امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
نونا جان سروناز جان ممنون از همدلي تون
امروز نوبت دكتر دارم برم ببينم چي ميگه، واسه چي اين بچه شير نميخوره اخه
خودمم نميتونم غذا بخورم از ناراحتي ، معده م خاليه همش حالت تهوع دارم دقيقا انگار دوباره ويار دارم ديميترون خوردن رو شروع كردم
زندگيم از روال افتاده ، حس ميكنم به فنا رفتم

انقد همه چيز خوب بود، انقد خوشحال بودم و خوشبخت، با بچم عشق ميكردم ، هم خونه داري ، هم بچه داري ، هم شوهر داري، الان داغونم انقد وضعيت خودم خراب شده كه يه نفر بايد منو نگهداره
امروز مامانم مياد پيشم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، Rose، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جون برو خیالتم راحت میشه
اما در نهایت باید رها کنی این موضوع رو. باور کن یه روز خوبن تو شیر خوردن پنج روز ادا درمیارن. میگذره فقط باید بسپریش گذر زمان
من دیگه بی خیال شدم وقتی شیر نمیخوره بزور درازش نمیکنم زیر سینه چون بد هم گریه میکنه مدام میگم دیگه سه ماهشه بخواد حتما میخوره گرسنش بشه میخوره
گاهی واقعا کم میخوره ولی خب دیگه همینه که هست. تو هم که عالی رعایت میکنی یه مامان خوبی.

کژال جون اعترافتو خوندم بی خیال حرف مردم والا حتی اگه تلاشم نمیکردی برای شیر خودت و کلا از روز اول به هر دلیلی تصمیم به شیر خشکم داشتی به هیچ احد الناسی ارتباط نداشت جز خودت. طفلی تو هم که مدام داری سعی میکنی شد شد نشد هم نشد دیگه. والا شیر خشکای الان همه چی دارند نگران نباش.
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۷، ۱۰:۲۰ صبح)nona نوشته است: لیانه جون برو خیالتم راحت میشه
اما در نهایت باید رها کنی این موضوع رو. باور کن یه روز خوبن تو شیر خوردن پنج روز ادا درمیارن. میگذره فقط باید بسپریش گذر زمان
من دیگه بی خیال شدم وقتی شیر نمیخوره بزور درازش نمیکنم زیر سینه چون بد هم گریه میکنه مدام میگم دیگه سه ماهشه بخواد حتما میخوره گرسنش بشه میخوره
گاهی واقعا کم میخوره ولی خب دیگه همینه که هست. تو هم که عالی رعایت میکنی یه مامان خوبی.

کژال جون اعترافتو خوندم بی خیال حرف مردم والا حتی اگه تلاشم نمیکردی برای شیر خودت و کلا از روز اول به هر دلیلی تصمیم به شیر خشکم داشتی به هیچ احد الناسی ارتباط نداشت جز خودت. طفلی تو هم که مدام داری سعی میکنی شد شد نشد هم نشد دیگه. والا شیر خشکای الان همه چی دارند نگران نباش.
نونا جان الان از مطب دكتر ميام
براش سونوي شكمي نوشت از معده و مري و مثانه و يه آزمايش ادرار هم نوشت 
كه بفهميم براي رفلاكسه يا آلرژي
كه گفت اگر آلرژي باشه بايد شيراي تخصصي بديم مثل پپتي و پپتي جونيور كه چون تلخن خوردنش سخته 
حالا ببينم چي ميشه
تو سونو داده دخترت؟
  • (کژال)، nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه لیانه جون
ایشالا که جواب آزمایششم خوب باشه

آلرژی معمولا خودشو با جوش، کهیر, لک اینا نشون نمیده آیا؟؟؟؟؟
  • (کژال)، liyane، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه نونا جون، آلرژی یا حساسیت به لاکتوز هست، عدم تحمل لاکتوز هم هست... ما دومی رو داشتیم... و علائمش مثل ریفلاکس شدت یافته هستش... یعنی خون در مدفوع و بالا آوردن های زیاد با هر نوع شیری که بچه یا حتی مادر بخوره یا حتی لبنیات...
علائم حساسیت خیلی گسترده اس...

لیانه جون ما هم سونو داشتیم و هنوزم که میریم سونو می کنه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون رز درست ميگه آلرژي علائمش مثل رفلاكسه
حالا خداكنه الرژي نباشه
اصلا باورتون ميشه نميدونم بايد چه ارزويي بكنم؟
الرژي باشه؟ رفلاكس باشه؟
قاطي كردم ديگه
  • (کژال)، nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چه جالب رز و لیانه جون
خون تو مدفوع و یا یسری علایم آشکار رو میدونستم اما نمیدونستم بالا اوردن هم نشانشه یا علایم مشابه رفلاکس داره
لیانه جون ایشالا یه رفلاکس ساده باشه نهایتا
خدایی ما و قبلترهای ما ابوالفضلی بزرگ شدیم گویا Smile
  • 2015، Elhamgoli، liyane، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جانم نگران نباش انشالا هرکدومی که راحت تر بگذره براتون باشه
و خیلی زوووووود خودتو پسر قهرمانت نفس راحت بکشین
چه جالب منم نمیدونستم این نوع الرژی رو مذسی توضیح دادین بچه ها
واقعا نونا درست گفتی...
  • 2015، Elhamgoli، liyane، nona، Rose، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جون انشالله همون رفلاکسه.
منم دختر بزرگم حساسیت به پروتئین شیر گاوی داره. خودم انواع لبنیات، سویا و کنجد نمیخورم. هر چیزی که اپسیلونی شیر یا کره و ... داره هم نباید بخورم. ولی خوب پپتی و پپتی جونیور هم به بچه‌ام نساخت. الان نئوکیت میدم که با دنگ فنگ و ثبت نام و اینا باید تهیه کرد. چون خارجیه و یارانه بهش تعلق میگیره. بچه‌ام خیلی اذیت بود. باید یه مدت دیگه بگذره بریم نتیجه رو به دکتر بگیم.
لیانه جون اگه خدایی نکرده فرم پی‌پیش تغییر کرد ازش عکس بگیر. دکترها چندششون نمیشه و به تشخیصشون کمک میکنه.

راستی آلرژی علت خاصی نداره. زمینه ارثی تشدید میکنه اما دکتر دخترم گفته بود بدن یه جایی دیگه ظرفیتش تموم میشه. شما هیچ نقشی توش ندارید.

دختر کوچیکتره من الان اداهاش داره شروع میشه. کم شیر میخوره، موقع شیر جیغ میزنه و روند وزنگیریش خیلی کند شده.
  • (کژال)، 2015، Elhamgoli، liyane، nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جان فرم پي پيش همون حالت قبليه
منظورت اينه بايد چطوري باشه؟
يعني چه جوري باشه خطرناكه؟
  • (کژال)، Elhamgoli، nona، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان