عاطفه جان چیزایی که من یادم میاد دیدم با کدو حلوایی: سوپ-کیک-دسر و دلمه بودش.
تبادل نظر درباره ی مراسمات
|
(۱۴۰۱/۹/۲۹، ۰۴:۳۶ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: رزجان الان عکسات برام باز شد http://www.khanumha.com/showthread.php?tid=240 اینجا چند تا دستور خوب گذاشتم برای دخترت سعی کن شکر کم بزنی یا بهتر از اون نزنی... من توی اینستا دیدم مثلا حتی تیرامیسو هم درست می کنن باهاش... من توی برنج و خورش پسرم می ریختم...سوپش هم خوب بود کدوپلو هست که غذای شمالیه یه چیز پنکیک مانندی هم درست می کردم باهاش، خیلی خوب میشد... خیلی جاها من به جای روغن از پوره ی کدوحلوایی استفاده می کنم، یا سس سیب، پوره ی موز... اینا خیلی جایگزین های خوبی برای روغن توی غذاهای ما هستن بخصوص ماها که بچه داریم
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۹/۳۰، ۰۹:۱۳ عصر
سپي جون عكست حس خوبي ميده مخصوصا اون نرگسا
۱۴۰۱/۱۰/۱، ۰۳:۴۰ عصر
رز جان ماشالله بهت و به انرژیت
من یک هزارم شبیه تو نیستم ولی کدو حلوایی بیشتر از قبل تو رژیم غذایی دخترم اومد
۱۴۰۱/۱۱/۳، ۱۲:۳۲ عصر
![]() ![]()
۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۱:۰۴ عصر
یوتاب عالیه.. همیشه دوست دارم ازین مدل میزها بچینم،،، میدونی اون پارچه رومیزی چندمتره؟ و چه میزهایی باید زیرکار بذارم؟
۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۱:۰۸ عصر
قربونت بشم دنیا جونم
![]() ببین 3متره ساتن قرمز یکیش از این میزای خاطرس یکیش از این 4پایه پلاستیکیاس روش سینی بزرگ گذاشتم خخخ یکیشم صندلی کوتاه حمامه و کوتاهترینشم چندتا کتاب خخخخخخ اما 4پایه های کوتاه و بلند رو میدونم بازار گل محلاتی داره شبای عید میاره ![]() ![]() ![]()
۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۱:۳۳ عصر
چه ابتکاری.. آفرین.. آره میز عسلی هامون مستطیلیه میز های زیرگلدون مون گرده ولی خیلی بزرگ نیست.. ممنونم هانی.
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان