امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
سلین باورت میشه همه رو امتحان کردم
لبو دوست دارم و میخورم ولی دریغ
فکر کنم دلیل عمده اش کم تحرکی ام هم هست چون درد اینا داشتم با لکه بینی سعی میکردم زیاد فشار نیارم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin
پاسخ
اره بنسای میخورم  وگرنه نابودم از تهوع
چکار کنم Confused

یه جارو درست میکنیم یه جا دیگه خراب میشه Big Grin
پاسخ
رخشید جان اگر میتونی غذا بخوری حتما با غذا سبزی بخور یه عالمههه…سبزی اگر هرروز خورده بشه و به میدار زیاد واقعا یبوست رو از ریشه ازبین میبره
دوستم سر بارداریش میگفت من اصلا نون معمولی نخوردم چون یبوست میگرفتم…نون خشک جو میخوردم که یبوستم قطع شد

اسفناج هم خیلی خوبه برای یبوست…میتونی با اناناس و شیر و کره بادوم زمینی اسموتی کنی

سعی کن هرروز وقتی دستشویی داری ولی نمیاد،دوزانو بشینی چند دقیقه نهایت ده دقیقه این حرکت هم باعث میشه زود دستشویی بیرون بیاد…عجیبه ولی واقعا انگاری میاد برای خروج

مورد بعدی شاید غیرطبیعی بیاد ولی یبوست صبوری زیادی میخواد وقتی تو دستشویی هستی نمیاد سعی کن تنفس شکمی داشته باشی…وقتی از شکم هوا رو خارج کنی ناخواسته باعث میشه اون دستشویی تو خروجی باشه…همینکه باعث میشه زور نزنی که دچار بولسیر نشی

اگر میتونی هرشب به مقعدت روغن زیتون بزنی عالیه…حتی باعث ملین شدن دستشویی هم میشه…

من یک عدد یبوستیمSmileهمه این راهکارا اگر هرروز انجام بشه واقعا حواب میده…میدونم میدونی فست فود و نون سفید جزو عوامل اصلی بوجود اومدن یبوسته…

یه چیز دیگه من تو یوتیوب به خانمه رو دیدم که خیلی هلثیه کلا میگفت تو بارداری تو سه ماه اول سعی میکردم تعادل رو برقرار کنم ولی ببشتر سعی میکنم غذاهای سوپی و ارگانیگ و گیاهی بخورم
خود سوپ هم باعث ملین شدن روده میشه
  • Heven، sims s، Sufii، رخشید
پاسخ
رخشید من اینقدر یبوست داشتم یبار شب تا صبح شش تا شیاف گلیسیرین گذاشتم ولی بمحض دستشویی رفتن میوفتادن یعنی اصلا جذب نمیشد، اون شب همش میگفتم خدایا منو بکش اینقدر اذیت شدم، ولی شما در نهایت اگه خیلی بهت فشار میاد شیاف گلیسیرین مخصوص کودکان بذار، برای پیشگیری هم آلو و انجیر خیس خورده عالین. نون و گوشت هم بدتر میکنن این لامصبو
  • Rose، رخشید
پاسخ
وای بچه ها چقدر سخت
رخشید تحمل کن تو میتونی Smile
  • رخشید
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۰۶:۴۹ عصر)Bonsai نوشته است: رخشید من خودم تا دم زایمان بخاطر تهوع دمیترون میخوردم و تا همون زایمان هم متاسفانه یبوست شدید داشتم
من یک قرص دمیترون و تقسیم بر ۳ کرده بودم و هر بار ۱/۳ قرص رو میخوردم بازم شدید یبوست میورد برام
تا جایی که میتونی سعی کن با هوای آزاد و خنک و چیزای طبیعی تهوعت و خوب کنی که دمیترون کمتر لازم شه

بنسای تا قبل از آلودگی شدید تمام پنجره هارو باز میکردم خونه یخ میشد ولی حال من خوب میشد واقعا ولی خب الان هوا خیلی بده ....
  • Bonsai
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۰۷:۰۹ عصر)Bonsai نوشته است: سختی های مادری تمومی ندارد
تنها‌از تاپیکی به تاپیک دیگر منتقل خواهد شد Smile

حقققققققققققققققققققققققققق  Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • رخشید
پاسخ
پری سبزی هم خیلی میخورم و همین طور سالاد
سعی میکنم بقیه چیزایی رو هم که گفتی رعایت کنم ممنون از توضیحات کاملت

سوفی الو و انجیر هم از دیروز شروع کردم دریغ از تغییر
  • Pari
پاسخ
وای بنسای مرسی Smile

کلا از همه ممنونم با توضیحات کاملی که دادین Heart
پاسخ
رخشید فعالیت خوبه
حواست باشه چیزایی که دهانه ی رحم رو باز می کنه مثل خاکشیر تا 8-9 ماهگی خوب نیست
صبح بیدار میشی یه لیوان آب ولرم بخور...
انجیر خشک رو بشور، روش آب جوش بریز، یه نعلبکی بذار روش و فردا صبح با شکم خالی همه رو پوره کن باهم بخور...
همین کار رو با برگه ی زرآلو هم می تونی بکنی
با آلو برغان هم می تونی بکنی ولی خب دیگه نمیشه لهش کرد، آبشو بخور، گوشتشم بخور...
یک مقداری اگه روغن زیتون هم توی غذاهات استفاده کنی، مشکلی نداره
سوپ جو دوسر پرک هم خوبه...
کدوحلوایی هم همچنین

اگر با همه ی روشهایی که بچه ها تا اینجا گفتن نشد، حتما به دکترت بگو چون توی بارداری یبوست خوب نیست
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، رخشید
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان