امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
(۱۴۰۱/۱۰/۱۳، ۱۱:۱۵ صبح)پروانه ابریشم نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۱۱:۱۱ عصر)Saghar685 نوشته است: مرسي از راهنماييتون بچه ها پس از اولش ميبندم
من هرچي به تايمش نزديك ميشم ترسم بيشتر ميشه من هيچ ذهنيتي در مورد اتاق عمل ندارم جز ترس
انوكساپارين ميزنم هرروز اما ديدم تو توضيحاتش نوشته اونايي كه تزريق ميكنن نبايد بيحسي بگيرن نميدونم چرا به من چيزي نگفته دكترم همش ميترسم يه بلايي سرم بياد
از تنهايي مغزم تعطيل شده به خدا

منم هپارین میزدم و بیهوش شدم دکترم گفت بهتره چون من دوست داشتم بی حس باشم
چرا هپارین میزدی؟

از اول بارداري دكترم گفت بزن
پس چرا به من گفتن بي حسي
بچه ه اگر ديدين هفته بعد نبودم اينجا بدونين يه بلايي سرم اومده Undecided
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
خدا نکنه ساغر 
یه بار دیگه از دکترت بپرس دقیق تر میخوای عزیزم
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Saghar685
پاسخ
ساغر هیچی نمیشه انقدر استرس نداشته باش عزیزم
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Saghar685
پاسخ
نگران نباش ساغر Heart
  • Saghar685
پاسخ
فردا ويزيت اخر هست ازش ميپرسم
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
پاسخ
ساغر جان من هم خیلی خیلی میترسیدم هرچی هم میومدم اینجا بچه ها میگفتن ساده است و ترس نداره، فکر میکردم دارن ملاحظه میکنن ولی بااااور کن اندازه یه سرم هم واسه من درد نداشت اصلا چیزی نفهمیدم، اتاق عمل هم خیلی جو خوبی داشت همش میگفتن و میخندیدن کلا هم ۲۰ دقیقه شد

(۱۴۰۱/۱۰/۱۳، ۱۱:۳۷ صبح)Rose نوشته است: کتایون جان، از همون اول تولد، کلا بعد از شیر، خوبه با یه دستمال خیس لثه ی بچه رو پاک کنیم که عادت کنه... بعد میشه مسواک انگشتی... دندون که دراومد میشه مسواک کودک و به اندازه ی یه گتدم خمیر دندون... و هر چی بزرگ میشن باید تعداد و مدت شیردهی کم بشه.... نمیذاره و نمیشه هم نداریم... بخصوص شیری که قبل از خواب شبه به شدت آسیب زاست چون مدت زیادی روی دندون بچه می مونه... اولا که باید سعی کنی دخترتو با شیر نخوابونی و روتین ها رو روش اجرا کنی که عادت کنه با روتین خوابش بگیره نه شیر... در وهله ی بعد هم اگر مقاومت کرد، با اقتدار و مهربونی براش توضیح میدی و میشینی روی زمین و پاهات رو باز می کنی و سرشو میذاری لای پاهات یعنی پاهاتون در امتداد همدیگه قرار می گیره و دستاشم با رونهات کنترل می کنی یعنی دستاش زیر پات قرار می گیره و مسواک می زنی.. اگه بتونی یه شعری چیزی هم بخونی ممکنه راحت تر تحمل کنه... ولی توی کارایی که باید انجام بشه، به هیچ وجه کوتاهی نداریم... مثل همین مسواک یا قطره ریختن و دارو خوردن و اینها... شما باید اینقدر مقاومت کنی که بچه یادش بره که می تونه نه بگه... و نه هم بگه، بالاخره در هر صورت شما کارت رو می کنی و کوتاه نمیای... اینو که یاد بگیره، به اقتدار خودتونم کمک میشه...

رز جان شیر نصف شب رو چیکار کنم؟ یه شیشه دیگه ۱۰ میل اب اماده کنم بعدش بهش بدم خوبه؟
راستی خمیردندون و میخوره که، مسواک خالی فایده نداره؟
  • Rose
پاسخ
کنایون جان به اندازه دونه برنج خمیردندون باید بذاری مخصوص کودکان خوردنش ایراد نداره
  • Rose، کتایون خانم ۲
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۳، ۰۱:۴۹ عصر)کتایون خانم ۲ نوشته است: رز جان شیر نصف شب رو چیکار کنم؟ یه شیشه دیگه ۱۰ میل اب اماده کنم بعدش بهش بدم خوبه؟
راستی خمیردندون و میخوره که، مسواک خالی فایده نداره؟
شیر شب که آخر 4 ماه باید حذف شه، دیگه نهایتا تا زمانی که اولین دندون دربیاد باید حذف کنید...
در موردش مطالعه کن حتما...
این موضوعات چون سابقه نداره توی کشور ما، مخالف هم زیاد داره.. خیلی ها هم از ضررهاش آگاهی ندارن... اما الان رفرنس های معتبر میگن شیر شب توی 4-6 ماه باید حذف شه... اگه بالاتره که باز با سختی بیشتر ولی باید حذف بشه، شما هر دوره ی معتبری مثل علوی نژاد یا کودکت رو تهیه کنی، همین رو تاکید می کنن که تا قبل از رویش اولین دندون ها باید شیرشب حذف بشه...
آب بعد از شیر که توی همه ی وعده ها باید انجام بدی که یکم بشه از دندون محافظت کرد... ولی بازم بهتر از هیچیه... اما اگه سن دخترت بالاست و دندونای زیادیش در اومده، برو به سمت حذف شیر شب که بتونی بهتر از دندون ها حفاظت کنی... چون حتما معده ش بزرگتر شده، غذای جامد می خوره یعنی احتمالا اونقدرا مشکل گرسنه شدن شبانه نداره و بیشتر بهانه گیریه که نزدیک شما باشه... 

خمیر دندون برای همین گفتم اندازه ی یه گندم... 
نه مسواک خالی بعد از در اومدن دندون فایده نداره... قبلشم که میگیم با مسواک انگشتی یا آب یا دست یا پارچه ی نم دار، برای ایجاد روتین و عادت توی بچه هست که مسواک واقعی رو راحت تر قبول کنه... مسواک هم باید 1000ppm فلوراید داشته باشه، بدون فلوراید برای قبل از در اومدن اولین دندون هست...

حالا اینایی که من میگم، چیزیه که بهتره انجام شه، ناامید نباش و در حد توان تلاشت رو بکن و بقیه ش رو به زمان بسپار... یه وقت استرس نگیری Heart این کارها اصلا کار یه شب و دو شب نیست... من که پسرم رو توی 4 ماهگی شیر شبشو شروع کردم، 1-2 ماه پاااااره شدم... شما که سن بچه تون بزرگتره... اگه شیر خودتونم می خوره، حتما کارتون سخت تر خواهد بود... ولی هم کمک بگیرید، هم برنامه ریزی کنید که بچه رو طول روز خسته کنید که خوب غذا بخوره و شب که غذا میخوره غذای سنگین بدید، شب بیشتر میخوابه... از همسر یا مادر یا خواهر اگه دارید، کمک بگیرید چون بوی شیر بچه رو هوسی می کنه... هر چی کمک بیشتر، پروسه راحت تر و سریع تر... ولی اگه تنهایی، باید در زمان مناسبی باشه که پرحوصله باشی، اعصابت سر جاش باشه، روابطت با همسر اکی باشه که زود عصبی نشی و بدونی که یه عالمه گریه در مسیر هست...
اگه شیرخشکی هم که هست یه کار روتین داره که با یه نسبت خاصی هی از شیر کم و به آبش اضافه می کنید... به مرور شیر شب خیلی راحت حذف میشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab، کتایون خانم ۲
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۳، ۰۲:۲۰ عصر)nona نوشته است: کنایون جان به اندازه دونه برنج خمیردندون باید بذاری مخصوص کودکان خوردنش ایراد نداره

ممنون نونا جان
میشه اکه برند خوبی استفاده کردی معرفی کنی، یا هر خمیردندون مخصوص کودک بگیرم اوکیه؟

رز جان پس بهترین کار برای من اینه که شب ها نسبت اب به شیر و بیشتر کنم کم کم شیرش رو‌حذف کنم، اینو فکر کنم بتونم
دخترم کامل شیر خشکیه
  • Rose، youtab
پاسخ
شیرخشک خیلییییی عالیه،خیلی راحت می تونی قضیه رو جمع کنی... موفق باشی عزیزم
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab
پاسخ