موضوعها: 0
تشکر Received: 1,963 in 335 posts
تشکر Given: 1,004
اعتبار:
1,963
ممنون ترگل جون امیدوارم فقط ماه اول باشه باز میشه یک کاریش کرد از پس انداز ادم خرج میکنه
ولی خب نمیخوام هرماه بخاطر قسطامون فکرمون مشغول باشه و واسه خرج بچه تو تنگنا باشیم
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
سحر جان بنظرم این خرج و هزینه های مادره که بیشتر میشه تا بچه. بچه طفلی یه چهار بسته پوشک ماهانه میخواد. یه ویزیت متخصص ماهانه. کلش میشه ۵۰۰، فقط ماه اوله که تعداد ویزیت بیشتره تا شش ماهم که فقط یه قطره آد میخواد و قطره بینی و نهایت برای کولیک و نفخ دو تا قطره ارزون. اما برای مثال یه مولتی ویتامین پرینامکس ماهانه ۴۰۰ تومنه، کلسیم سیترات ماهانه ۱۰۰ هست اگه اشتباه نکنم. گالاکتومید، آب میوه، ماهیچه یا بلاخره غذاهای مقوی ایناست که زیاد میکنه هزینه خانوار رو.
البته ایشالا که بچه سر موعدش دنبا میاد ولی بلاخره یه پس انداز هم برای شرایط اورژانسی مه برای مثال ترگل، یوتاب ، کژال، ندا (جان) داشتند هم باید پیشبینی کرد. ولی نگران نباشید و استرس بخودتون راه ندید. من باشم از هر نوع وامی تو ایران استفاده میکنم
تشکر Received: 7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
مامانا واکسن دو ماهگی سخته؟تب و دردش زیاده؟
روز واکسن دو ماهگی پسرم ،خواهرم زایمان میکنه و دوز دوم واکسن شوهرم هست. دوز اولو که زد دو روز تب کرد
خلاصه هیچ کمکی ندارم. دست تنهام
یعنی همه اتفاقای زندگی من افتاده 12 آبان
اعتبار:
35,283
کژال جان بستگی داره من مطب دکترم زدم با سوزن انسولین زد برای همین احتمال ایجاد هماتوم صفر شد پس اصلا کمپرس سرد نمیخواست فقط باید از دور سشوار میگرفتم به موضع. کلش از زدن واکسن تا تموم شدن درد بطور کامل برای دختر من ۹ ساعت طول کشید. ساعت ۶-۷ عصر تزریق کردیم ۹ دردش شروع شد. تب در حد کم کرد. ولی شب من بیدار موندم چون باید زیاد شیر میدادم و پاشو تکون میداد گریش میگرفت کلا نشسته بودم با یه دستم دو تا پاشو گزفته بودم تو خواب زیر سینه تکون نده با یه دستمم گردن و بدنشو زیر سینه نگه داشته بودم. تبشم مدام چک میکردم. کافیه پاش زیاد تکون نخوره اذیت زیاد نمیشه. اما بچه ها با هم متفاوتن یکی ممکنه کمتر سختی بکشه یکی بیشتر
بهرحال یه مرحله از رشدشه دیگه خود منم دو هفته دیگه واکسن چهار ماهگی دارم
تشکر Received: 7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
۱۴۰۰/۷/۱۵، ۰۲:۲۹ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۱۵، ۰۲:۳۱ صبح، توسط (کژال).)
ممنونم نونا جان
منم مطب دکتر میزنم. از خانه بهداشت میترسم. هزینه واکسن چه قدره تو مطب؟
اگر دو سه ساعت طول میکشه تا درد شروع بشه ترجیح میدم صبح اول وقت بزنم. که بیشتر اذیتش تو روز باشه
تو شب بیشتر سختمه. هنوز از شبا میترسم. با اینکه چند روزی هست خونه خودمون هستیم با تنها بودن باهاش کنار نیمدم.
پاشو که قطعا زیاد تکون میده. هنوز با زندگی بیرون کیسه آب کنار نیمده. کلا چهار دست و پاش تو هواس در حال شنا
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
کژال جون نونا جون درست میگه، بچهها با هم متفاوتن. من واکسنشونو با چند روز تاخیر زدم. به توصیه نوناجون پای بچه رو گرفته بودم. بعد یه بار ول کردم دیدم اصلا حساس نیست رو پاش. شب هر دو خوابیدیم ولی مرتب چک میکردم وشیر میدادم. با کمپرس سرد و گرم هم اذیت میشد و دوست نداشت. اما تب و بیحالی داشت. اون یکی دخترم رو حرکت پا حساس بود. تبش هم بالاتر رفت. اما کلا فوقش دو روزه. اون غولی که به نظر میاد نیست
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
کژال جانم
منم تنها بودم اونموقع
ما واکسن رو تو مطبزدیم شد ۱۲۰ به جز ویزیت
با سوزن انسولین زد
اونجا دو.سه دقیقه گریه شدید کرد و اروم شد
بعد قطره استامینوفن دادم ۸ ساعت
کمپرس هم نه گرم نه سرد دکترش اجازه نداد
خونه اومدیم و خوب بود
منم به گفته نونا جان پاشو میگزفتم که تکون نده
شب هم موقع خواب باهاش تو سالن خوابیدم که ختک تر بود
یه لباس خنک پوشوندم
یعذ از مطب اومدیم اول دماشو گرفتم که ببینم رفت بالا بفهمم
۳۶.۵ بوذ
اخر شب نهایت شد ۳۷
تا صبحم هی حواسم بود به حالش و دماش
دوبارم پاهاشو و دستشو با اب ولرم شستیم
دیگه حدود ظهر فرداش خوب شده بود
تشکر Received: 1,963 in 335 posts
تشکر Given: 1,004
اعتبار:
1,963
ممنون نونا جون
این قرصهای مولتی ویتامین وکلسیم... که الان من مدتهاست میخورم حتی قبل بارداریم
توی هزینه هامون هست
اره واقعا الان وام گرفتن درست ترین کاره تو این شرایط
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۷/۱۵، ۰۸:۵۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۱۵، ۰۸:۵۴ صبح، توسط nona.)
کژال مرکز بهداشتام خیلی خوبن واکسناشونم تازه هست فقط فرقش سوزنیه که استفاده میشه. برای سوزن عادی چون احتمال تورم هست کمپرس سرد لازمه
ولی همین توصیه های ترگل جون و یوتاب جونو گوش کن. نگران نباش واکسنه دیگه فقط سر اولی استرس میکیری که عادیه سر بعدیا دیگه اکی هست.
تنهایی هیچی نمیشه بچه ها از من و شما بهتر خودشونو جمع و جور میکنن از یه نقطه تبدیل شدن به اونی که جلوت الان خوابیده
آره سحر جون بگیرید.
تشکر Received: 6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
میشه سوزن انسولین ببریم با خودمون بهداشت؟ با اون بزنن؟
|