امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
بنسای جان بی حسی بودی؟ نسکافه خوردی بعد عمل؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، liyane، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بن سای عادیه کلا اوایل همه چی عادیه
من هفته اول هرکی میخوابید میخواستم خفش کنم مخصوصا صدای خر و پفشم اکه میومد آخه دخترم نمیذاشت پنج دقیقه هم بخوابم حسودیم شده بود.
فاطمه جون ایشالا داری از همسرت کار میکشی دیگه؟؟؟؟ دیگه پسرم براش آوردی هیچ عذر و بهانه ای نداره. استفاده کن دخترم الان بهترین زمانه برای یکسری تغییرات اساسی Smile همه چی میفته گردن هورمونا و ضعف اعصاب ناشی از فشار بچه داری
آقا من مهمونامم اومدن و رفتن، دخترم خانومی کرد گذاشت خونه رو مرتب کنم و غذا بپزم فداش بشم هر موقع تنهام با من راه میاد طفل معصوم مهربونم.

بن سای دیگه نسکافه نخور. اگه شیر خودتو میدی نخور. فقط همون بعد عمل باید میخوردی
  • (کژال)، 2015، Almam، liyane، mona70، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
بن سای جون بدشانسیت بود البته اغلب کسایی که بعد بی حسی سرشونو تکون میدن سردرد میگیرن گویا ولی این به مورد خداقل من شانس داشتم هم بلند کردم سرمو صدبار هم مدام میچرخوندم سر شیر دادن ولی خدارو شکر سردرد نشدم.
  • (کژال)، 2015، Almam، liyane، mona70، Nedaa28، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم چون یهو پسذمو بذدن از اتاق عمل خیلی هی تکون دادم سرمو اما خداروشکر سردرد نگرفتم
...
الهی نونا آفرین به این پرنسس خاااانوووووومت
خدا نگهدارش باشه الهی
...
بچه ها من امروز اول صبح رفتم تست دادم و الان تو سایت آزمایشگاه جوابش اومد منفی بودم
بعد تست هم البته رفتیم دکتر گفت ۹۹ درصد سینوساته
حالا من تو عمرم مشکل سینوزیت و اینا نداشتما
خلاصه بهم اسپری داد و استامینوفن و شربت دیفن هیدرامین دو تا قرص دیگه 
لامصب تا از ظهر شروعشون مردم خوب شدم انگار
خداروشکر تستمم الان دیدم منفی بود خیالم راحت شد
  • (کژال)، 2015، Almam، liyane، mona70، Nedaa28، nona، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، کتایون خانم
پاسخ
خداروشکر یوتاب جان اتفاقا امشب تو فکرت بودم بیام بپرسم
  • (کژال)، 2015، Almam، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
خداروشکر یوتاب جون
من تو باردازی اولم ی بار اینجوری سینوسام درگیر شد بدون هیچ سابقه سینوزیت خیلی دردش بد بود حالا اون موفع کرونا نیود ب دندون فقط شک داشتم 
خداروشکر خیالت راحت شد انشاله بزودی خوب میشی
  • (کژال)، 2015، Almam، liyane، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
ممنون نوناجان که به فکرم بودی ولی نه!این ادم ادم بشو نیست
سه شب پیش سر موضوع ختنه پسرم که گفتم هرچه زودتر باشه بهتره مامانمم هست بیاد کمکم دعوامون شد.با داد گفت نمیخوام زندگی پسرم به حرف بقیه باشه هرکاری خودم بدونم میکنم منم که بی اعصاب قاطی کردم هرچی تونستم گفتم بعدم رفتم خوابیدم جالب اینه به جای اینکه من قهرباشم اقا قهره..کل دیروز هم من یکی دوبار سر صحبت رو باز کردم ولی دیدم اون بدتر باد داره منم هیچی نگفتم.عصر هم پاشد رفت بیرون هیچی نگفت کجا میره حتی وقتی دخترم ازش پرسید.. ساعت ۱۰:۳۰شب پیام داده شما بخوابین من شب نمی یام!! Angry
هرچی زنگ زدم جواب نداد خونه مامانش زنگ زدم مامانش گفت اینجا بوده گفته میره خونه..ولی اقا اونجا شب موندو جواب تماس نداد فقط گفت خونه مامانمم نمی یام...فکر کن...
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، Almam، Elhamgoli، mona70، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
فاطمه جون شما لی لی به لالای همسرت خییییییلی میگذاری ، الان از همین صحنه ای که گفتی مشخصه. اونجا که گفتن کسی دخالت نکنه باید گردن میفتادی مزد کمکای مامانمه و قدرشناسیم خوب چیزیه
قهر کرد که کرد ببخشید اصلا اتفاقا سر صحبت رو وا نکن فقط مارهارو بهش با جدیت بگو. مثلا قهری یهو بگو بلند شو بچه رو عوض کن یا بلند شو غذا بپز، چایی بذار
( ببخشیدا نمیخوام اینجا اختلاف بندازم و چیزی یادت بدم) اما شما خدایی زیادی مدارا میکنی. شب خونه نمیاد صبح که اومد بگو تشریفشو همونجایی که بوده ببره ….

نمیپزه پول بگیر ازش مدام غذا سفارش بده بگو چون گفتی کسی دخالت نکنه مامان منم کلفتمون نیست بپزه بشوره بسابه
  • (کژال)، 2015، Almam، liyane، mona70، Nedaa28، Sh96.shamim، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
نوناجان باورکن اصلا وقت نمیکنم کار خاصی بکنم.خودمم کلا اشتها کور شده در طول روز فقط با اب و چایی زنده م چیزی نمیتونم بخورم.غذا هم درست کنم همسرم و دخترم میخورن خودم هیچی...
خودشم میبینه که به کارا نمیرسم ولی کمک نمیکنه بهشم میگم ها..
مامانم نیست از هفته پیش فرستادمش بره..
هفته یه روز می یاد خونه مون کمکم
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، Almam، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
خدایی هر طور حساب میکنم با یه بچه کوچیک و یه نوزاد بی انصافیه دست تنها موندن. دیگه حداقل مراقبت از بچه ها رو که میشه انجام داد

فاطمه جون زایمان کردی عزیزم اونم اون زایمان به اون سختی، بچه شیر میدی آب و چایی چیه
غذا بخور به خودت برس دور از جون شما یه چیزیت بشه فکر بچه هاتو کردی؟ دیگه زحمت که میکشی حداقل خودتم بخور
اینقدر باید تکرار کنی فاطمه جون که بلاخره یکی خسته بشه
مردی که بدعادت شده چند سال طول میکشه اصلاحش کرد عوضش حداقل آینده راحتی
  • (کژال)، 2015، Almam، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان