امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
هلیا دخترت ماشالله به نظر قد و وزنش نرمال میاد. عزیزم ی دوره غذا نخوردن هم طبیعیه. نگران نباش. میگذره. این مدل سوپ لیانه جان منم درست گردم که یوتاب صفحه قبل گفت پسرم خیلی دوست داره و مقوی. تست کن شما هم. بعد ی روشی که بعضی اوقات تو بدغذایی پسر من جواب میده بازی با جاروبرقی! جاروبرقی روشن میکنم حواسش پرت میشه میخوره البته دیشب با این روش هم نخورد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، خانم فسقلی
پاسخ
هلیا نمیبره دکتر، خودت بچه رو بزن بغلت برو دکتر، اصلا منتظر مردا برای کمک کردن توی امور بچه نمون...
همسر من با اینکه خیلییییی عاشق بچه مونه، ولی اون روزی که پیشونیش خورده بود به کنج دیوار و شکافته شده بود، من تقریبا از حال رفتم، ولی او خیلی کنترل شده و با آرامششششش داشت لباس می پوشوند که بریم دکتر، حالا من می گفتم وای ولش کن تو همینجوری ببرش دکتر من یا میرسم یا نه دیگه تو فقط برو... ولی گوش نمیداد... چیزی هم نشد (یعنی بچه از حال و اینا نرفت، آخرشم با بخیه قضیه جمع شد) ولی کلی میگم مردا اکثرشون یا آرامش زیادی دارن یا توجه کمی دارن و دیر متوجه مشکل میشن...
شما هم بعنوان مادر، بعنوان وظیفه نگاه کن که در مورد بچه ت، هیچ رودروایسی، انتظار کشیدن، بی ادبی رو در موردش تحمل نکنی...
اینکه میگی جلوی پاش خورد زمین، این من می بودم که فاز حمله بر میداشتم... چرا نباید مسئولیت قبول کنه؟
بچه غذا نمی خوره؟ شما بگو درست کردنش با من، دادنش با شما... بیا بگیر غذای بچه رو بده من دستم بنده، ممنون Smile

ولی فکر کنم شما توی واندرویکس باشید.... اون آخریا دیگه هم طولانی میشه هم سنگین، آدم رو کلافه می کنه... می خوای یه چک بکن... اگه بودید، چاره ای نیست و دوره ش می گذره دیگه...

قدد و وزن رو نگفته بودی درسته؟ اما اگر روند رشد ادامه داره و ثابت یا سراشیبی نشده، اکی هست...

در مورد غذا هم من دیدم که انگار خیلیییییی غذاش رو له می کنی...
ببین برای بچه ی این سنی، دیگه سوپ یا غذای له دادن، ظلم به بچه هست... شاید بچه خسته شده... مدل غذا دادنت رو عوض کن، بخصوص فینگرفودش رو زیاد کن که استقلالش رو به رسمیت بشناسی، بعدم حجم غذای بچه از 1 سالگی به بعد، تقریبا یک سوم میشه چون سرعت رشدشون یک سوم میشه... با قبل از 1 مقایسه نکن، ولی حواست باشه که باید حجم کمتر غذایی که در اختیار بچه میذاری، مواد مغذی بیشتری داشته باشه...
اگه با روش BLW آشنا نیستی، حتما در موردش سرچ کن، مطلب فارسی هم بعیده در موردش پیدا کنی، این هم مثل خیلی مطالب دیگه، هنوز به فرهنگ و حتی اطلاعات پزشکامون اضافه نشده... ولی این روش خیلییییی روش مناسبیه و من به همه توصیه می کنم که با این روش خودشون رو از این درگیری با غذای بچه رها کنن... اگرچه خودم نتونستم کامل اجراش کنم چون بهرحال یه نفر بودم و یه دنیا اطلاعات انگلیسی، ولی خب در همون حدی هم که اجرا کردم از خودم راضی ام و فوق العاده روی غذا خوردن موثر بود... با توجه به اینکه انگار خیلییی غذاش رو له می کنی، این روش هنوز برای سن شما هم می تونه مثمرثمر باشه به نظرم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • mehrasa20001، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی
پاسخ
هلیا جان درکت میکنم آدم انقدر زحمت میکشه هر روز از صبح تا شب مشغول رسیدگی به بچه هستیم ولی اگه کوچک ترین مشکلی باشه همه فقط مادر رو مقصر میدونن که حواست نبوده

به نظر من حتما ببرش دکتر فکر کنم غرب تهران باشی دکتر نظری سعادت آباد واسه تکامل و تغذیه خیلی کارش خوبه
یه دکتر دیگه هم همایون قطبی تو دهکده المپیک من دوبار پسرم بردم دانشش خیلی به روزه ازش راضی بودم
امروز یه اسنپ بگیر ببر عزیزم گاهی با یه ویزیت ساده همه مشکلات حل میشه بچه هم معاینه میشه خیالت راحته خدایی نکرده مشکلی نیس
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Rose، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
رز جان تنوعی چندبار غذاش رو اینجوری درست کردم بخوره یکی دو مرتبه خورد به زور البته باز دوباره پس زد
وگرنه غذای سفره میدم ولی به زور
مشکل بلع نداره
این حرفم بهش گفتم تو بده من درست میکنم میگه تو مادرشی من سرکار میام خسته ام! کلا تصوری که از یک انسان منطقی و درست عقل دارید نخواید من از همسرم داشته باشم چون اصلا اگر فرد منطقی ای بود این جملات احمقانه رو به کار نمی برد تحت تاثیر حرف یک زن بیسواد
بحث دکترم والا هزینه هاش زیادن
من همین الان خانه‌دارم به زور خرج پوشک و شیرشو میدم همین دیشب یک کفش خریدم یک قلم ۵۴۰ تومن چون چندماهه کفش نداره نمیخره براش
خسیس هست
مادرش میگه چیه هی دکتر دکتر زمان ما اینطور نبود‌ توقع داره مثل زمان خودش بزرگش کنم
بیخیال

باشه ندا جان منتظرم پدرم جواب بدن برام پول بفرسته
نوبت براش گرفتم
شناسنامه بچه رو نمیده جواب آزمایشش ۵ ماه قبل رسیدش گم شده با مدرک شناسایی میدن اصلا دردام یکی دوتا نیستن که
خدا نصیب گرگ بیابون نکنه امثال همسر من رو

فعلا افتادم روی فاز تنفر دلم میخواد بکشمش شوهرمو
  • Nedaaa28، youtab
پاسخ
واي هليا تو شرايط سختي داري عزيزم
فقط حواستو كامل جمع كن ديگه بچه دار نشي
خدا برات همين يكي رو سالم نگهداره
راجع به غذاخوردن دخترت من فكر ميكنم حجم زيادي بهش شير ميدي چون شيشه ش بزرگه
حجم شير رو كم كن عزيزم
  • youtab، خانم فسقلی
پاسخ
هلیا جان متاسفم واقعا
وای کاش یه فکر درست حسابی بکنی نمیشه همه خرج خونه رو شما و بابات بدین
واقعا یه فکر اساسی بکن
ایشون دیگه بهش زیاد خوش گذشته خونه از شما هرج از شما بچه داری از شما Sad
دکتر خوب هم ببری اصلا امکان نداره زینک و استهاور و مولتی ویتامین بده میگه تلاش کن دورش میگذره یا با کارشناس تغذیه صحبت کن یا ازمایش میگیره برای بخث عفونت ادراری و انگل و …چون مولتی ویتامینا دور از جون بچه ها بجز بحث جاقی و بلوغ زودرس متاسفانه باعث ایجاد تومور مغزی کاذب میشن سرخود اصلا نباید مصرف بشن برای بچه ای که رو نمودارشه
  • Celin، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی
پاسخ
هلیا جان دخترت که ماشاالله تپل به نظر میاد؟
حالا من قد و وزنش رو نمیدونم ، اما اگر نرماله ، بیش از این بچه مستعد اضافه وزن و چاقی میشه ها.
این همه آدمایی که دنبال رژیم و لاغری هستند اکثرا ریشه در نوزادی و کودکیشون داره.
بچه برادرشوهر من هم شیر مادر نخورد، شیر خشک هم نمیخورد .
اینا هم شب تو خواب فقط میتونستند بهش شیر بدند
چون بد غذا بود، از هر راهی استفاده میکردند بهش میان وعده و غذا بدند
الان ۶سالشه
یکسره تو راه دکتر و رژیم هستند برای اضافه وزنش.
به خدا بچه پرخور و تپل دچار مشکل میشه .
  • Celin، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
هلیا حرقا و رفتارهای شوهرت رو همسر منم داره...یعنی اینم همین رفتارها رو داره...
فاطمه هستم
Heart
  • youtab، خانم فسقلی
پاسخ
میدونم فاطمه جان اینطور افراد از همه دنیا طلبکارن چون در خانواده های خوبی تربیت نشدن
خداروشکر میکنم پسردار نشدم حداقل مثل باباش نشه یک دختر دیگه رو بدبخت کنه
من که هزاران برنامه برای خودم و دخترم دارم
نه لیانه جان
بچه واقعا دوست دارم ولی هلیا همیشه تک فرزند میمونه چون هزاران دلیل دارم میذارم در حد همون دوست داشتن
حالا سوم دی براش نوبت دکتر گرفتم ببینم چی میشه
حرف های همسرم مهم نیست بیشتر خودم در عذاب هستم این طفل معصوم ضعیف نشه
شیدا جان بحث خوردن و چاقی نیست
ویتامین ها باید به بدنش برسه و تنوع غذایی داشته باشه بچه
  • liyane، youtab
پاسخ
بچه ها الان بالای یکسال همون آد میدین تا دو سالگی؟
دکتر پسرم گفت میتونی آد بدی یا د خالی
پسر ۱۹ ماه ❤
  • youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان