آرزو تو یه بازه اینقدر خواب طبیعیه میگم دختر منم بعد دو ماهگی اینکاروکرد و حتی رکورد ۱۱ ساعتم داشتم که اشتباه کردم گذاشتم طولانی اینطور بخوابه. دکتراش بعد رفلاکسش گفتند بیشتر از همون ۱۰-۱۱ تا ۶ صبح نشه باعث تشدید ناراحتی معدش میشه اونم به شرط خوب شیر خوردن وگرنه بهش شیر بده . الان یه ماهه تقریبا میتونم بگم از نه صبح تا ۷ عصر دخترم افتضاح شیر میخوره مجموعا دووعده درست نمیخوره اما از ۷ عصر ببعد تو خواب و بیداری میخوره برای همین شب دیگه تا نق میزنه با چشم بسته برش میدارم بهش شیر میدم تا استپ دور سر و قد و افت وزن پیدا نکنه
یوتاب جون چه جالب پریونار برات تب داده هرچند ۳۷.۱ تبم خساب نمیشه. کلا واکسن سبک و خوبیه
ایانه جون نمیدونستم خب بسلامتی من فکر نکنم ریزش بگیری
یوتاب جون تو هم ایشالا نگیری من که بدجور ریزش گرفتم
کژال گاهی پس میده مثلا هر چند روز یبار اگه حجم پی پی زیاد باشه. مخصوصا برای من مولفیکس پس میداد مای بی بی کشای اطرافش فیکس میشه از پا پس نمیده پشتشم بنظرم بلندتر وایمیسه به خاطر قواره بزرگش از پشت هم کمتر پس میده ولی نه اینکه اصلا نده هر ده دوازده روز یبار شاید.
خب بچه ها پس اضافه کنیم دیگه تاریخ کوچولوهامونو بچه ها این اپلیکیشن ایرانی گهواره هم خوبه ها اشتراکش ماهانه ۶۵۰۰ هست من نصبش کردم بیبی پلاس نصب دارم اونم دوست دارم اما خب این وطنیه

دیگه هفته وروز نی نیا رو قاطی نمیکنید بنظرم هر پانزده روز بروزرسانی کنیم خوبه:
نونا - دختر (۱۰۳ روز- ماه و ۱۰ روز)
یوتاب- پسر (۹۷ روز- ۳ ماه و ۴ روز)
لیانه- پسر (۸۷ روز- ۲ ماه و ۲۵ روز)
من چون دکترم روز میپرسه روز هم خوبه