امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
(۱۴۰۰/۶/۳۱، ۰۵:۳۵ عصر)Paula نوشته است: کژال جون پیشنهاد میکنم پیرکس نخری! خدایی نکرده اگر بشکنه هزار تیکه میشه و خطرناکه. الآن بچه کوچیکه ولی بزرگتر که بشه مدام شیشه رو پرت میکنه
برای شستشو هم من بعد از هر بار شیردهی، با آب گرم و شیشه شور میشورم و هر چند وقت هم حدود دو-سه دقیقه شیشه رو میجوشونم با حرارت خیلی کم. سر شیشه رو در حد چند ثانیه میجوشونم چون زودتر خراب میشه

پاولا جان یعنی هربار شوینده استفاده نمیکنی؟ 
بعد شیشه رو هر چند وقت میندازید دور؟
من شیشه های 60 سی سی پسرم دیگه براش کوچیکه و خیلی به کار نمیاد. بعد یه ماه بندازم دور یا سرشیشه عوض کنم فقط؟
تو سایت ها نوشتن بعد یه ماه بندازید دور
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Paula، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من سر شیشه رو هر سه چهار ماه عوض میکنم ولی جدیدا زودتر هم عوض میکنم چون با دندوناش سرشیشه رو میجوه. برای شستن هم معمولا شوینده نمیزنم و این کار رو به ندرت انجام میدم، همون با آب داغ و شیشه شور که میشورم برق میزنه. هر چند وقت هم که میجوشونم قشنگ شفاف میشه.
در مورد تعویض خود شیشه، تا الآن که دخترم پانزده ماهشه این سومین شیشه اییه که براش گرفتم( اونت استفاده میکنم)
وقت تعویض شیشه که بشه خودت میفهمی، رنگش کدر و مات میشه و با جوشوندن هم شفاف نمیشه
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Sisi، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان
نیازی نیست که هر بار شیشه رو با مایع بشوری.بهترین کار اینه که فورا بعد استفاده بشوریش.منم شیشه ها رو با جوشوندن استریل می کنم.
در مورد شیشه ی پیرکس من اوایل از این می ترسیدم که حین شیرخوردن بچه از دستم بیافته رو صورتش و همین برام استرس آور بود.
  • (کژال)، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون انشالله که وزنش بالا رفته.. بی خبرمون نذار.. کاملا درکت میکنم چون قل دومم الان داره بازی درمیاره و شروع کرده به بدقلقی و بد شیر خوردن Sad یعنی گریههههه میکنه و جیغ میزنه و من به زور با شیشه شیر میدم بهش. یاد نامادری سیندرلا میفتم Sad
...
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، nona، Rose، Sisi، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۳۱، ۰۹:۳۷ عصر)**ماهور** نوشته است: سلام مامانا. خسته نباشین، خدا قوت
بچه ها دلم میخواد از شماهایی که دوران بارداری رو گذروندین، زایمان کردین و سختی هاش رو پشت سر گذاشتین، بیخوابی ها و شیر نخوردنهای بچه و بد قلقی کردنا و ..... رو تجربه کردین، سوال کنم که ایا از بچه داشتنتون راضی هستین؟ به نظرتون ارزششو داشت؟ آیا رابطتون با همسرتون تغییر کرده و سرد شده یا نه؟ رابطه جنسیتون تغییری کرده؟
و یک سوال خیلی مهم دیگه. که البته کمی خصوصیه، خوشحال میشم جواب بدین ولی اگه مایل نبودین ایرادی نداره، راحت باشین. سوالم اینه که از نظر مالی وضعیتتون چطور بود که جرات کردین به بچه داشتن فکر کنین؟ واسه بچه داشتن خونه داشتن، درامد بالا داشتن، چقدر مهم و ضروریه؟ من حس میکنم ادم تا خونه نداشته باشه بچه دار شدن اشتباهه.
این سوالا رو از اطرافیانمم کردم ولی نمیتونم به حرفاشون اعتماد کنم. چون ادمای صادق و دلسوزی نیستن و یکم بدجنسی همیشه چاشنی حرفاشون هست. مثلا خواهر شوهر خودم که خیلی میناله از بچه دار شدن، میگه خونه نشین شدم، افسرده شدم، رابطم با همسرم سرد شده، محل خوابمون جدا شده و ..... .بعد از اون ور پست های عاشقانه واسه بچش میزاره و..... . شوهرم میگه به حرفاش گوش نده، اینارو میگه که ما بچه دار نشیم و بچه ی خودش تک بمونه. (راست هم میگه چون میشناسمش و میدونم تو فاز این چیزا هست، دلش میخواد بچش تک باشه، رو سر بچش بچه ی دیگه ای نیاد یا اگرم اومد دختر نباشه و دختر خودش تک بمونه). واسه همین اصلا نمیدونم راست و دروغش چیه. دلم میخواد خانمهای اینجا که همگی مهربون و پر حوصله هستن واقعیت رو بهم بگن. بخصوص خانمهایی مثل نونا جون رز جون یوتاب جون لیانه جون که بسیار اکتیو بودن شاغل بودن، و با سواد و تحصیل کرده و خانمهای اجتماعی هستن(البته ماشالله اینجا همه با سواد و با کمالات هستن)، دلم میخواد بدونم اینجور خانمهای اکتیو و اجتماعی چی شد که حس کردن باید بچه دار بشن و اگه اجاره نشین بودن و درامد معمولی داشتن بازم بچه دار میشدن؟ و اینکه با این شرایط سیاسی و اجتماعی و اقتصادی جامعه، چطور شد که بچه داشتن رو به همه چیز ترجیح دادن؟ و بعد اومدن بچه چه تغییراتی کرد زندگیشون و آیا راضی هستن یا نه؟
بچه ها کمکم کنین. خیلی فکرم مشغوله. داره ۳۳ سالم میشه، یه کیست بزرگ دارم، یکی از لوله هام بسته شده، ذخیره تخمدانم چنگی به دل نمیزنه و با این حساب اگه واقعا بچه بخوام باید سریع السیر اقدام کنم. ولی فکر و خیالای این مدلی نمیزاره و مانعم میشه. واسه تصمیم گیری بهم کمک کنین لطفا

ماهور جون یه تاپیک برای همین مساله داریم... اونجا بپرس سوالتو که جوابها کنار هم باشه و بقیه هم خواستن استفاده کنن، بین پیام ها گم نشه...
http://khanumha.com/showthread.php?tid=19&page=3
یکی از بچه ها قبلا از من مشابه همین سوال رو پرسیده بود، من اونجا جوابش رو دادم...
ولی باز به سوالای شما هم جواب میدم چون خیلی جزئی تر هست... تا من جوابها رو تایپ کنم، شما هم سوالتونو ببرید همونجا بپرسید Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • **ماهور**، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ماهور جان پس منم همونجا که رز گفتند جواب میدم
ترگل جون رفتم دکتر حدسم درست بود کلا ۷۰۰ گرم زیاد کرده بود گفتم هیلی کم غذا شده اما دکتر گفت ااکی هست و دقیقا به من گفت اینقدر گیر نده به بچه ، بچه طبیعتشه یه ماه خوب شیر میخوره یه ماه بد. بعدم کفت انتظارمون اینه تو پنج ماه وزنش دوبرابر تولد شده باشه خب الان که زودتر شده پس مشکلی نیست.؟چه میدونم خودمم این موضوع دو‌برابر شدنو میدونستم اما از بس میخونم همه حا وزن بچه تو سه ماه با وزن تولد حتی زیر سه کیلو یکی ۷ کیلوئه یکی هشت کیلو نا امید میشم اما خب به دکترش اعتماد کامل دارم دیگه. کاری ندارم
  • (کژال)، **ماهور**، Rose، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی بچه ها. باشه میرم تاپیک مربوطه
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۱، ۱۲:۴۲ صبح)nona نوشته است: ماهور جان پس منم همونجا که رز گفتند جواب میدم
ترگل جون رفتم دکتر حدسم درست بود کلا ۷۰۰ گرم زیاد کرده بود گفتم هیلی کم غذا شده اما دکتر گفت ااکی هست و دقیقا به من گفت اینقدر گیر نده به بچه ، بچه طبیعتشه یه ماه خوب شیر میخوره یه ماه بد. بعدم کفت انتظارمون اینه تو پنج ماه وزنش دوبرابر تولد شده باشه خب الان که زودتر شده پس مشکلی نیست.؟چه میدونم خودمم این موضوع دو‌برابر شدنو میدونستم اما از بس میخونم همه حا وزن بچه تو سه ماه با وزن تولد حتی زیر سه کیلو یکی ۷ کیلوئه یکی هشت کیلو نا امید میشم اما خب به دکترش اعتماد کامل دارم دیگه. کاری ندارم

این مقایسه ها واقعا روح آدم رو اذیت می کنه...
فقط بهت بگم که خیییییلیا شیرخشک میدن ولی اصلااااا جایی نمیگن و تمام وزن بچه رو از شیر خودشون اعلام می کنن Exclamation Exclamation Exclamation و چون شیرخشک از شیر مادر چرب تره، معلومه بچه تپل تر هم میشه دیگه (شاید اصلا بچه شون کلا شیرخشکیه!)... خودت و بچه ت رو مقایسه نکن... مگه تپلی خیلی هنر خاصیه؟ مهم ترین فاکتورها قده و موهاش... اگه این دوتا خوبه یعنی ویتامین و املاح معدنی خوب بهش می رسه... حالا چاق نشه که بهتره، دیرتر به بلوغ می رسه و حسابی قد می کشه Cool
من حتی توی دو سالگی پسرم، یکی از اقوام دیدش (از تولدش ندیده بودش)، گفت چرا اینقدر لاغره (13 و نیم کیلو بود)، چرا قدش کوتاهه، الان باید 1 متر باشه (93 سانت بود)!!! با اینکه 1 متر برای پسر بچه ی 2.5 سال تا حتییییییی 5 ساله اس... نه بچه ای که تازززه دو سالش شده... با اینکه توی نمودار رشد، هر دوش نرمال و بالای نمودار رشده و با توجه به قد و وزن تولد توی نمودار بالاتری قرار گرفته...
کلا بچه ها متفاوتن و نظرات افراد غیرمتخصص اصلا مهم نیست... اینها بچه های خودشون یادشون رفته، از بقیه ایراد می گیرن...
و راستی بچه 3 ماهه که 7-8 کیلو باشه مریضه نونا جون... اینها بچه رو دارن دچار عوارض جبران ناپذیر می کنن و بچه شون از روند تکامل عقب میفته...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • liyane، nona، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
نونا جون شما سدیم کلراید رو وقتی دخترت خوابه هم تو بینیش میریزی؟

بچه ها من این یک هفته مچ درد و کمر درد گرفتم ، پوزیشن شیردهی شما چطوریه؟ تازه سعی میکنم صاف بشینم زیرپامم بالا باشه
بالش شیردهی چه مدلی دارین؟
  • liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره رز جون دقیقا حرفات درسته همسرمم مدام میگه رشدش نرماله اینقدر با بچه های دیگه مقایسه نکن چاق شدن خب نیست. باید رو خودم کار کنم. نه ندا جون کلا دیگه از ۹ شب تا صبح نمیریزم
من بالش ازین گردا دارم مدل c اما در نهایت دست و مچ درگیره مدام

من میشینم صاف و شیر میدم رو تخت پاها که درازه اگه رو مبل باشم زیر پاهام یه چیزی میذارم بیاد بالا صاف دراز میکنم
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان