امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
مرسی نونا جان از جوابت.
پرونار رو دکتر خودش بهمون معرفی کرد بریم مرکز پگاه، ولی هرچی عصر زنگ زدیم کسی هم جواب نداد.
ما فردا صبح تا ساعت ده حدودا وقت داریم بریم واکسن بزنیم ولی جایی پیدا نکردیم  فعلا.
نونا جان، دخترم سه ماهش، برای شیر وسط شب بیدار میشه ولی کلا این خواب طولانی برام عجیبه! آخه از پنج عصر؟! Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۸، ۱۲:۰۵ صبح)nona نوشته است: آرزو پریونار رو مطب دکتر میزنه. حتما مال کارخونه فایزر باشه. موقع زدن درد داره پنج دقیقه گریه میکنه و تمام دیگه هیچ مراقبت و دردی نداره
آرزو فک کنم نی نیت دو سه ماهه هست ببین یعنی از ۶ عصر مثلا تا ۶-۷ فردا میخوابه؟

ببین دکترای من که برای زیر یه ماه ممنوع کرده بودن خواب بیش از سه ساعت رو . بعد یک ماه به شرط اینکه شیر طول روز و‌قبل خواب به اندازه خورده باشه از ۱۰ تا ۶ صبحم اکی دادند گفتند اگر بیدار نشد بیدار نکن که البته دختر من از دو ماهگی اینطوری خوابید. الان که یه ماهه طول روز شیر اصلا درست نمیخوره اصلا شب بیدار میشه خودش برای شیر.

لیانه مگه خودت شیر نمیدی؟ اگه نمیدی فکر نگنم ریزش بگیری

نه من حدود ٥٠ روز شير دادم بعد قطع شد شيرم
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
دوستان یه سوال
شما هم نی نی هارو پوشک میکنید پس میدن گاهی؟ یا من بد میبندم که انقد پس میده؟ دیگه روی تشکش نم گیر و ملافه ميندازم.

راستی یه پیشنهاد هم داشتم
به نظرم خوب میشه که مثل لیست تاپیک بارداری یه لیست بر اساس سن نی نی ها داشته باشیم. اینجوری بهتر از اطلاعات هم میتونیم استفاده می‌کنیم.
  • nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
كژال جان احتمالا بد ميبندي چون اصلا پس نميده
حتي سن بچه هاي ما كه ديگه جيش و پوپوشون حسابيه ولي بازم پس نميده
  • (کژال)، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم من پرونار رو از داروخانه ستاره سعادت اباد خرید همسرم برای فایزره بعد مطب خود دکتر پسرم زد براش
اولش خوب بود اما از صبح امروز تا ساعت ۴یکم در حد ۳۷.۱ تب کرد اما استامینوفن دادم هر ۸ساعت از همون دیشب ( دکتر گفت) خوب شد دیگه
کژال جان عزیزم شاید هر دو سه هفته ای یکبار پس بده
اشکال نداره بزن تو یوتیوب خوب یاد میده کامل
چین های پوشکو که بین پاش میوفته خوب بکش بیرون اوکی میشه عزیزم نگران چی هستی؟
بچه ها منم نصف نصف شیر از خودمو خشک میدم موهای من چی؟؟؟!
راستی دکتر پسرم گفت هروقت روماتولوژت گفت شیر ندی دارو بخوری حتما انجام بده
حالا هفته دیگه میرم ببینم چی میگه

منم با لیست موافقم
پسر من ۳ ماه و ۴روز
  • (کژال)، Arezoo1984، liyane، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پسر منم فكر كنم ٨٤ روزشه
به نظرم تاريخ تولد بزاريم
٤٠٠/٤/١٤

يوتاب زمان مشخص ميكنه موهاي ما ميريزه يا نه
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آرزو‌ تو یه بازه اینقدر خواب طبیعیه میگم دختر منم بعد دو ماهگی اینکارو‌کرد و حتی رکورد ۱۱ ساعتم داشتم که اشتباه کردم گذاشتم طولانی اینطور بخوابه. دکتراش بعد رفلاکسش گفتند بیشتر از همون ۱۰-۱۱ تا ۶ صبح نشه باعث تشدید ناراحتی معدش میشه اونم به شرط خوب شیر خوردن وگرنه بهش شیر بده . الان یه ماهه تقریبا میتونم بگم از نه صبح تا ۷ عصر دخترم افتضاح شیر میخوره مجموعا دو‌وعده درست نمیخوره اما از ۷ عصر ببعد تو خواب و بیداری میخوره برای همین شب دیگه تا نق میزنه با چشم بسته برش میدارم بهش شیر میدم تا استپ دور سر و قد و افت وزن پیدا نکنه

یوتاب جون چه جالب پریونار برات تب داده هرچند ۳۷.۱ تبم خساب نمیشه. کلا واکسن سبک و خوبیه
ایانه جون نمیدونستم خب بسلامتی من فکر نکنم ریزش بگیری
یوتاب جون تو هم ایشالا نگیری من که بدجور ریزش گرفتم
کژال گاهی پس میده مثلا هر چند روز یبار اگه حجم پی پی زیاد باشه. مخصوصا برای من مولفیکس پس میداد مای بی بی کشای اطرافش فیکس میشه از پا پس نمیده پشتشم بنظرم بلندتر وایمیسه به خاطر قواره بزرگش از پشت هم کمتر پس میده ولی نه اینکه اصلا نده هر ده دوازده روز یبار شاید.

خب بچه ها پس اضافه کنیم دیگه تاریخ کوچولوهامونو بچه ها این اپلیکیشن ایرانی گهواره هم خوبه ها اشتراکش ماهانه ۶۵۰۰ هست من نصبش کردم بیبی پلاس نصب دارم اونم دوست دارم اما خب این وطنیه Smile دیگه هفته و‌روز نی نیا رو قاطی نمیکنید بنظرم هر پانزده روز بروزرسانی کنیم خوبه:

نونا - دختر (۱۰۳ روز- ماه و ۱۰ روز)
یوتاب- پسر (۹۷ روز- ۳ ماه و ۴ روز)
لیانه- پسر (۸۷ روز- ۲ ماه و ۲۵ روز)

من چون دکترم روز میپرسه روز هم خوبه
  • (کژال)، Arezoo1984، Nedaa28، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عع كژال انگار فقط بچه من پس نداده
همه ميگن پس ميده
البته چون پسر من تابلو پوپو ميكنه هميشه سريع عوضش ميكنم
جيشو ولي هر دو سه ساعت يكبار ، خيلي سنگين ميشه پوشكش و كلا پف ميكنه ولي پس نداده
  • (کژال)، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون مرسی تره اینجوری خوبه 
لیانه جونم وای رفته بودیم دکتر من قبلش خونه عوضش کردم رفتیم همش یک ساعت اونجا بودیم بعد موقع اومدن خونه انقدر پوشک پسرم از جیش پف کرده بود که دکمه های سرهمیش داشت کنده مبشد انقدر دکتره خندید
اصلا هیچوقت یکساعت و نیمه اینجوری نمبشدا
خلاصه کلی باد کرده بود Big Grin Tongue
  • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دخترهای من ۱۰۶ روزشونه. به نظرم تاریخ تولد بهتره‌ها. چون فعال‌های اینجا کمن، راحت حفظ میشیم
راستی لیانه جون شما که الان پسرت رفلاکس داره، وعده‌های شیرش رو چند سی سی میدی؟ من میترسم از ۹۰ بالاتر برم. هراس دارم که بالا بیاره
نوناجون قل کوچیک من خیلی خیلی بدقلق شده تو شیر خوردن. قبلا منظم هر دو ساعت ۶۰ تا مبخورد. الان اگه هر ۳ ساعت ۶۰ تا بخوره کلاهمو میندازم هوا. شنبه نوبت دکتر داره ببینم چی میگه
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان