امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
الهی شیدا جان اتفاقا امروز به فکرت بودم به همسرم گفتم دوستم خیلی درد کشید
من فقط واسه بچه میترسم
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۲۷، ۰۶:۵۴ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: ولی من اگه بودم تا سن مدرسه کاریش نداشتم.دیگه بچه باهوش، باهوش میمونه دیگه پس برای پیشرفتش حسابی وقت هست. حالا دو سه سال زودتر شروع کردن و فشار اضافه بهش اوردن فکر نمیکنم خیلی جلو بندازتش.

البته به جز زبان انگلیسی.که اونو کلا فک کنم از ۴ ۵  سالگی برای همه بشه شروع کرد

صنوبر اگه من درست فهمیده باشم، هر چی کانکشن های بیشتری توی کودکی بچه ایجاد شه، هوش و حواس و تمرکز بچه بیشتر می شه... و درسته که معمولا جز با حوادث یا بیماری یا اتفاقات خاصی، هوش کم نمیشه، اما اگه همینجوری هم به دست باد رهاش کنیم، به اون شکوفایی حداکثری نمی رسه... می دونی چی میگم؟ یه همچین قابلیتی حتما بهتره که پیگیری بشه، ما هم یاد بگیریم خوبه برامون... تمام این بازی هایی که تعریف میشه، تجربیات حسی و لمسی و... برای ساختن همون کانکشن های بین سیناپس هاست که به نوعی هوش بچه رو بالا ببریم...

زبان خیلی از فاکتورهاش که کی شروع بشه، چجوری شروع بشه ووو... بستگی به محیط داره... بچه ی داخل ایران با بچه ی ایرانی داخل کشور انگلیسی زبان با بچه ی یک ایرانی با یک خارجی در کشور انگلیسی زبان یا همین حالت در کشور غیرانگلیسی زبان، هر کدوم با توجه به پتانسیل بچه، روش های مختلف و سن های مختلفی براشون تعریف میشه...

مینو من باشم می برمش برای تست هوش...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Targol، ستی‌لیته، صنوبر۷۱، مینو
پاسخ
ای جانم ، ممنونم به یادم بودی❤️
نگران نباش نداجون
آنفولانزا نیست برای شما
اون ناگهانی و با شدیدترین علائم شروع میشه همزمان تب و لرز و بدن درد
اصلا تابلوئه علائمش.
دقیقا یه دوره خاصی داره و علائمش مشخصه.
اما برای همین سرماخوردگی
حالا شما تا جای ممکن ماسک بزن و نزدیک بچه صحبت نکن.
خیلیم حواستون به عطسه و سرفه باشه.
چون ۹۰درصد راه انتقال همین عطسه و سرفه هست.
هر از گاهی هم پنجره رو باز کن هوا در جریان باشه.
  • Nedaaa28
پاسخ
ندا جان انشاالله که پسرت نمیگیره
پسرم هفته پیش سرماخورده بود دکتر گفت فقط اگر تب کرد استا بده اونم بالای ۳۸ درجه
وگرنه دارو نیاز نیست
فقط شیر زیاد بخوره با سوپ و اب پرتقال و ...

مینو جان ماشاالله به پسرت
یه سری مراکز روانشناسی هست تست هوش هم میگیرن اگر دوست داشتی ببرش
  • Nedaaa28، youtab، مینو
پاسخ
نونا جون مرسی بابت معرفی. راحت و زود خرید کردم ولی قیمتهاش یکم تند بود یا همینه؟ من تا حالا خودم کفش نخریده بودم. همش براشون کادو اورده بودن.

وای بچه‌ها من وقتی هنوز مدرسه نمیرفتم مشق‌های برادر بزرگترم رو مینوشتم. این جزو افتخاراتم بود نگو اونجور خرس گنده‌ای که بودم اصلا کار شاقی نبود. پسر مینو نصف اون موقع من سن داره میخونه Smile)
  • nona، ستی‌لیته، مینو
پاسخ
ترگل تو هم استعداد زمان خودت بودی که خخخ

بی شوخی برای اون زمان حرکت تو هم خفن بوده. من مشقامو میدادم بقیه بنویسن ، مخصوصا پیک نوروزی خخخخ
  • Targol
پاسخ
ترگل یعنی توام حروف الفبا رو بلد بودی؟ میفهمیدی چی مینویسی؟
  • Targol
پاسخ
ترگل
چه عالی
دخترعموی من تو ۵ سالگی خواندن و نوشتن بلد بود.من یادش داده بودم.
  • Targol، youtab
پاسخ
مينو پس اين استعداد ذاتي خودتونه كه براي پسرت به حداكثر رسيده
  • Nedaaa28، مینو
پاسخ
ترگل نخبه کی بودی؟ من اولین املای عمرم کلاس اول دبستان تقلب کردم و شدم ۸
دلیلشم این بود من اذری زبان بودم قبلش هم فقط ترکی حرف زده بودم فارسی بلد نبودم و املا فارسی بود کتاب رو گذاشتم زیر میز از روش نوشتم همش جابجا شد Smile

ترگل جان متاسفانه قبمتا همینه از ترکیه و دبی میاره جنسارو وگرنه ایرانی رو خیلی مناسبتر میخرم در حد ۳۰۰ ولی جایی رو نمیشناسم نزدبک‌ایرانی رو از شمال میخرم
ببخشید نگفتم قیمتش بالاست چون به خودم نزدیک بود و راستش تنها تفریح خودم و دخترم کلستانه چون حیاط داره و ازونجا خودم خریدم بهت معرفی کردم وگرنه قطعا بچه ها که بهتر و با دقتتر میگردن قیمت مناسبتر میتونستن بگن
وای بیلراش و لباساش هم جنسشون خوبه هم به نسبت نی نی سالن و سیسمونی مریم ارزونتره

حالا شایدم ۸ نشدم ۱۰ شدم به چیزی تو این مایه ها بود خلاصه، خواستم دوباره بیام بنویسم البته بدون اینکه هیچ شناختی از تقلب داشته باشم با جایی شنیده باشم یا دیده باشم ( تلویزیون تو سهر ما فقط یک ساعت پخش میشد که نوبت دیدن من نمیشد) چنین کاری اونم کلاس اول دبستان انجام دادم نشانه یجور نبوغه یکم کار میکردم رو خودم جاعلی کلاهبرداری اختلاسگری چیزی میشدم Smile
  • 2015، Rose، youtab، رخشید، ستی‌لیته، مینو
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان