موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۶/۲۶، ۰۱:۵۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۶/۲۶، ۰۱:۵۰ عصر، توسط Rose.)
کژال جون من نمی دونم فرق با و بی جعبه چیه اما من نچرال (اون زمان نچرال داشت و کلاسیک) گرفته بودم جعبه هم داشت و راضی بودم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
ممنونم رز عزيز
بچه ها من كلي سرچ كردم
دكتر بهروز مقدادي بهترينه توي رفلاكس و درمان
توي مطبش دستگاه هم داره براي تشخيص گريد رفلاكس و بابتش هزينه اضافي هم نميگيره
فقط وقت گرفتن ازش ميگن كار حضرت فيله
بايد ببينم همسرم ميتونه يه كاريش كنه
بچه من وزنگيريش هم به اندازه نبوده
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۶/۲۶، ۰۲:۱۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۶/۲۶، ۰۲:۱۵ عصر، توسط Rose.)
(۱۴۰۰/۶/۲۶، ۰۲:۰۰ عصر)liyane نوشته است: ممنونم رز عزيز
بچه ها من كلي سرچ كردم
دكتر بهروز مقدادي بهترينه توي رفلاكس و درمان
توي مطبش دستگاه هم داره براي تشخيص گريد رفلاكس و بابتش هزينه اضافي هم نميگيره
فقط وقت گرفتن ازش ميگن كار حضرت فيله
بايد ببينم همسرم ميتونه يه كاريش كنه
بچه من وزنگيريش هم به اندازه نبوده
عزیزم دکتر پسر منم هستن... مطبشون سمت شهرانه
می خوای وقت بگیری صبح ساعت 10 توی سایت برای همون روز می تونی وقت بگیری... باید دقیقا آن تایم آنلاین باشی
ولی برای معاینات روتین 1-2 ماهه وقت میدن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
فاطمه جان بچه ام که به دنیا اومد خیلی دیر اوردن تماس پوستی دادن من هی گفتم بچه امو بیارین گفتن الان میایم بعد ۳۰ ثانیه گذاشتن بردن ، تو ریکاوری من فقط میگفتم بچه امو بیارین شیر بخوره گفتن بردیم یکساعت زیر اکسیژن چون خوب گریه نمیکرده زود میاریمش
باز اومدم تو بخش دیگه دیدم شوهرم و مامانم نابودن گفتن بچه رو بردن ان ای سیو ، گفته بودن ریه اش نتونسته آب کیسه آب رو کامل تخلیه کنه باید انتی بیوتیک بگیره
دکتر خودم اومد گفت که تو اتاق عمل اب رو تخلیه کرده ولی بازم ترسیده بچه رو بده به من که شیرش بدم اسپیره نکنه
بعد از دو روز جواب آزمایشاش اومد گفتن منفیه و کامل جذب شده
ولی بازم سه روز نگه داشتن بچه رو
ما هم تکمیلی نداشتیم الکی رفتیم گفتیم میخوایم انتقال بدیم دولتی ، دیگه سریع کاراشو کردن وگرنه یه روز کامل نگه داشته بودن سونوگرافی کنن فقط
از بیمارستانم واقعا ناراضیم تریتا بود ، دکترم فقط اونجا بود مجبور شدم وگرنه قبلا هم تجربه بدی تو اون بیمارستان داشتیم ، خییلی اشتباه کردم رفتم اونجا
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
سلام به همه
لیانه جااانم بمیرم واسه دلت عزیر دلم
قربون پسر مظلومت
نگران نباش انشالا به زودی حل میشه عزیزم
دلم ضعف رفت براش
غصه نخوریا به خدا خوب میشه به زودی
البته میدونم محاله غصه نخوردن اما مراقب خودتم باش
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,534 in 222 posts
تشکر Given: 2,279
اعتبار:
1,534
کژال جان مدل نچرال بخر .۱۲۵ میل تک قطره ای.کلا ماهایی که بچمون هم از سینه میخوره هم شیشه باید تک قطره ای نچرال استفاده کنیم.
راستی برای اینکه هم شیر خشک بدی هم سینت رو مک بزنه یه روش و دستگاهی هست به اسم sns.تو نت سرچ کن خودتم میتونی بسازی.منم میخواموخودم بسازم واسه اون سینم که نوک نداره استفاده کنم ببینم مشکلش حل میشه یا نه.
لیانه جان از ته قلبم برات دعا کردم که هم خودت هم پسرت به آرامش برسید.متاسفانه فقط باید زمان بگذره.من که همش به خودم اینجوری دلداری میدم که همه از پسش بر اومدن منم میتونم .
راستی من دیگه نمیخوام به جدول نگاه کنم .حس میکنم انگار به خودمم تلقین میکنم که حتما فلان هفته باید حالش بد باشه.بیخیال جدول شدم.بعضی وقتها ندونستن بهتره .البته این مدل برای من جواب میده
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
لیانه جون راستی یادم رفت بگم ببین هر سه تا دکتر که رفتم گفتند دیگه بچه بالای یک ماهه بذار بخوابه خودش توانایی داره گرسنش شه بیدار شه، فقط اگر شب قبلش شیر خوب نخورده بیشتر از پنج شش ساعت نذار بخوابه بلندش کن شیر بده چون رفلاکسش تشدید میشه. الانم من کاری ندارم ۱۱-۱۲ میخوابه شیرم اونقدر خوب نخورده ولی همون ۶ که میبینم غر میزنه و هوشیاره بلندش میکنم یه ده دقیقه شیر میخوره باز میخوابونمش تا دو ساعت بگذره امپرازولو بهش بدم ( دیگه صبح اول وقتی امتحان کردم امپرازولو میدم شیر نمیدم کلا بیدار میمونه تا شیر بخوره بعدشم نمیخوابه کلافه میشه. خلاصه که بذار بخوابه حداقل اون تایم آرامش میگیری گلم بچه هم آرومه درد نداره میخوابه یه ذره انرژی جمع میکنه