امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
کژال جون من نمی دونم فرق با و بی جعبه چیه اما من نچرال (اون زمان نچرال داشت و کلاسیک) گرفته بودم جعبه هم داشت و راضی بودم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم رز عزيز
بچه ها من كلي سرچ كردم
دكتر بهروز مقدادي بهترينه توي رفلاكس و درمان
توي مطبش دستگاه هم داره براي تشخيص گريد رفلاكس و بابتش هزينه اضافي هم نميگيره
فقط وقت گرفتن ازش ميگن كار حضرت فيله
بايد ببينم همسرم ميتونه يه كاريش كنه
بچه من وزنگيريش هم به اندازه نبوده
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۶، ۰۲:۰۰ عصر)liyane نوشته است: ممنونم رز عزيز
بچه ها من كلي سرچ كردم
دكتر بهروز مقدادي بهترينه توي رفلاكس و درمان
توي مطبش دستگاه هم داره براي تشخيص گريد رفلاكس و بابتش هزينه اضافي هم نميگيره
فقط وقت گرفتن ازش ميگن كار حضرت فيله
بايد ببينم همسرم ميتونه يه كاريش كنه
بچه من وزنگيريش هم به اندازه نبوده

عزیزم دکتر پسر منم هستن... مطبشون سمت شهرانه
می خوای وقت بگیری صبح ساعت 10 توی سایت برای همون روز می تونی وقت بگیری... باید دقیقا آن تایم آنلاین باشی
ولی برای معاینات روتین 1-2 ماهه وقت میدن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جان بچه ام که به دنیا اومد خیلی دیر اوردن تماس پوستی دادن من هی گفتم بچه امو بیارین گفتن الان میایم بعد ۳۰ ثانیه گذاشتن بردن ، تو ریکاوری من فقط میگفتم بچه امو بیارین شیر بخوره گفتن بردیم یکساعت زیر اکسیژن چون خوب گریه نمیکرده زود میاریمش
باز اومدم تو بخش دیگه دیدم شوهرم و مامانم نابودن گفتن بچه رو بردن ان ای سیو ، گفته بودن ریه اش نتونسته آب کیسه آب رو کامل تخلیه کنه باید انتی بیوتیک بگیره
دکتر خودم اومد گفت که تو اتاق عمل اب رو تخلیه کرده ولی بازم ترسیده بچه رو بده به من که شیرش بدم اسپیره نکنه
بعد از دو روز جواب آزمایشاش اومد گفتن منفیه و کامل جذب شده
ولی بازم سه روز نگه داشتن بچه رو
ما هم تکمیلی نداشتیم الکی رفتیم گفتیم میخوایم انتقال بدیم دولتی ، دیگه سریع کاراشو کردن وگرنه یه روز کامل نگه داشته بودن سونوگرافی کنن فقط
از بیمارستانم واقعا ناراضیم تریتا بود ، دکترم فقط اونجا بود مجبور شدم وگرنه قبلا هم تجربه بدی تو اون بیمارستان داشتیم ، خییلی اشتباه کردم رفتم اونجا
  • nona، Rose، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۵، ۰۹:۲۳ عصر)2015 نوشته است: سلام کژال جان اتفاقا من میخواستم بگم به شیشه عادت کرده.من کلا یه روز شیشه دادم به پسرم ولی از فرداش دیگه سینه منو نگرفت.یه روز کامل گرسنه موند درحد همون۳۰_۴۰ثانیه که گفتی سینه منم میگرفت ولی دیگه مصمم شدم بهش شیشه ندم اخه دخترمم همینطوری شد یه روز شیشه خورد بعد دبگه خودمو کشتم سینه نگرفت.
من الان شیرم زیاده طوریکه همش از لباس میریزه...

فاطمه جان مشکل من اینه که پسرم اصلا برای شیر گریه نمیکنه
اصلا بیدار نمیشه که شیر بخواد
24 ساعتم بهش شیر ندم هیچی نمیگه
من دو ساعت خودمو میزنم به در و دیوار که چشماشو باز کنه در حدی که شیشه بکنم تو دهنش.
اصلا گشنه نگه داشتن براش جواب نمیده.

حالا من شیردوش برقی مدلا خریدم. امیدوارم مشکلمون با این حل بشه
دیگه آخرین راه حلیه که به نظرم رسید
  • Nedaa28، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همه
لیانه جااانم بمیرم واسه دلت عزیر دلم
قربون پسر مظلومت
نگران نباش انشالا به زودی حل میشه عزیزم
دلم ضعف رفت براش
غصه نخوریا به خدا خوب میشه به زودی
البته میدونم محاله غصه نخوردن اما مراقب خودتم باش
  • liyane، Nedaa28، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جان دختر منم این ماه وزنگیریش مثل قبل نبوده حالا چهار روز دیگه بردمش دکتر معلوم میشه ولی با همین ترازوهای خونگی مشخصه.
من که دیگه سپردم به گذر زمان ببین امروز از یازده صبح تا همین الان یسره تو بغل من و همسرم در حال راه رفتن بودیم تا میشستیم گریه میکرد میخواست شیر بخوره گریه میکرد ماری نمیشه کرد دیگه باید بگذره خیلی سخته واقعا سخته اما درست میشه. من تنها کاری که کردم اینه که امشب به گهواره سنتی سفارش دادم به حرف بچه های اینجا و البته زنداداشم.امیدوارم رو اون آروم بشه واقعا دست و کمر نمونده برام. میگن برتی بچه های کولیکی رفلاکسی خوبه. اول آخر نتونستم خودم درستش کنم دیدم هنری نداریم در این زمینه Smile خلاصه منو ببین روحیه بگیر این وسط متاسفانه باز بد آوردیم همسرم دچار مشکل شده باید تحت درمان باشه و تحت رژیم خیلی سخت. خلاصه که مشکلات هست عزیزم و آدمم داغون میشه ولی چه میشه کرد
(با پست خودم یاد این حرف افتادم تا با یه ایرانی درد و دل میکنی تا بهت ثابت نکنه بدبخت تر از توئه ول کن نیست Smile )
  • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۶، ۰۱:۲۷ عصر)(کژال) نوشته است: دوستان من میخوام یه شیشه شیر اونت برای پسرم بخرم. تو سایتا که چک میکنم بعضی جاها نوشته شیشه بدون جعبه.
این بدون جعبه و با جعبه چه فرقی دارن؟

اهان راستی اونت استور، 125 میل که من میخوام یه مدل نچرال داره. یه مدل هم آنتی کولیک
کدومو بگیرم بهتره؟
الان دکتربراون داره. دیروز دکترش گفت اونت بگیر
بدون جعبه رو از تو پک دوتایی برمیدارن. یه مقدار ارزونتر میفروشن
احتمالا باید نچرالش رو بخری. چون خیلی رایج و خوب از آب درومده.
  • (کژال)، nona، Rose، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان مدل نچرال بخر .۱۲۵ میل تک قطره ای.کلا ماهایی که بچمون هم از سینه میخوره هم شیشه باید تک قطره ای نچرال استفاده کنیم.
راستی برای اینکه هم شیر خشک بدی هم سینت رو مک بزنه یه روش و دستگاهی هست به اسم sns.تو نت سرچ کن خودتم میتونی بسازی.منم میخواموخودم بسازم واسه اون سینم که نوک نداره استفاده کنم ببینم مشکلش حل میشه یا نه.

لیانه جان از ته قلبم برات دعا کردم که هم خودت هم پسرت به آرامش برسید.متاسفانه فقط باید زمان بگذره.من که همش به خودم اینجوری دلداری میدم که همه از پسش بر اومدن منم میتونم .

راستی من دیگه نمیخوام به جدول نگاه کنم .حس میکنم انگار به خودمم تلقین میکنم که حتما فلان هفته باید حالش بد باشه.بیخیال جدول شدم.بعضی وقتها ندونستن بهتره .البته این مدل برای من جواب میده
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جون راستی یادم رفت بگم ببین هر سه تا دکتر که رفتم گفتند دیگه بچه بالای یک ماهه بذار بخوابه خودش توانایی داره گرسنش شه بیدار شه، فقط اگر شب قبلش شیر خوب نخورده بیشتر از‌ پنج شش ساعت نذار بخوابه بلندش کن شیر بده چون رفلاکسش تشدید میشه. الانم من کاری ندارم ۱۱-۱۲ میخوابه شیرم اونقدر خوب نخورده ولی همون ۶ که میبینم غر میزنه و هوشیاره بلندش میکنم یه ده دقیقه شیر میخوره باز میخوابونمش تا دو ساعت بگذره امپرازولو بهش بدم ( دیگه صبح اول وقتی امتحان کردم امپرازولو میدم شیر نمیدم کلا بیدار میمونه تا شیر بخوره بعدشم نمیخوابه کلافه میشه. خلاصه که بذار بخوابه حداقل اون تایم آرامش میگیری گلم بچه هم آرومه درد نداره میخوابه یه ذره انرژی جمع میکنه
  • (کژال)، liyane، Rose، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان