امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربیات رانندگی
منم شبها تو اتوبان دید ندارم نمیرم... نمیدونم چرا آینه هام همیشه بارون زده و لکه داره شبهام نور میفته توش دیدشون خیلی کمه..
پارک دوبلم اگر جا تنگ باشه نمیزنم..

فری برد جانم چه همکار خوبی بوده.. ووویییی همکارهای ما رو میگی!!! خدا به دور... اصلا ازین رفتارهای خوب ندارند..
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • freebird، youtab، فلامینگو
پاسخ
فری برد دمش گرم. چه مهربون. من حالا نگم که از ترس اینکه بلد نباشم پارکینگ پارک کنم اصلا نگفتم منم پارکینگ میخوام!!
  • freebird، nona، youtab، خانم فسقلی، ستی‌لیته، فلامینگو
پاسخ
ترگل چه حرفه ای شدیا ... فقط حرفه ایا با وانت بار و نیسان تصادف میکنن ...

من که تازه فهمیدم چه استعداد و هیجانی تو رانندگی دارم. واقعا حیف این همه سال خودمو محروم کردم. یعنی رانندگی با سرعت بالا و موزیک بلند ... تراپی این روزای منه ...تو دنیای موازی قطعا راننده اتوبوس خط تهران شمال میشدم.

ولی منم مث دنیا توی جاده تاریک دیدم خیلی کمه و خیلی اذیتم ... یه شب رفتم دنبال فامیل فرودگاه. اصلا یه وضعی بود. یه ساعت رانندگی تو یه بزرگراه پرسرعت ... من قشنگ هیچی نمی دیدم. کلی مسیر گم کردم و تو جنگلای تاریک و پر پیج وخم ... یهو همراهم گفت چراغ ماشینت خاموشه که ... وسط راه کلا چراغ ماشینو خاموش کرده بودم : ))

از پارک هم بگم که عاشق پارک موازیم. تخصصم اینجوریه که کج میرم توی پارک یه طوری که راننده بغلی نمیتونه از ماشین پیاده بشه : ))
پارک دوبل هم مرحله مرحله جلو اومدم و بهتر شدم ... ولی همچنان علاقه شدیدی به جدول دارم ...

البته انصافا رانندگی تو خیابونا و جاده های ایران خیلی پیچیده تره .... اینجا بیشتر باید قانونمند رانندگی کنیم، منم عاشق قانون و قانونمندیم ...
  • Donya، nona، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
من اصلا دوبل نمیزنم!! انقدددددر میرم تا بتونم معمولی پارک کنم. یعنی اگه از غرب که میرم شرق نزدیک محل کار جای پارک نباشه اونقدر مستقیم میرم تا بندازم دماوند و فیروزکوه
  • Donya، freebird، nona، خانم فسقلی، ستی‌لیته، صنوبر۷۱
پاسخ
ترگل جان فیروزکوه رسیدی خبرم کن، اونجا شرکتمون امکانات پذیرایی و اسکان داره، سفارش کنم ازت پذیرایی کنن اذیت نشی.
  • Donya، freebird، nona، Targol، خانم فسقلی
پاسخ
مرسی ستی‌لیته. خبر میدم. تا شب میمونم فیروزکوه، شب‌رو برمیگردم که جای خالی نزدیک شرکت پیدا کنم معمولی پارک کنم.
  • nona، Sufii، خانم فسقلی، ستی‌لیته، صنوبر۷۱
پاسخ
من قبلنا دوبل نمی‌رفتم ولی الان خودمو به چالش میکشم
هزار بار جلو عقب میکنم تا بالاخره درست بشه البته اگر عجله نداشته باشم
هیچی بدتر از رانندگی تو بارون سیل آسا وحشتناک نیست فقط خدارو شکر شمال زندگی نمیکنم
  • Donya، Targol، خانم فسقلی
پاسخ
آره بچه ها ازش پرسیدم فامیلیشو.فامیلیشم گفت ولی من یادم نیس خخخ فقط گفت از بخش مالی یادمه.بعدش یه زنگم بهش نزدم عذرخواهی کنم تا حالا ندیده بودمش نمیدونم اصلا منو میشناخت اونم یا نه
به نظرتون پیگیری کنم پیداش کنم زنگ بزنم یا بیخیالش بشم؟
  • Donya، خانم فسقلی
پاسخ
بیخیال شو، همونجا هم عذرخواهی کردی دیگه. تقصیر اون بود جایی بود که مانع راه تو شد. تازه اون باید ازت عذرخواهی کنه  Rolleyes

وای حالا من یه بار داشتم میومدم شرکت. یه جایی قیف مانند بود و سه لاین میشد دو لاین. یه دختره اومد تیز بازی دربیاره اومد سمت راست من. منم راه ندادم ایینه‌هامون خورد به هم. هیچی هم نشد. حالا افتاد دنبالم که بزن کنار هی بوووق بوووق. منم هی میگفتم برو بابا پررو، تو‌ زدی چقد رو داری. بعد گوشی دراورد شروع کرد فیلم گرفتن از من Smile) وای گفتم الان فیلمم میره من و تو Smile) واقعا نفهمیدم فازش چی بود. بعد داشت از کنارم رد میشد گفت ازت شکایت میکنم. گفتم خا.
  • Almam، Donya، freebird، Mari90، خانم فسقلی، ستی‌لیته
پاسخ
از دست شماها Big Grin دارم هرهر الکی به مانیتور میخندم!!! دختره بقل دستیم چپ چپی نگام کرد..

منم غول رانندگی تو بارونو شکستم و فهمیدم 99 درصد مردم تو شرایط بارون سیل آسا خیلی قانونمند تر رانندگی میکنند ولی همیشه دوتا نخاله هستند که لایی بکشند و جلوت بزنند رو ترمز.. ولی دو سه روزی که دوهفته قبل بارون شدیدی تو تهران اومد، خیییلی همه رعایت میکردند....

دخترها دوبل بلدی میخواد. من موقع آموزش رانندگیم که مربی یادم داده بود تیز دوبل میزدم 15 سانت فاصله با جدول. تو جای تنک، سربالا، سرپایین، کنار کامیون هرچی.... اما الان خب سالها نشسته بودم یادم رفته، هیچوقتم وقت نمیشه با امیر یا ماامانم بشینم دوبل بزنم راهنماییم کنند.
  • Almam، freebird، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان