نه ندا جان من همیشه مشسته شیر میدم
ایشالا که تا آخر پسرت خوب شیر میخوره عزیزم
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
نه ندا جان من همیشه مشسته شیر میدم
ا چقد بچههاتون پی پی میکنن
![]() من از این لحاظ گفتم که با شیر مادر میگن یه هفته هم پی پی نکرد مهم نیست، اما با شیر خشک نباید بیشتر از ۵ روز رو پیپی نکنن. یعنی ددلاین شیرخشک زودتره اخه بچه از نوزادی که درمیاد پیپیش کمتر میشه. ندا و کژال شما هنوز بچههاتون کوچولوئن. من حواسم به سنشون نبود. نوناجون تو که دخترت تحت نظر پزشکه ولی دختر منم از اولین رگه خونی تا زمان تشخیص آلرژی پیپیش زیاد شده بود. بعد من نمیدونستم تشخیص آلرژی آزمایش داره. چرا دکترهای دختر من ننوشتن؟؟ راستی پزشک دخترت متخصصه یا فوق؟
۱۴۰۰/۷/۱۲، ۰۳:۳۵ صبح
نونا جانم انشالا دیگه اصلا نبینی عزیزم
منم دقیقا از اون روز زوم کردم رو پوشم پسرم اامروز خیلی بدقلقی کرد کلا هر موقع خونه کسی میریم یا ادم دیگه ای جز منو باباش میبینه تا شب داغونه امروز یه سر رفتیم خونه م ش واسه برنامه سفر تا همین نیم ساعت پیش که خوابید داشت داد میکشیییییییید مردوووونه خدا به خیر منه این سفرو ما فردا صبح راه میوفتیم دعا کنین اذین نشه بچم ![]() • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، Targol،
۱۴۰۰/۷/۱۲، ۰۳:۴۵ صبح
وای یوتاب جون خوش بگذره
دلم میخواد زودتر بچههام به سنی برسن که بتونیم فقط با بچهها بریم مسافرت.
۱۴۰۰/۷/۱۲، ۰۴:۱۴ صبح
مرسی ترگل نازنین
انشالا به زودی میری با پرنسسات عزیز دلم منو همسرم تصمیم گرفتیم به محض اینکه ارشا بد قلقی کرد راه بیوفتیم برگردیم اما آخرین سفرمون آذر ۹۸ بوده مابیی که هرهفته سفر بودیم واقعا احتیاج داریم امیدوارم پسری همکاااااااری کنه
ترگل جون کلا زمان نوزادی که هر بار پوشکو باز میکردم پی پی داشت بعد دو ماه کمتر شد تازه اما قشنگ پنج شش بارو داره. دکترش فوق تخصصه هیات علمی دانشگاه تهران
اون آزو برای احتمال خون مخفی میدن اگه شک باشه اصلا خونی هست شما که واضح دیدی برای همین ندادن یوتاب جون یعالم خوشبگذره حتما همکاری میکنه منم سه چهار روز مهمون داشتم یعنی بچه نه خوابید نه شیر خورد فقط دوست داشت بیارمش تو جمع به همه هم میخندیدو دل میبرد تا میاوردم تو اتاق بخوابه یا شیر بخوره پر پرم میکرد از گریه. همون لحظه یکی گوشه در اتاقو وا میکرد یه کوچولو نور میفتاد صورتشو برمیگردوند انگار کورسوی امید دیده دست و پا میزد که اون طرف بیاد از زیر دست من بکشدش بیرون تا باز خودمون تنها شدیم ، شد همون خانومی که بود ![]() ترگل جون دیگه دخترات در حدی بزرگن بتونی یه مسافرت کوتاه بری اما شما که دوقلو داری بنظرم یه کمکم بجز شوهرت باهات باشه منم دلم سفر میخواد ![]() ![]() • (کژال)، 2015، Nedaa28، Sh96.shamim، Targol، youtab، ستیلیته،
۱۴۰۰/۷/۱۲، ۰۹:۱۹ صبح
اره نوناجون ما حالا حالاها کمک میخواهیم. مثلا دو سالشون شه اوکیه
![]() اهان چه جالب در مورد آزمایش. خوب پس دکترش خیلی باسواده راستی ما دو هفته پیش رفتیم شمال. مامانم هم اینجا پیشمون بود که با هم رفتیم خونهاش. چون جا کم بود و نمیدونستیم چجوریه فقط یه کریر رو بردیم که یه دخترم کامل توش خوابید. یه بار زدیم کنار شیرشو دادیم. اما اون یکی دخترم همش بغل من و مامانم جابجا میشد. بعد اونجا موندیم، همسرم دوباره اون یکی کریر رو آورد. موقع برگشت به تهران کمکیمون بین کریرها نشست ![]() ![]() • (کژال)، 2015، nona، Rose، Sh96.shamim، ستیلیته،
۱۴۰۰/۷/۱۲، ۱۰:۱۴ صبح
اره ترگل جون کریر یا صندلی یا کریکاتذکلا واجبه دست فلج میشه مطب دکتر دخترم با خونمون فاصله داره ما غربیم یجورایی مطب شرق. یکبار بدون کریر رفتیم اینقدر ترافیک بودمن پشت دستم داغون شد حالا ورای بحث ایمنی
اره ترگل نسبتا مسنم هست از بس تو اینهمه سال کیسای مختلف دیده ریلکس شده هیچ استرسی بهت وارد نمیکنه. فقط امیدوارم مشکل پیش میاد ازین ریلکسی. کلا هرچی بهش بگی عادیه. مدل دکتر زنانمه از بس مراجعین پیچیده و متنوع داشت کلا با هرمشکلی میرفتی پیشش ریلکس برخوردمیکرد. چه میدونم
نونا جونم الهی بگردم واسه دخمر عسلت که انقدر اجتماعیه آفرین بهش پرنسس خاله
![]() انشالا به زودیه زود گل دخمرت خوبه خوب میشه و میرید یه سفر توپ نونا جون دکتر پسر منم همینطوریه هرچیزی رو به شوخی جواب میده و ریلکسه کلا اما اگه چیز مهمی باشه مثل اونموقع که زردیش بالا بود معطل نمیکنه اصلا بچه ها ما به خاطر تینکه همسرم دست درد داره و کریر خودش وزن داره نگرفته بودیم اما الان گرفتیم و پسرم خوابیده توش خیلی چیز خوب و ایمنیه ![]() • (کژال)، 2015، miss shin، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، Targol، ستیلیته،
۱۴۰۰/۷/۱۲، ۱۲:۲۰ عصر
ترگل جان و نونا جان که راجع به رژیم سرسخت من پرسیده بود باید بگم وقتی رگه ی خونی تو مدفوع هست یعنی بافت روده خراش پیدا کرده اگه همین موقع ماده ی الرژی زا پیدا بشه قطع بشه روده به سرعت ترمیم میشه و بعد چندماه هم ممکنه الرژی به اون ماده از بین بره اصراری که من به نونا جون داشتم دخترشو زودتر ببره دکتر به همین خاطر بود چون من دیر مراجعه کردم دور از جون بچه های شما روده ی پسرم کاملا اسیب دیده بود و مخاط تو ی مدفوعش بود که همین بافت روده بود متاسفانه که اگه زودتر میرفتم دکتر اینطوری نمیشد
از اونجایی که دکتر پسرمم خیلی دکتر حساسیه و تز دکتراش راجع به الرژی اللخصوص الرژی به پروتئن گاوی بود من سعی کردم به تمام حرفاش گوش بدم البته ممکنه نظر پزشک ها باهم متفاوت باشه به من گفتن چون روده اسیب دیده اصلا زمان ازمون و خطا نیست که شما ی چیزی رو بخوری ببینی الرژی میده یا نه پس همه چیز جز برنج و مرغ و سیب و نون و موز و مربا رو قطع کرد حتی گفت اگه بهتر نشه باید نون رو هم قطع کرد راه دیگشون این بود که فقط شیر خشک بدمو خودمو اذیت نکنم اما من دلم میخواست پسرم شیرخودمم بخوره در کنار شیر خشک پس رفتم تو ی رژیم سخت چندین ماه طول کشید تا روده ترمیم بشه بعد چندین ماه با احتیاط و صبر یک هفتگی مواد جدید رو تست کردم غذا دادن به پسرمم به همین سختی بود باید هرچیزی رو یک هفته تست میکردم خلاصه این که همه قرار نیست همچین رژیمی بگیرن فقط ی سری چیزای الرژی زا موقع دیدن خون باید قطع بشه ی کم به بدن بچه استراحت بدید دباره امتحان کنید ببینید الرژی رفع شده یا نه سفیده تخم مرغ کنجد لبنیات و مشتقاتش صیفی جات دانه دار مثل گوجه بادمجان میوه های اسیدی مثل پرتقال نارنگی به جز لیمو شیرین توت فرنگی گوشت گاو از نظر دکتر پسرم الرژی زا ترین بودند
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
![]() • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، Rose، Sh96.shamim، Targol، |