امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
دیگه بزرگ‌شده پسرمون بنظرم بده
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، Rose
پاسخ
سلام دخترا
الان برای چکاپ پیش دکتر دخترم دکتر نظری بودم گفتم مطلبی رو که پرسیدم جوابشو بذارم خواستید و دوست داشتید مدنظر قرار بدید
راجع به دادن دل و جیگر و کله پاچه ( آب) پرسیدم گفت اصلا ندید و برخلاف تصور ارزش غذایی بالا نداره و بسیار دیر هضمه و خطر سالم‌ونلا در مورد مرغ و کیست هیداتیک در مورد گوسفند بسیار بالاست دادنش نه تنها مفید نیست دارای اشکاله
در مورد کره محلی که خونه درست کنیم هم گفت نه ارزش بالا نداره و حتی خونگیش هم ایمنی لازم نداره همون روغن زیتون خیلی بهتره
خلاصه که گفتم که بدونید عزیزان و البته طبق صلاحدید خودتون و دکترتون عمل کنید

گفتم اخه گهواره هم غذا با جیگر و اینا گذاشته گفت خیلی از اطلاعات گه‌اره اشتباهه و حتی نموداراشم دقیق نیست توصیه میکنم نبین
  • Arezoo1984، Celin، Nedaaa28، Rose، Targol، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، شیدا، مینو
پاسخ
مرسی نونا جان که گفتی
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona، youtab
پاسخ
امروز قلوه درست کردم پسرم لب نزد خیلی ناراحت بودم
ولی الان که فهمیدم ناسالمه خوشحالم که نخورده هر چیزی حکمتی داره
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona، youtab، خانم فسقلی، شیدا
پاسخ
اره والا منم همش فکر میکردم چه اشتباهی کردم تا خالا ندادما Smile
  • youtab
پاسخ
لیانه جان وقت کردی دستور پاستا با سس پنیر خامه ای واسمون بذار ممنونم
پسر ۱۹ ماه ❤
  • youtab
پاسخ
بچه ها پاستا چطوری به بچه هاتون میدین ؟ من پسرم کلا ۴ تا دندون کوچولو داره . غذا رو باید خیلی له و نرم کنم تا بتونه بخوره. تازه بعضی وقتها باید مثلا برنج و خورشت ی کم آب بریزم تو قاشق تا ۴رو بره تو گلوش بتونه بخوره. پاستا رو مرغ تکه ای داره بعد ماکارونی نی هاش بزرگن میخورن بچه هاتون یا روش خاصی درست میکنید ؟ ممنون میشم بگید. من ماکارونی رو هم با چاقو رشته هاش ریز ریز میکنم بعد میدارم له بشه میدم
  • youtab
پاسخ
شیطون بیشتر از مدتی که برای خودتون میذاری بذار بجوشه. من دوباره تو شیر هم میذارم بجوشه وقتی الفردو درست میکنم. ولی خوب در نهایت باز هم بچه باید با دندونهاش باهاش بازی بازی کنه. گاهی خودم هر دونه پنه رو میگیرم جلو دهنش تا با دندونهاش یه تیکه ازش برداره. مرغ رو هم خیلی کوچولو برش میزنم. با قارچ های کوچولو
یه جایگزین راحت تر نودل هست. قبل اینکه بریزم تو ابجوش خردش میکنم. چون شکنندست راحت ریز ریز میشه.
  • youtab
پاسخ
ترگلی نودل اصلا نده
نودلای خارج از ایرانه که نواد مغذی داره
اینجا من خیلییی خوندم از 2تا دکترم شنیدم کلا تراریختس و برای بزرگام خوب نیست مصرف زیادش
... 
من اینجوری درست میکنم
مامارونی رو توی قابلمه کوچولو میریزم با اب بیشتر که نرمتر بشه توشم همه جی از مرغ و قارچ و قلقلی چرخ کرده و فلفل دلمه و هویج و شوید و خلاصه هرچی گیرم بیاد میریزم بعد هنوز که اب داره یکم درشو میذارم هم نرم میشه هم مغز پخت
گاهیم که وقت ندارم و عجله ای باشه مامارونی فرمی رو نیریزم و 2،3 تا تیکه اب قلم فریزری رو میندارم با فلفل دلمه و قارچ و یکم شوید خورد شده درشو میذارم نیم ساعته حاضره و خوشمزه ام میشه
اگرم خودمون پاستا داشته باشیم خب همونو ازش برمیدارم توی یکم شیر یا اب بیشتر نرم بشه و میدم
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • nona، Rose، Targol
پاسخ
یوتاب مرسی که جواب دادی من تا حالا پاستا خونه درست نکردم. غذای زیاد مورد علاقه ام نیست. میتونی از اول توضیح بدی چی بریزم کی بریزم. مثلا خامه و پنیر اینا کی باید بریزم؟ با تچکر
  • youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان