امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
آره دیروز دکترشم گفت همون جوری بذار بین سینه هات عمودی خددش،پاهاشو جمع میکنه تو شکمم ، گفت پشتشو در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده
امتحان کردم دیشب از حالت ضربه ای زودتر آروغ زد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا ماساژ بهتره
دختر منم خودش سرشو میاورد بین سینه خودشم پاهاشو جمع میکرد، گویا همشون ذاتا اینو بلدند قربونشون بشم
یه ماه تحمل کن ندا جان بعد یه ماه زندگی شیرین میشه بچه بزگتر میشه راحت چپ و راستش میکنی Smile
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام دوستان
من اومدم با چندتا سوال
روزی که پسرمو بردم بهداشت گفتن یک ماهگی باید ببرمش پیش چشم پزشک چون زود به دنیا اومده. گفتن ببر بیمارستان فارابی. من ازونجا خوشم نمیاد. تو مطب یا کلینیک هایی مثل نور و نگاه انجام نمیدن معاینه چشم این بچه هارو؟؟؟
یه سوال دیگه. نی نی های شما هم اداهای عجیب و غریب با صورتشون در میارن؟ یا پسر من یه چیزیش هست؟مثلا یهو اخم میکنه. مثل پیرمردا پیشونیش چروک میشه. یه وقت لباشو غنچه میکنه. یا چشماش. انگار متمرکز نیست چشماش. چپ میشه چشماش بعضی وقتا

راستی دکتر پسرم گفت بعد از شیر پنج دقیقه عمودی نگش دار و پشتشو بمال کافیه. حالا نزد هم نزد. کلا پسر من انقد ریز میزنه که صداشو نمیشنوم.
ولی من بعدش همش به پهلو میخوابونمش و تا یه نیم ساعتی چشمم بهش هست که بالا نیاره.
پاسخ
کژال جان
درسته به پسر منم که زود دنیا اومد گفتن ببرم چشم پزشک
بیمارستان به من گفت ببر بیمارستان رسول اکرم تو ستارخان دکتر صداقت
دکتر فوق العاده ای بود
تلفن بزن وقت بگیر بعد اونجا چند بار قطره میریزن تو چشمش و میخوان شبکیه شو چک کنن
بار اول به ما گفتن 60 درصد تشکیل شده که کاملا برای اینکه زود اومده طبیعیه
بعد 2هفته دیگه گفتن بیاین احتمالا 80 درصدش تکمیل میشه بعد باز دو هفته بعد که بشه 100 درصد
اما پسر من همون بار دوم که رفتیم گفت 100 درصد شده و 6ماهگی برای چک کردنش بیارش دیگه
در مورد ادا هاشون آره  Big Grin پسر منم یه کارایی میکرد و میکنه آدم میمونه!!!
هنوزم لباشو یه جور میکنه نمیدونم بخندم یا چی  Tongue
نگران نباش من از دکتر پرسیدم گفت طبیعیه خیلی از اینا ارادی نیست که به مرور کم و تموم میشه Big Grin Big Grin Big Grin
من هنوزم گاهی سورپرایز میشم از کاراش
  • (کژال)، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم یوتاب جان
بیمارستان رسول اکرم که خیلی به ما نزدیکه. لطف میکنی اسم کوچیک دکتر هم بگی؟ چون من سرچ کردم یه دکتر صداقت چشم پزشک هست که مشهده
پاسخ
خواهش میکنم Heart
دکتر احد صداقت عزیزم

https://nobat.ir/doctor/%D8%AF%DA%A9%D8%...g8jz2q6vy/
  • (کژال)، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه ها
برای آروغ و دفع راحت تر کلا ورزش ها و ماساژهای کولیک کمک کننده اس

چشم پزشکی به ما گفتن یکم بزرگ شد ببرید... و من تا همین الان که دو سه بار نور رفتم و پرسیدم، گفتن باید به حدی برسه که چپ و راست و... رو بفهمه بعد ازش تست بگیرن... الان تستی نداره... ولی درباره ی بچه هایی که زود دنیا اومدن اطلاعی ندارم

اون قیافه ها و خنده ها و... بخاطر حس و حال های درونیه و معنای خاصی نداره... حتی توی خواب مثلا یه قسمت روده شون که آزاد میشه انگاری می خندن و... اینها اصلا جای نگرانی نداره... یا مثلا زور می زنن که دفع کنن یا داره به قسمتی از بدنشون فشار میاد می خوان راحت شن Smile این حرکات رو انجام میدن... همسر من که تا 3-4 ماهگی فکر می کرده جنی شده بچه Smile و کلی بالا سرش 4قل و اینا می خونده... یه سری جلوی روم اونجوری شد، همسرم ترسید شروع کرد خوندن Smile که اونجا فهمیدم که از این حرکاتش نگران می شده
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Arezoo1984، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها الان از بهداشت زنگ زدن گفتن تیرویید پسرم ۷/۱ بوده تو غربالگری باید زیر ۵ باشه
گفتن فردا ببرم تکرار کنن
همه بدنم داره از استرس میلرزه کلا لرز گرفتم از وقتی قطع کردم
ای خدا چرا اینجوری شد این روزام
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جون عزیزم اصلا غربالگری برای همینه دیگه
دوباره تست میدی ایشالا زیر ۵ هست

احیانا اگر هم بالاتر بود هم خب خیلی خوبه به موقع فعمیدن که سریع درمانو شروع میکنند چیز خاصیم نیست همون لووتیروکسینه اگه اشتباه نکنم

ندا جون حق داری استرس بگیری اما سعی کن خودتو کنترل کنی هم رو‌شیرت اور میگذاره هم بچه متوجه میشه
ایشالا تا فردا زیر ۵ اومده باشه نیومده باشه هم در این حد اختلاف جزیی یه دوره کوچولو درمان دارویی میذارند و بعدش دیگه آزمایش اکی شه اونم قطع میکنن
کژال جان دکتر بیدارمغز هم به من گفت پنج دقیقه
حالا صرفا جهت احتیاط دیدم همه اینجا بیست دقیقه نیم ساعت نگه میدارن منم یک ربع اینا نگه میدارم.
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خیلی حالم بده بغض و گریه مونده روم
همش دلم میخواد گریه کنم دیشب به بهونه کمر درد کلی گریه کردم ولی کلا تو ذهنم اون سه روزه که بچه ام پیشم نبود
شماهایی که نی نی هاتون بستری بودن چه جوری کنار اومدین؟
من اون چند روز همش پشت در نشسته بودم هر صدای گریه ای میومد گریه میکردم
دیشب با مشاوره ام که تو بارداری داشتم حرف زدم یه کم آروم شدم دکترم رفتیم چکاپ گفت همه چیش نرماله خیالم راحت شد
باز الان گفتن تیروییدش بالاس همون حالتا اومد سراغم
به خودم حق میدم ناراحت باشم ولی میخوام مادر قوی باشم
  • 2015، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان