۱۴۰۱/۹/۲۸، ۰۲:۴۸ عصر
یوتاب جون فدای محبتت عزززیزم❤️
مرسی صنوبر دمت گرم.
نسیمه قیمت های اینستا چاپ چنده؟
مرسی صنوبر دمت گرم.
نسیمه قیمت های اینستا چاپ چنده؟
نظرات عکس خونه ی من
|
۱۴۰۱/۹/۲۸، ۰۲:۴۸ عصر
یوتاب جون فدای محبتت عزززیزم❤️
مرسی صنوبر دمت گرم. نسیمه قیمت های اینستا چاپ چنده؟
۱۴۰۱/۹/۲۸، ۰۳:۰۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۸، ۰۳:۰۸ عصر، توسط نسیمه جااان.)
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۹/۲۸، ۰۴:۰۱ عصر
مرسی نسیمه جان
در مقایسه قیمت های که یوتاب گذاشته خیلی مفته مثلاً شاسی ١٠*١۵ را زده ۵۵٠٠ اینستا چاپ همونو زده ٢٣٠٠٠ یعنی میشه ۴ تا عکس
۱۴۰۱/۹/۲۸، ۰۴:۰۶ عصر
اممم ،من نگاه نکردم دقیق قیمت هایی ک یوتاب گذاشته رو
واقعا ب روز هست این قیمتا؟؟؟ ![]()
۱۴۰۱/۹/۲۸، ۰۴:۱۷ عصر
نسیمه برای 4ماه پیشه
ما 3تا عکس 2تا شاسی و 1 بدون شاسی برای یه قای دادیم شد 23 تومن ![]() ![]()
دوباره زنگ بزنم بپرسم
![]() اخه قیمتاش برای ۴ ماه پیشم مفته خیلیی خوبه اصلا.کیفیتشم که یوتاب گذاشت خیلی خوب به نظر میرسید قشنگ معلومه من لیاقت یه چیز ارزون با کیفیتو ندارم یا بازم ثابت کنم؟
اونموقع که تلگرام داشت قیمتاش به روز اونجا بود
نه صنوبری حق داری من خودم و شوهرمم از من بیشتر باور نمیکرد الان هرکار داره میده اونا جون هودشم عکاسی میکنه گاهی حتی از بچه خ ش بزرگه هم اتلیه نبرد خودش عکس انداخت میخوان بدن همین ماه دیگه چاپ کنه مفت میوفته اون 4ماه پیش من 1عکس رو روی شاسی جنت اباد پرسیدم 22 تومن ![]() ![]()
۱۴۰۱/۹/۲۸، ۰۴:۲۷ عصر
از بس ارقام درشت دیدیم ،باورمون نمیشه !!
خیلی خوبه یوتاب خدایی از دستش ندید تهرانی هااا
۱۴۰۱/۹/۲۸، ۰۴:۳۰ عصر
اره نسیمه واقعا
دلم نیومد توی این اوضاع افتضاح اقتصادی نگم 4تا عکس شاید حالمونو بهتر کنه لااقل من 1دیوارم واسه عید میخوام مثل اون دیوار کنم اما با عکسای پسرم ![]() ![]()
۱۴۰۱/۹/۲۸، ۰۴:۳۹ عصر
بابا منم کف کردم واقعا
برم عکس انتخاب کنم که بعد از این اع*تص*ابا برم چاپ کنم ![]() هوراااااااااااا بچه ها قربون دستتون، اگه جایی هم می شناسید که تم یلدا داشته باشه، بگید بریم عکاسی قیمت مناسب هم بکنیم... من حالا به جز تولد و 40 روزگیش، یه بار فقط توی پالادیوم رفتیم که یه دونه رو چاپ کرد و به جز اون، یه دونه ی دیگه از عکس ها رو داد... می خوام جایی باشه که پول خود عکس رو بگیره، بعد خودم چاپ کنم... هر چندتاش رو خواستم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم |