موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
شوهر منم ماچاي آبدار ميكنه از صورت پسرم
من اوايل تذكر ميدادم الان ديگه عادت كردم
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
کژال شوهر منم سیبیلاشو زده که بتونه بوسش کنه به منم میگه بوس کن صورتشو نیاز داره ، منم فقط نگاش میکنم حرفی واسه گفتن ندارم بهش
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
بچه ها همسر منم پشت گردنشو میبوسه بعپ چند بار با حرص (البته حرص خوب) لپشو ماچ محکم کرد و گفت آخیییییش
منم چیری نگفتم حس کردم بهش چسبید
اما بیشتر شکمشو بازو و پاهاشو میبوسه
تشکر Received:
2,620 in 585 posts
تشکر Given: 753
اعتبار:
3,789
من هم فکر میکنم بچه ها به بوسه و نوازش از طرف مادر و پدر احتیاج دارن.از نظر من همین که نزدیک دهن و چشم نباشه و خیسشون نکنیم کافیه
بوسه هدیه خداست به ما
تشکر Received:
2,620 in 585 posts
تشکر Given: 753
اعتبار:
3,789
۱۴۰۰/۶/۳۱، ۰۵:۳۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۶/۳۱، ۰۵:۳۹ عصر، توسط Paula.)
کژال جون پیشنهاد میکنم پیرکس نخری! خدایی نکرده اگر بشکنه هزار تیکه میشه و خطرناکه. الآن بچه کوچیکه ولی بزرگتر که بشه مدام شیشه رو پرت میکنه
برای شستشو هم من بعد از هر بار شیردهی، با آب گرم و شیشه شور میشورم و هر چند وقت هم حدود دو-سه دقیقه شیشه رو میجوشونم با حرارت خیلی کم. سر شیشه رو در حد چند ثانیه میجوشونم چون زودتر خراب میشه
تشکر Received:
461 in 66 posts
تشکر Given: 130
اعتبار:
461
کژال جان من هم دلم با تلقی ها صاف نیست. تا حدود ۱۰ ماهگی شیشه پیرکس استفاده کردم. ولی واسه بعدش که هم واسه بچه خطرناک نباشه و هم واسش سبک باشه تلقی گرفتم. البته شیشه اونت چند بار از دستم افتاد رو سرامیک و آخ نگفت. البته هر بارش هم دقیق چک میکردم که ترک و لب پر نشده باشه. بار آخر هم که افتاد فقط یه ترک گنده روش افتاد که انداختمش دور. ولی هیچ وقت خرد نشد. ولی باز واسه سن بالاتر تلقی ایمن تره. واسه شستشو هم با آب خیلی داغ هر دو نوع رو میشستم و چند دفعه یک بار ۳ دقیقه میجوشوندم.