امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
خطرناک نه. نشونه حساسیته. برای دخترم اول یه نقطه خیلی کوچیک خونی پیدا شد. بعد کم کم توش یه حالت لزجی داشت. تحت نظر دکتر شیرخشک عوض میکردم هی رنگ و روی جدید میگرفت. همش به این معنی بود اون شیرخشک هم بهش نمیسازه. درحالیکه قبلش بهش اپتامیل پری و اپتامیل ۱ میدادم اوکی بود. یهو همه چی عوض شد.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Elhamgoli، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بيين پي پي بچه مو اتفاقا خيلي دقت ميكنم خداروشكر تا الان خون و چيز غير عادي نديدم
انشالله هيچوقتم نبينم چون واقعا ظرفيتم ديگه تكميله
ولي واقعا مرسي كه گفتي ادم هشيار باشه بهتره

(۱۴۰۰/۶/۲۶، ۰۸:۰۵ عصر)youtab نوشته است: سلام به همه
لیانه جااانم بمیرم واسه دلت عزیر دلم
قربون پسر مظلومت
نگران نباش انشالا به زودی حل میشه عزیزم
دلم ضعف رفت براش
غصه نخوریا به خدا خوب میشه به زودی
البته میدونم محاله غصه نخوردن اما مراقب خودتم باش

خدا نكنه عزيز دلم
همه مون يه جوري درگيريم تا اين دوران نوزادي تموم بشه
ولي واقعا ديگه نا ندارم يوتاب جون از شدت استرس حالت تهوع روم مونده واقعا خسته ام روحم بيشتر از جسمم داغونه
  • (کژال)، 2015، Elhamgoli، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیز دلم میدونم به خدا
به قول خودت هرکدوممون یه جور
امیدوارم این روزامون خیلی زود بگذره
منم هفته دیگه میرم دکتر خودم و پسرم که ببینم تکلیف شیر دادنش چی میشه...
دیگه راه رفتنمم دچار مشکل شده
زیاد تو بغلمه راهش نمیبرم میترسم بندازمش
دستامم داغونه
یعنی بچم غذاش شروع بشه ها من یه نفسی میکشم
جوری شدم که میذارم رو شونم اروغ بزنه از کتف و دست درد اشکم در میاد
همسرم بود خوب بود 
الان اونم نیست ۳-۴ روز
خدا فقط کمکم کنه...
  • (کژال)، 2015، Elhamgoli، liyane، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خدا قوت همه مامانای عزیز
لیانه جون انشاله بزودی مشکل شیر خوردن گل پسر حل میشه 
این روزا هم مبگذره چاره ای جز تحمل نبست پسر منم سه چهار ماهه ود فک کنم ی مدت شیر نمبخورد 
باید میخوابونذمش بعد تو خواب مبخورد ی مدت 
ی مدت اونحوری هم نمیخورد همسزم اهنگ میخوند صدای اونو میشنید مبخورد  Big Grin صداشو ضبط کرده بودم براش مبذاشتم 
دخمل ما هم بعد سه روز تو ذستگاه بودن امروز دکتر گفت دیگه نیازی نیست خداروشکر   Heart
  • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خداروشكر الهام جان
الهي كه هيچ مادري ناراحتيه بچشو نبينه
  • (کژال)، 2015، Elhamgoli، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جان میارکه عزیزم
یوتاب جان زودتر برو دکترت عزیزم، والا برای منم کمر و دست نمونده تازه من ریز نقشم، کلا استخونبندیمم ظریفه. ولی باز خدارو‌ شکر. سالم باشند ما رو‌سرویس کنند اشکال نداره بعدا بزرگ شدند ما سرویسشون میکنیم این به اون در Smile
  • 2015، Elhamgoli، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان شما که فقط شیر خودتو میدی هر بار آروغ میگیری؟
من شیر میدم بچه خواب عمیق میره مجبورم بلندش کنم آروغ بگیرم باز بیدار میشه
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جون این مشکل منم بوده کلا وقتی خوابه به ندرت آروغ میزنه هرچقدرم نکهش دارم و پشتشو ماساژ بدم یا یزنم.،ولی خب دیگه سنگرو حفظ میکنم اما خیلی وقتا که خوابش سنگینه میدونمم آروغ نمیزنه میذارمش رو دوشم ولی دیگه ضربه نمیرنم و ماساژم نمیدم بیدار نشه،( مخصوصا اون اوایل که خواب نداشت و با بدبختی میخوابید منم جنازه ای بیش نبودم )فقط عمود نگهش میدارم شیر برنگرده یه بیست دقیقه یک ربع نگه میدارم و دیگه میذارم سرجاش بخوابه
تو این حالت وقتی بیدار میشه بلندش که میکنم سریع آروغ میزنه بعضی وقتام نمیزنه دیگه خیلی ببخشید از پایین مجبوره تخلیه کنه اونم بهرحال مهارته باید یاد میگرفت
تازه این وسطا شده بود خیای بدقلقی میکرد با بدبختی زیر سینه میخوابید تا میذاشتم رو دوش هم حتی بی ماساژ بیدار میشد چند بار زیر سبیلی همونطور خوابوندمش. اما خب نه زیاد.
  • 2015، Elhamgoli، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا منم همین حالتم الان ، سخت ترین مرحله آروغ گیریه
من هنوز نمیتوتم ببرم بشورمش موقع پوشک عوض کردن ، میترسم بیوفته از دستم

راستی بچه ها دکترش قطره داده ۵ تا صبح و شب ، چه جوری تو قطره چکون حساب کنم ۵ تارو؟ یا بچکونم تو قاشق بهش بدم؟
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
هفته اول بخاطر وجود گیره ناف سخته خدا رو شکر مال دختر منو روز سوم‌ یا پنجم برید خشک شده بود با اون من وحشت داشتم درد بگیره دستم روش بره موقع نگه داشتنش یا لباس پوشوندنش
ولی نترس حالا این چند روز از مامانت اینا کمک بگیر یا همسرت ، بهرحال استرس داری دیگه حق داری
آره اون بیست روز یه ماه اول که بچه خوابش تنظیم نیست مرحله آروغ گیری سرویس میکنه بخاطر بیدار شدن مجددشون، ببین الان که کوچولوئه صاف بذار زیر گردنت امتداد خط سینت آروم پشتشو بزن اگه بیدار شدم چاره ای نیست دیگه. وقتی میبینی عمیقه خودتم خسته ای فقط صاف نگهش دار چند دقیقه بذار بخوابه، فقط اون قطره بینی رو بهش بده هوا وارد نشه به معدش که آروغم نزد زیاد دل درد بد نگیره، کلا از هر چند بار آروغ گیری یه دوبارم به خودت استراحت بده من که اینکارو کردم اوایل دیگه میدیدم تا دست میزنم بهش حتی عمودش کنمم پا میشه منم سرویس میشم

همونطور که زیر سبنه میخوابید میذاشتم بخوابه اصلا نفس هم نمیکشیدم بیدار نشه Smile
  • 2015، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان