امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
منم دیشب تا صبح از دندون درد مردم
همسرمم مشکوک به کروناس تو اتاق قرنطینه بود
بچه هم تا خود صبح از نفخ به خودش پیچید فقط راهش بردم
قطره ها هم یکساعت تاثیر داشتن
حالا موندم امروز بخوام برم دندون پزشکی کجا بذارمش ، شیرشو چیکار کنم
نونا جان شما جایی بری شیر میدوشی واسه دخترت؟ شیردوش برقی داری؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پستونک نسبت به انگشت احتمالی که شاید بخورن خیلی بهتره ولی دقیقا باید هر بار که میفته روی فرش یا محیط ضدعفونی (جوشوندن با آب جوش حداقل ۳ دقیقه) انجام بشه... بیرونم میفتاد زمین من می نداختمش دور که البته با بند پستونک این اتفاق خیلی کم افتاد... برای بچه های کولیکی و احتمالا ریفلاکسی هم خیلی خوبه... آرامشی هم که حتی برای چند دقیقه به آدم میده باعث میشه اورتایرد نشیم... خیلی رفرنسها میگن تا زمانی که دندون دربیاد مجازه، خیلی از خارجیای تحصیل کرده هم استفاده می کنن... و اکثرا دکتراشون تایید کردن‌... فقط پستونک ارتودنسی باشه... من تا حدود ۶ ماهگی استفاده کردم و راضی بودم... برای شرایطی که چاره ای نیست واقعا کمک خوبیه...

نونا جون چطور اینقدر جلو میومدن؟ یکم گاردت رو بسته نگهدار... نذار غریبه نزدیکتون بشه... حتی اگه کرونا نبود هم خطرناک بود... ولی کلا اینقد معذب نباش... نیازی نیست بگی ببخشید و... چون می فهمن آدم رودربایسی داری هستی... این حق و وظیفه ی شماست که از بچه ت محافظت کنی بدون هییییچ عذاب وجدانی... اونها باید خجالت بکشن که از اصول اولیه بهداشتی هیچی نمی دونن...

هر موقع کسی نزدیکت شد، و بچه بغلت بود، دو سه قدم برو عقب، برو پشت کالسکه... اگه بچه توی کالسکه بود، روش که به سمت خودت باشه، اگه هم اومد نزدیکتر، روکش صندلی رو بکش و کالسکه رو به طرف عمود نگادار که هیچی از بچه نبینه و نتونه دست بزنه... کسی اومد نزدیکتون نشست، قشنگ بگو: میشه لطفا دورتر بنشینید، کروناست خطرناکه... من چندین بار پیش اومده توی آسانسور سوار بودم، یکی اومده سوار شه، گفتم لطفا با بعدی بیاید کروناست خطرناکه، یا میشه با بعدی بیاید پسرم ماسک نداره خطرناکه‌.... خیلی راحت باش و خیلی جدی و با اعتماد به نفس برخورد کن... حتی مهمونا یا میزبانها هم حق ندارن بدون رضایت و اجازه ی شما به بچه تون دست بزنن... از دید بالا نگاه کن نه اینکه فکر کنی حقشون ضایع شد که نداشتی دست بزنن... اگه دست میزدن حق شما بود که ضایع میشد...
من اصلا بخاطر همین کریر رو خیلی ترجیح میدم چون اولا کسی جرات نمی کنه کمربندشو باز کنه و بغلش کنه حتی فامیلای نزدیک... و اگه هم میدیدم شرایط خوب نیست راحت روکشش رو می کشیدم و به سمت خودم می چرخوندم... اصلااااا رودربایسی نکن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم طفلکی Sad
واقعا امان ازین کارا و حرفا آدم کلافه میشه حق داری والا . ایشالا خوب خوب میشه پسر قشنگت
من که شمیم جون به مرحله خاصی رسیدم شیر کم میخوره کاری ندارم
شیر یه هفته هست پس میده باز کاری ندارم
دیروز صبح قبل شروع مواد غذایی که دکتر گفت همه چی بخور باز خون دیدم یکم بیشتر باز کاری ندارم. دیگه از دیروز همه چی خوردم ببینم چی میشه… به ریلکسی خاصی رسیدم کلا

ندا جون الهی درد دندون خیلی بده ازون بدتر وضع همسرته Sad من اون ۴ هفته دست تنها که همسرم کرونا گرفت سرویس شدم.
والا تا حالا جایی نرفتم همه جا همرامه. خودمم وقت دندون داشتم دوباره کنسل کردم چون همسرم نمیتونست اون ساعت با ما بیاد‌Sad نه شیردوش ندارم قبلا گفتم فوبیای دوشیدن شیر دارم نمیدونم چرا متاسفانه
اما ندا جون اگه خواهر مادر کسی نزدیکت هست با هم برید اونجا بهش شیر بده برای اطمینانم یه شیر خشک بذار اونجا با شیشه ( نمیدونم پسرت میخوره یا نه اما صرفا جهت اطمینان چون حتی نخوره هم واقعا گشنش باشه چند قطره ازون شیر خشکم بخوره تا خودتو‌برسونی کفایت میکنه) سریع برو وبرگرد. قبلشم به منشی مطب بگو نوزاد شبرخوار داری نمیتونی معطل بشی

نه رز جون تو آغوشی بغل همسرم بود والا یکی دو نفرم نبودن که یهو دو نفر رد میشدن وایمیسادن میومدن سمت آغوشی. چه میدونم والا انتظار داشتم مردم خودشون بدونن باید رعایت کنن
  • (کژال)، Nedaa28، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا رزجون اومدم پستونک بهتر از دست و انگشت مکیدنه. دیدم همه اینجا مخالفن چیزی نگفتم Big Grin
من که رسما بدون همسرم فلجم و جایی نمیتونم برم. حتی با کمکی
  • (کژال)، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ولی بنظر من همچنان دست و انگشت بهتره بحز اینکه بچه مرتب حموم میکنه دستشم بشخصه دو بار تو روز من میشورم خب نوزاد جایی دیگه دستشو‌ نمیزنه که بخواد کثیف باشه. ولی توصیه شده تو مواقع ضروری تا سه ماه میشه داد پستونک رو . رز جون بند پستونک که اصلا از نظر ایمنی خوب نیست. البته گویا شما فقط بیرون از بند استفاده میکردی ولی تو خونه میگن بند استفاده نشه مگه اینکه مدام جلوی چشمتون باشه تو خواب هم بند اصلا استفاده نشه
ولی خب واقعا برای آروم کردن خوبه من یک روز که استفاده کردم واقعا راحت بودم اما خب هم بهاطر بحث سینه نگرفتن هم بهداشتی گذاشتمش کنار.
اما ترگل جون شما که دو قلو داری ضمن اینکه شیر خشکم میخورن و مشکل نگرفتن سینه رو نداری من باشم میدم حداقل همون سه چهار ماهو وگرنه سرویس میشه آدم.

والا ترگل منم بدون همسرم نمیتونم جایی برم چه برسه به تو

ترگل اتفاقا مخالفتتم حتما بگو استفاده میکنیم شاید اصلا ما اشتباه میکردیم با مخالفتت اصلاح شیم یا بدرد مامانای تازه میخوره Smile
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه نونا جون...
دست ممکنه به لباسش بخوره، به زمین، فرش و خیلی جاها بخوره... دوبار در روز جوابگوی حجم آلودگی نیست... چون بچه ممکنه هررر آن دستشو بکنه توی دهنش و آلودگی وارد شه اما برای پستونک ما هستیم که زمان تعیین می کنیم که کی، چقدر و چی رو بمکه... ضدعفونی کردنش هم نسبت به دست بچه راحت تره هم ایمن تر چون نمیشه برای بچه ضدعفونی خیلی قوی انجام داد
از اونور گرفتن پستونک فوووق العاده راحت تره و با تکنیک بریدن سرش خیلیییی راحت بچه رو از پستونک می گیرن بدون هییییچ عارضه ای... یا هیلیا یهو میذارنش دور از چشم بچه... پسر من که بعد از ۱۲ ماهگی دیگه اصلا اصلا استفاده نکرد... به زور هم توی دهنش نگه نمیداشت... ولی دست بچه دائم بهش وصله... اگر اگر خدای نکرده عادت کنه تا وقتی که خوب و بد رو بفهمه نمیشه از انگشت خوردن گرفتش، یعنی تا حداقل ۳-۴ سالگی که اگه بچه تا اونموقع بخوره، دیگه نه تنها فرم دندوناش خراب میشه و پوسیدگی بین دندونی میده، بلکه کلا فرم فک بچه بهم میریز... چون دست همیشه نزدیکشه.. و الانه که نوزاده دستش به جایی نمیخوره، چند وقت دیگه حتی بتونه بغلطه کلی آلوده میشه... من تا ۸-۹ ما کلا زیرانداز می انداختم زیرش و دائم می شستم... بعدش دیگه ایستاد و دستش به همهههه چی می رسید... و این بچه اگه به انگشت عادت کنه، دستش هر جوری باشه فوری می کنه توی دهنش...
اتفاقا توی کلاس ها و بیمارستان من هم خیلی تاکید روی عدم استفاده از پستونک بود ولی دیدم اینها هیچیشون به روز نیست حتی اون کارت واکسن که غذای کمکی پشتش کشیده مال ۲۰ سال پیشه... و شاید نمی دونن ما ۷ودمون با این بحث های ضدعفونی آشناییم و حتی محلول های عالی هست... میگن استفاده نکنید...

بندش هم الان بندهای عروسکی کاملا ایمن اومده... مثل عروسک خواب که عروسک معمولی و حتی بالش توی تخت بچه ممنوعه اما عروسک خواب کاملا آزاده...
ببین خیلی دستورای ما، مال خیلی قدیمه که ملت ۷-۸-۱۰ تا بچه داشتن، و وقت رسیدگی به نوزاد رو نداشتن می گفتن ازش استفاده نکنید که ریسک بیاد پایین... یا مثلا بچه های دیگه با بند پستونک بچه رو خفه نکنن...
ولی الان ما یه دونه داریم بهتر از تخم چشممون از بچه مراقبت می کنیم... وقتی بچه، دقیقه ای از جلوی چشممون دور نیست، اون بند پستونک کاری نمی تونه بکنه... شاید یه زمانی سنسوری بیاد که مثلا تنفس بچه رو چک کنه اونموقع هم میشه بذاریم بچه مثلا دمر بخوابه توی خواب شب... ولی فعلا که نمیشه زیرنظرشون گرفت، لازمه که مراقب باشیم دمر تنها نمونن... امیدوارم خوب توضیح داده باشم...

در کل اگه چیز بی خطری باعث میشه یکم احساس آرامش کنید، بصورت برنامه ریزی شده میشه در حد کم هم شده ازش استفاده کرد...
  • (کژال)، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون من بحث‌های روانشناسیش رو گوش کردم که بزرگترین عیب دست و انگشت اینه که همیشه در دسترسه و بچه‌هایی که انگشت میخورن معمولا چند سال طول میکشه تا عادتشون رو ترک کنن. یه بحث هم در مورد بچه‌هایی که شیرخشک میخورن و تایمی که شیشه تو دهنشونه معمولا کوتاهه. با پستونک میشه این تایم رو جبران کرد چون بین ۲-۳ ساعت در طول شبانه روز “باید” مک بزنن. حالا بزرگتر که شدن و غذاخور شدن میشه با دادن غذا جبران کرد. البته بیشتر از ۳ ساعت هم خوب نیست. هر دو اینها به خاطر بحث اورال فیکسیشن هست.
بندهای پستونک جدید دور گردن نمیره. بندش کوتاهه و یه گیره داره که به لباس اویزون میشه. فکر کنم به خاطر خفگی گفتی درسته؟
  • (کژال)، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
این وقتا قشنگ همسرت چند قدم که بره عقب، طرف می فهمه تمیل ندارید که نزدیک بشه... یا بچه رو کامل بچرخونید یه سمت دیگه...
نه بابا کی مردم ما عاقل شن خدا می دونه...
من خودم پسرم تازه دنیا اومده بود و ما تا حدود ۱ سالگی بدون دست شستن بهش دست نمیزدیم.... اون روزای اول از اینکه شستن دست رو یادآوری کردیم، یکی کلی ناراحت شد! جای دست شستن میومد جلوی بچه بلند بلند می گفت من که بهت دستتتتت نمی زنم!!!! (که یعنی نمیذارن دست بهت بزنیم)... و کرونا اومد و فرجی شد که بفهمن آلودگی چیه، ویروس چیه... دائم بهم میگفتن وسواسی نباش بچه رو حساس بار نیار... کرونا که اومد یکم فهمیدن کی داره درست میگه...
  • (کژال)، 2015، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رزجون ماشالله سرعت تایپ. من تا اون دو خط رو بنویسم شما یه صفحه تایپ کردی Smile) همه حرفهام تکراری شدSmile)
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره رز جون و ترکل جون بند عروسکی خودمم خریدم بلااستفاده موند. بند بلندو برای خفگی میگن ترگل جون. کوتاه قاعدتا ایراد نداره . اما رز جون من زن داداشم توی آمریکا پزشک متخصصه و اونجا تو بیمارستان اطفال شاغلن. ایشونم به من گفت اگه میدی بیشتر از سه ماه نده. اصلا اینکه بچه زیر پنج ماه رو نذار بیشتر از پنج شش ساعت شب معدش خالی بمونه ایشون اولین بار قبل دکتر ایمان زاده گفت گفت اینجا پزشکای اطفال تاکید میکنن رو این موضوع که یکی از عوامل تشدید رفلاکسه. مثلا من میخواستم تو شش ماه اتاق بچه رو عوض کنم گفت آکادمی طب کودکان آمریکا جدا کردن اتاق رو زیر یک سال ممنوع کرده و به بیمارستان هم جهت مشاوره به مادرها ابلاغ کرده و بین شش ماه تا یکسال باید تختش رو با فاصله از خودت اما تو همون اتاق بگذاری.
عادت انگشت خوردن رو نمیدونم شما که پسرت بزرگتره حتما واردتری من فقط میتونم امیدوار باشم عادت رو‌سرش نمونه اما همچنان بنظرم آلودگی بچه زیر ۶ ماه که حرکاتش محدوده لباساش مرتب عوض میشن دست بجایی نمیزنن هر روز یا یروز درمیون حمام میکنن روتختیشون مرتب شسته میشه والدینشم لباساشون مرتب شسته میشه و دوش میگیرن خیلی کمه.
بهرحال بحث پستونک همیشه موافق مخالف داره مثلا مادر همسر من بشدت موافقه به همسر منم داده اصرارم دارن منم بدم که خدارو شکر با روش خوابوندنی که خواهرم یادم دادمشکل من طول روز رفع شد ، بچه رو طفلی هر موقع کار واجب داشته باشم میخوابونم اتفاقا خواهر همسرم که دندانپزشکه به پسر خودش پستونک داد تا چهار ماه. اما خب من ترجیحم ندادن پستونک بود.

بابا رز جون ما تا به خودمون بجنبیم طرف جسبیده بود بهمون
مثلا اون خانمی که پاشو یهو گرفت اینطوری بود من داشتم از همسرم با بچه تو آغوشی عکس میگرفتم واقعا یهویی این مادر دختر ظاهر شدن و بدون خرف پای دخترمو گرفتن اصلا نفهمیدیم از کحا اومدن
یا یه لخظه رو نیمکت نشستیم یه خانم آقا بدون ماسک داشتن رد میشدن اومدن یهو جلو بچه. اینا به خودشون و هانوادشون رحم نمیکنن بی ماسک تردد میکنن من انتظار فهم دارم ازشون Sad

ترگل امیدوارم اون بحث روانشناسی غلط از آب دربیاد تا چند سال عادت نمونه رو سرش. من البته تو خانوادمون و بچه های یکی دو ساله و بزرگتر که داریم ندیدم دست بخورن خدارو‌شکر با اینکه پستونک کسی نداده.

ولی در تایید حرفاتون واقعا برای بچه های کولیکی پستونک کمک کننده هست. برای شما ترگل جونم که قطعا کاربرد داره
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان