۱۴۰۱/۱۰/۱۴، ۰۲:۴۶ صبح
ندا جان پنیر ماجان بی نمکه؟
غذای کودک
|
۱۴۰۱/۱۰/۱۴، ۰۲:۴۶ صبح
ندا جان پنیر ماجان بی نمکه؟
۱۴۰۱/۱۰/۱۴، ۰۲:۴۸ صبح
ندا چون صفحه قبل گفتی نمیدونی دستورشو کی گذاشته گفتم وگرنه که خودت استادی
خدارو شکر بلاخره پنیر آزاد شد ![]()
۱۴۰۱/۱۰/۱۴، ۰۲:۴۹ صبح
اره همه لبنیات آزاده خداروشکر هنوز شیر ندادم
میگم کشک میدین شماها؟ کل جوش درست کنم واسش
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۱/۱۰/۱۴، ۰۳:۱۰ صبح
کشک من گاهی میدم
اگر یبوست نداره بده چون یبس میکنه کشک خیلیم خوبه
۱۴۰۱/۱۰/۱۴، ۰۳:۱۹ صبح
نونا
موز رو با چنگال له كن و با دنت موزي قاطي كن شايد خورد توت فرنگي و پوره كن با دنت توت فرنگي قاطي كن شيربلال رو اول بخارپز كن بعد كباب كن و توي اب كم نمك بزار شايد خورد (۱۴۰۱/۱۰/۱۴، ۰۳:۱۹ صبح)liyane نوشته است: نونااوووو ایانه از موز یطوری متنفر شده که نگو نه پوره نه خودش نه خلقه هیچجوره دنتم فقط دوست داره قاشقشو پر کنه بپاشه رو کابینت امروز دو تا رو اینکارو کرد لب نزد اصلا چندشش میشه از دنت انگار یطوری انگشتشو بهش میزنه انگار چیه حالا صدبار جلوش با به به خوردما بلال نارنین بخارپز کردم دیروز بعد کره مالیدم بهش اویشن زدم اصلا عالی شد خوشش نیومد نارگیلم نه ابشو خورد نه رندشو توت فرنگی دوست نداره متاسفانه فعلا امتحان نکردم مجدد کلا نه به همه چیزه
۱۴۰۱/۱۰/۱۴، ۰۸:۲۸ صبح
اي بابا
نونا جای صندلی غذاشو عوض کن. بذار روبروی یه پنجره که ویو به بیرون داره. یا اصلا جاهای عجیب غربب از خونه.
من یه چند باری وقتی دخترم هیچی نمیخورد دو تا قاشق غذای مختلف میاوردم جلوش میگفتم کدوم بالاخره با اکراه یکی رو انتخاب میکرد. البته. گاهی هم روشو برمیگردوند. فقط صرفا کارهایی که موقت برامون جواب داد رو داریم میگیم امتحان کنی ![]() من گاهی رو کانتر هم مینشونم. بپرس ازش اینجا میخوای غذا بخوری یا روی صندلی غذا؟
۱۴۰۱/۱۰/۱۴، ۱۰:۳۵ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۱۴، ۱۰:۴۲ صبح، توسط شیطون خانم.)
نونا کشک خشک دوست نداره دخترت؟
ندا مرسی که گذاشتی. بچه ها پسر من عاشق کشو خشک وبی من ی ذره میدم چون ی کم شوره. بده عایا )؟ حتی کشک پاستوریزه هم با اشتها میخوره اونم بده عایا؟ نونا ی راهکار دیگه. نمیشه فیلم هایی که از خودش گرفتی بهش نشون بدی؟ من پسرم غذا که همیشه سخت میخوره . اولین راهم اینکه میشونمش وسط آشپزخونه کنار کابینت پلاستیکی ها یا سوپر هی وسیله برمیداره من تند تند بهش میدم. اینم جواب نده فیلم هایی که تو بازی پارک اینا از خودش گرفتیم براش میذارم با هیجان میبینه تند میخوره ![]() دوست داشتی اینها رو هم تست کن |