امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربیات رانندگی
فدا سرت بابا اینم یه چالش بود.ولی پارکینگ انصافااا سخته دیگهه.اما خب اینجور مسائل که پیش میاد یه چیز جدید به آدم یاد میده.
ترگل یه بار یه خانم بی نوای طفلکی به همسر من گفت بیا این ماشینو برام پارک کن.نمیدونست چه اشتباهی کرده.همسرمم بدتر ا خودم روحیه آموزش دهیش خیلیی بالاست باور کن یه ربع وایساد و به زنه فرمون داد تا خودش بتونه پارک کنه‌ تو چشمای زنه یه عجب غلطی کردم برو گمشوی خاصی بودا.بعد از شوهرم میپرسم خب چرا یه دقیقه نرفتی پارک کنی؟ گفت پس کِی میخواد یاد بگیره؟ دوتا بچه تو ماشینشه باااید یاد بگیره دیگه.

ترگل باور کن بیشتر تمرینه وگرنه تو به این باهوشی مگه میشه رانندگی رو از پسش برنیای!!!
به خیلی چیزای دیگه بستگی داره رانندگی.
و اینکه ما ه همسایمون هست خانمه واقعاا دست فرمون خوبی داره اما حتی اونم موقع پارک تو پارکینگ ماشینشک میزنه اینور اونور.شوهرشم همینطور ولی جدی من خیلی باهاش اینور اونور رفتم خیلی دست فرمونش خوبه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Rose، Targol، رخشید، ستی‌لیته، فلامینگو
پاسخ
Sad از اینکه من یاد نمیگیرم از خودم شاکیم. البته انصافا دنده عقب عملا هیچ تمرینی ندارم. ولی اخه این چه وضعشه Sad
  • Almam، دانژه، صنوبر۷۱
پاسخ
خب دیگه.به نظرم تو چون همیشه موفق بودی تو کارای دیگه.یه جورایی برات افت داره ولی خب اینم مثل درس خوندن یا کار تمرین میخواد مطمینا داشته باشی حلههه.فقط انتظارت از خودت به جا باشه نه الکی خودتو دلداری بده نه مثلا انتظار مهارت انچنانی بدون تمرین داشته باش

این همسایه بالایی که گفتم نزدیک ۳۰ ساله رانندست
  • Almam
پاسخ
ترگل ماشینت چیه دخترم ؟ مگه تریلی جابه جا میخوای بکنی
من حس میکنم تمرکزت پایینه وگرنه رانندگی استعداد خاصی نمیخواد
  • Almam، mahtakhanoum
پاسخ
ترگل شاید چون ماشینتو عوض کردی قلقش دستت نیس
منظورم اینه مثلا عرض ماشین بزرگتر شده شاید بنظرت و نتونستی کنترل کنی
پاسخ
عاطفه عوض کدومه Smile) تازه اسممونو دادیم
رخشید برو خودتو مسخره کن. اصلا باهاتون حرفی ندارم Sad
  • Almam، رخشید
پاسخ
ترگل تو هم حتماً مثل من تو همه چی عجله داری. عجله رو از ریتم رانندگیت حذف کن.
دوم این که شوهرتم خیلی کارش زشت بوده. شب که اومد بهش بگو تو باید همیشه بیرون پارک کنی پارکینگو بدی به من که اذیت نشم.
سوم این که آینه که طوری طراحی شده این چیزا رو تاب بیاره، پس اتفاق خاصی نیفتاده جز این که فهمیدی شوهرت بدجنسه.
  • Almam، mahtakhanoum، Targol، دانژه، رخشید
پاسخ
رانندگي استعداد نميخواد
فقط تكرار و تمرينه
واسه همينم اسمش مهارت رانندگيه
به نظرم يه سگ تو روح بزرگ نثار اون مربي كه بهت از اول ياد داد بايد بكني
چون همه اينا قلق خاصي داره
اگه مربي قلق رو درست ياد بده و فن بيانش جوري باشه كه بتونه منظورشو درست برسونه خيلي كمك كننده ست
دنده عقب هم از جمله همين بلد بودن قلق هست
ولي ترگل
ماشينت بشه اتومات من بهت قول هزار درصد ميدم تو تازه رانندگيت خوب ميشه چون تمركزت از كلاج برداشته ميشه و فرمونت قوي ميشه
  • Almam، Targol، دانژه
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۰، ۰۸:۲۰ عصر)Targol نوشته است: عاطفه عوض کدومه Smile) تازه اسممونو دادیم
رخشید برو خودتو مسخره کن. اصلا باهاتون حرفی ندارم Sad

عجب آدمی هستی مسخره نکردم Sleepy
اگر ماشینت کوچک باشه تو تهران واقعا راحتی بخاطر خودت میگم Sleepy
  • Almam، ستی‌لیته
پاسخ
متاسفانه بزرگه رخشید. لندکروزر ۲۰۲۲ دارم. میخوام بفروشم یکم روش پول بذارم قسطی اریزو بخرمBig Grin

اره ستی‌لیته عجله دارم. لیانه مربیم خوب بود اما بنده خدا ان سال پیش در حد ۱۰ جلسه یاد داد. توقعی ازش ندارم. خودم خنگولم.
  • Almam، رخشید، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: