امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
آره نونا میخوام بگم دکتر برام بنویسه 29 وقت گرفتم
پاسخ
قیمتش چقدره؟
همه باید بدن؟
پاسخ
اره اصلا سل فری خوبیش اینه دور از همه بچه ها اگه بچه نقصی داشته باشه دیگه واسه هفته ۱۸-۱۹ نمیمونه که سقط هم عذابش دو چندان بشه ضمن اینکه اگر سن پدر یا مادر یا هردو کمی بالا باشه از خون غربال ریسک رو ناخوداگاه متوسط یا بالا نشون میده
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • sims s، tinaaa91
پاسخ
ما 33-37 هستیم نونا

قیمتشو اطلاع ندارم چنده
پاسخ
زمان من تینا فکر کنم ۳ تومن بود دو سال پیش دقیقا که عمدشو بیمه تکمیایم داد الان ختما بالاتره و نمیدونم بیمه تکمیلی تقبل میکنه یا نه

سیما حتما بده اگر میتونی سنتم کمترم بود میگفتم بده بالای ۳۵ که حتما باید داد اما خود دکترا نظرشون دادنشه حتی با سن کمتر
  • sims s، Sufii
پاسخ
الان باید ۶-۷ باشه فکر کنم :|||
  • sims s
پاسخ
فکر کنم جنسیتشم میگن، اگه بیمه تکمیلی قبول کنه که خیلی خوبه
پاسخ
اره دختر دایین بالای 35بود گفت یه آزمایش غربالگری دادم جنسیت و زودتر فهمیدم، پس همین بود
ولی واقعا اینجور آزمایشا واجب
  • sims s
پاسخ
بله با قطعیت جنسیت معلومه

کلا تکلیف ادم زود روشن میشه برای من بحث سلامت خیلی مهم بود استرس داشتم نه بهاطر سن کلا این دغدغه اصلی من بود از زمان اقدام

اره ماهور جان
  • **ماهور**، Sufii
پاسخ
سل فری خیلی خوبه حتما به پزشکتون بگید میخواهید که انجام بدید،خیلی کم خطر هست هزینشم من اردیبهشت انجام دادم سه و خورده ای بود که نصفشو بیمه تکمیلیم پرداخت کرد من یک و هفتصد دادم...منم با نونا موافقم که میارزه انجام دادنش چون هم تهاجمی نیست روشش و هم خدای نکرده تو سن بالاتر بارداری استرس آمینو و بعدش سقط و زمان کم و اینها از بین میره...
  • nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان