امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
مینو جون من پیام شما رو می بینم که پاک کردی...
نمی گم وزن مهم نیستا... مسلما در مواقعی که استپ وزنی یا کاهش وزن رخ داده بخصوص در ماه های اول، حتما و سریعا باید بررسی بشه و حتی توی برگه ی واکسیناسیون گفته شده... به سرررعت باید به دکتر مراجعه کرد... ولی بچه ای که داره نرمال وزن اضافه می کنه جای نگرانی نداره و باید به قد و موهاش توجه کرد...
ولی مهمترین نیست چون بچه یه اسهال بگیره، توی 2-3 روز راااحت 1 کیلو هم کم می کنه!!! یا طی دوره ی دندون درآوردن ما خودمون هم اشتهامون کم میشه بچه که بماند... و بخواد این کاهش وزنه جبران بشه، باید دو ماه بگذره و به بچه برسی تا جبران شه!!! اما قد هیچوقت دوباره کم نمی شه و بایستی یک روند منطقی رو طی کنه همیشه... برای همین یه معیار مناسب برای سنجش رشده... و اگه بچه ای قدش ثابت موند دیگه فوری باید بررسی بشه... حالا شما و بقیه ی بچه ها از دکتراتون بپرسید، ببینیم آیا وزن معیار دقیقتری برای سنجشه یا قد... یه چیزی یاد بگیریم Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، liyane، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا ۶۰۰ تا ۱ کیلو افزایش وزن نرماله..دیگه رفلاکس داره زمان غذا خوردنش بعدا جبران میشه..بچه چاق بشه بعدا باید لاغرش کنی سخت تره که...رو نمودار رشدش افزایشی باشه کافیه دیگه..سخت نگیر مراحل بعدی برسی اذیت میشی.
ندا یکم رو دست و مچت کار کن ورزش بده.هم دردش کم میشه هم قوی میشه..
  • (کژال)، liyane، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من از دو دکتر مختلف پرسیدم و هر دو وزن رو معیار اصلی می دونن.البته منظور یه روند منطقی و پیوسته است با توجه به اینکه قد بیشتر از اینکه تحت تاثیر تغذیه باشه به ژنتیک بستگی داره معیار خوبی نیست.مو رو که اولین باره اینجا می شنوم.
استدلالت در مورد کاهش و افزایش قد و وزن اگرچه جالبه ولی به نظرم درست نیست.
نونا جان
افزایش وزن بچه ی شما که نرمال بوده.نظر هیچکس به غیر از پزشکش برات مهم نباشه.
من خودم هیچوقت بچه ی چاق دوست نداشتم و هیچ تلاشی هم نمی کردم.همین که رو نمودار بود کافی بود.
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۱، ۱۲:۳۷ عصر)مینو نوشته است: من از دو دکتر مختلف پرسیدم و هر دو وزن رو معیار اصلی می دونن.البته منظور یه روند منطقی و پیوسته است با توجه به اینکه قد بیشتر از اینکه تحت تاثیر تغذیه باشه به ژنتیک بستگی داره معیار خوبی نیست.مو رو که اولین باره اینجا می شنوم.
استدلالت در مورد کاهش و افزایش قد و وزن اگرچه جالبه ولی به نظرم درست نیست.
نونا جان
افزایش وزن بچه ی شما که نرمال بوده.نظر هیچکس به غیر از پزشکش برات مهم نباشه.
من خودم هیچوقت بچه ی چاق دوست نداشتم و هیچ تلاشی هم نمی کردم.همین که رو نمودار بود کافی بود.

نه قد روی نمودار و با توجه به قد زمان تولد منظورمه نه اینکه کلا قدش چنده... در واقع منظورم آهنگ رشد قد و وزنه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها نی نی های شما از روی تشک آنتی رفلاکس سر نمیخورن بیان پایین؟
  • liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۱، ۰۲:۴۵ عصر)Nedaa28 نوشته است: بچه ها نی نی های شما از روی تشک آنتی رفلاکس سر نمیخورن بیان پایین؟

تا دلت بخواد سر ميخوره ، دوباره ميذارم سرجاش
  • (کژال)، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جون نصف شب خوابمون ببره سر بخوره پایین خطرناک نیس؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۱، ۰۳:۰۳ عصر)Nedaa28 نوشته است: لیانه جون نصف شب خوابمون ببره سر بخوره پایین خطرناک نیس؟

كجا ميخوابونيش؟
اگه تشك رو توي گهوارش بذاري كه سر هم بخوره بازم جاش امنه
اگرم روي تخت خودتونه كه بازم مشكل نداره ، من دقت كردم هرچقدرم سر بخورن بازم از كمر به بالا روي تشك هستن و فقط پاهاشون مياد پايين، مد نظر ما هم اينه كه معده و سر بالا تر از بدن قرار بگيره
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی شمیم و مینو جون

چرا سر میخوره ولی همون که لیانه گفت کمر به بالا همیشه رو تشکه البته من تسکو فقط طول زوز استفاده میکنم شب همون تخت زاویه دار خودش
  • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ما امروز رفتیم دکتر و بعد از سه هفته بالاخره زردی اومد زیر ده و وزن پسرم رفت روی سه کیلو. هورااااااا. واقعا خوشحال شدم
راستی دوستان کولیک از چه سنی خودشو نشون میده؟ پسر منم ممکنه الان کولیک داشته باشه؟
  • 2015، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان