ميكنه
لطفا بحث رو پيچيده ش نكنيد
صنوبر يه حرف درستي زد
گفت اصلا اسم سردي گرمي رو برداريم
بعضي غذاها انرژيشون براي بدن بيشتره
بعضيا كمتر
حالا هي ما بيايم باهم بحث كنيم
  • Rose، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، دانژه، صنوبر۷۱
پاسخ
لیانه منم دقیقا به خاطر قوانین مزخرف اینجا میخواستم بچه‌ام پسر بشه
ولی الان که دختر شده خداروشکر میکنم و تمام تلاشمم دارم میکنم اینجا موندگار نشه
حتی وضعیت تغییرم کنه تا بخواد خیلی چیزا درست بشه طول میکشه
کاش
کاش کاش
منم مهریه نمیخواستم حقوق اولیه میگرفتم چقدر احساس بهتری ادم داره
و یک حس دلت دارم که این حقوق رو ندارم
و حالا دارم به واسطه ی همون حقوق مسخره حق و حقوق انسانیم رو میگیرم! یعنی احمقانه تر و خنده دارتر و مضحک تر از این وجود نداره
یکی از کشور دیگه ای بیاد قطعا میگه ما دیوونه ایم
که اصلا تن به ازدواج میدیم با این شرایط زن ستیز کشور
و بچه میاریم

(۱۴۰۱/۹/۱۵، ۱۱:۲۲ عصر)نسیمه جااان نوشته است: دخترا ببخشید یه سوال
یعنی شما الان ک بچه هاتون اکثرا بالای ۱ سال ،۱ سال و نیم هستن هم اصلا نمک ندادید؟
یعنی غذاهاشون همچنان بدون نمک و شکر هست؟
پس چجوریه دیدم بعضیا غذای سفره رو پیشنهاد میدن بالای ۱ سال ؟؟
اونکه هم نمک داره هم پر ادویه س

نسیمه من کلا نمک استفاده نمیکنم
اگرم بخوام هر صد سال یکبار بزنم توی غذا در حد یک نوک قاشق چای خوری
شکرم که نداره غذا
خوراکیای شیرینم در حد معقول
الان چند وقت دیگه هرگونه نوشابه و چیپس و پفک واسه خودمونم ممنوع شده چون براش جذاب میومد برمیداشت
فکر کنم قبلا تو عکسا میدید نوشابه خیلی میخوریم الان شربت درست میکنم یا اب خالی
یا ابمیوه طبیعی
بالای یک سال ادویه عیب نداره ولی نباید مضر باشه
مثلا زرچوبه عالیه
فلفل قرمز نوک قاشق همین
بقیه ام در حد نوک قاشق فقط طعم بگیره
مثلا م ش من غذاهاش قبلا خیلی چرب و چیل و پرنمک بود یا قرمه سبزی و قیمه اش تلخ از بس لیمو عمانی مینداخت یک پره گوشت نمیذاش دلش نمیومد خخخخ
پدر همسرم که ناراحتی قلبیش مشخص شد فشارش بالا زد و بیهوش شد م ش خونه دخترش بود اومده بوده دیده بی جون افتاده بردیم دکتر گفتن عروق قلبی گرفته و دوبارم انژیو کردن باز نشد
عمل قلب باز باید کنن که میترسن گویا هنوز انجام ندادن دارو مصرف میکنن و رژیم غذایی و پیاده روی
روغن خیلی مضر هست
الان داداش من دکتر گفته روغن حیوانی یک قاشق فقط!
یهو نشون میده
چون خانم برادرمم غذاهاش کلا تند و پر از ادویه ست
اکثرا ترشی انبه میخوره مال شهر ماست انقدر تند که خود هندیام نمیخورن ولی این قاشق قاشق خالی میخورد یک مدت معده درد شد کم کرد
سالم خوری حداقل ادم خیالش راحت مریضی سراغش نمیاد
بچه که طعم هارو نمیدونه ما بهش میدیم با خیال راحت میتونی سالم خوری بهش یاد بدی عادات غذایی و ذائقه اش رو تنظیم کنی
  • دانژه
پاسخ
منم تجربمو بگم لال از دنیا نرم
من و شوهرم به معنای واقعی خودمونو با آجیل و گرمیجات خفه کرده بودیم ‌وقتی من باردار شدم، ولی خب دختر شد… فقط شنیدم محیط قلیایی و اسیدی رحم روی جنسیت تاثیر میذاره
  • youtab، رخشید
پاسخ
من هم تجربه ام این هست که موقع اقدام نه گرمی می‌کردم نه سردی. کلا روال غذایی همیشگی داشتیم بدون هیچ تغییری. ترکیبی از گرم و سرد و ... و خب بچه ام پسر هست. فکر نمی‌کنم ربط داشته باشه یا حداقل احتمالش بالا باشه. چون من خواهرم خیلی دوست داشت بچه اولش پسر باشه و هر کاری بگید گرد. از نظر غذایی گرمی بخور و ... و بچه اش دختر شد. اما سر بچه دوم مجبور شد ای بو ای کنه و پسر شد. البته نمیدونم ربط داره یا نه
  • youtab، رخشید
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان