امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
لیلی من ۴ دوز پرونا فریزر زدم فقط هر سری ی کمی بدنش گرم میشد. حتی استا هم ندادم. لباس کم میکردم آکی میشد. ای چیزی که شما تعریف میکنی یا کوچولوت سرما خورده یا نسبت به واکسن آلرژی چیزی داره. حتما ببر دکتر
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، youtab
پاسخ
من چهار دوز زدم بی عارضه ترین واکسن بود اونم دختر من که همه میدونن چه عکس العملهای بدی به واکسن نشون میده

اره احتمال حساسیت به واکسنم هست ببرش دکتر

البته واقعا نادره مگه قبلا به واکسنی حساسیت داشت؟ دکتر دخترم میگفت این واکسن حتی مواد الرژیکم نداره بله من فایزر زدم
  • lili_61، youtab
پاسخ
لی لی دخترت آلرژی داره؟ خود زندیه واکسن زد؟ به من گفت بعد ۲ سالگی بزن کلا
پسر ۱۹ ماه ❤
  • lili_61، youtab
پاسخ
آخه جالب اینه دخترم دو هفته پیش واسه واکسن یک‌سالگی حتی تب هم نکرد الان با این واکسنه به این روز افتاده!
اون روز شوهرم از داروخانه واکسنو گرفت سریع اومد تو ماشین و مارو گذاشت دم مطب خودش رفت پارک کنه نرسید واکسنو ببینه منم تا رسیدم به منشیه گفتم سریع نایلون ازم گرفت خودمم ندیدم چی بود!! فقط بعدش ازش پرسیدم واکسنه رو شما چک کردین اصل بود گفت آره اصل بوده
مثل خنگا یه نگاه نکردم ببینم چی زدن به بچه

نونا جان آخه بعد واکسن یه ویزیت هم همونجا با خود دکتره گرفتم بهش گفتم بی اشتها شده و یکم بعد از یک ساعت برمیگردونه و هیچ علائمی جز این ندارد کامل معاینش کرد! گفت هیچی نیست رفلاکسه
ندا جان آره دخترم آلرژی داشت خود زندیه بعد چکاب یکسالگیش گفت بزن براش گفت یه هفته بعد واکسن یک‌سالگی بزن خودش نبود خارج بود یه دکتر آلرژی دیگه دکتر کلانتر تو اتاقش بود اون زد و معاینش کرد
  • Nedaaa28، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۱:۲۶ عصر)lili_61 نوشته است: ممنونم رز جان راستش من اول جامعمو دادم بعد بچه دار شدم تو حاملگی هم تا میدونستم شبیه سازیامو انجام دادم باقیش هم تو نه ماه مرخصی
الان کار عملیم مونده یه موضوع سخت هم بهم دادن هم شبیه سازی داره هم کارتجربی و تحلیل الان باید مقاله بدم و تحربیمو انجام بدم فکر کنم تا دفاع دوسال دارم

بچه ها حتما دکتره اشتباه واکسنو زده یا زیاد زده نمیدونم والا!!!!
آفرین عزیزم Heart خوب جلو رفتی Heart من فکر کنم زودتر از اینا تموم کنی Cool

منم برم به درسم برسم Cool متنبه شدم Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • lili_61، youtab
پاسخ
شانس دیگه خواهرا وقتی بخواد بباره از زمین و آسمون واسه آدم می‌باره حالا شانس من اینکه با واکسن یکسالگیش تبم نکرد الان سه روزه تب داره!
اینقدرم بد مریضه که!!! شربت استارو اصلا میبینه تو قاشق بالا میاره براش شیاف گذاشتم تا الان
عصر وقت گرفتم میبرمش پیش دکتر فرجی اونم این واکسنو میزنه خدا کنه بفهمه علتش چیه
  • Nedaaa28، youtab
پاسخ
لیلی جان واکسن یکسالگی واکنش چندان نداره اما دقیقا روز هفتم چهاردهم و ۲۱ ام بعد تزریق امکان واکنش داره دختر من دقیقا روز چهاردهم خالش بد شد تب و اسهال گرفت
بهداشت به من این سه تا تا یخو گفت که اگه تب و اسهال گرفت نگران نشو
  • lili_61، youtab
پاسخ
لیلی دکتر پسر من گفت یا واکسن پرونار دوز چهارم با یکسالگی همزمان میزنی یا تا دقیقا یک ماه بعد اجازه زدن واکسن فریزر نداری. چراش نمیدونم. واسه همین من دوز ۴ ام ۱۳ ماهگی زدم. 
برای واکسن یکسالگی همون روز علائم نداره. بهداشت به من گفت ۳۰ درصد علائم دارن اونم بعد یک هفته علائم نشون میده که پسر من دقیقا بعد یک هفته تب کرد دو روز و بی اشتها و بدقلق شد. شاید علائم واکسن یکسالگی . ببر حتما دکتر عزیزم
  • lili_61، youtab
پاسخ
نونا جان اینم دوهفته پیش واکسن یک‌سالگی رو زد یعنی مال اونه؟!!!!
پس چرا بعد از ظهر دو ساعت بعد از این واکسن یهو شروع شد!!! اصلا پاشو درد میکرد تکون میداد جیغ میزد؟! بهداشت فقط به من گفت احتمال داره یه هفته بعد تنش دونه بزنه
یعنی اینقدر حالش بد بود که کلی نذرو نیاز کردم تا حالا نشده بود برای هیچ واکسن یا مریضی اینطوری مستأصل بشم
بچه ها ممنونم باهاتون حرف زدم حالم بهتر شد! بعد دکتر میام میگم چیگفته

شیطون خانم کاش قبلش اومده بودم اینجا ازتون راهنمایی میگرفتم زندیه به من گفت ده روز بعد واکسن یک‌سالگی بیا بزن من دوهفته بعدش زدم براش!
  • youtab
پاسخ
مامانا شامپو نرم کننده کودکِ خوب سراغ ندارید؟
  • youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان