امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
بن سای جان انش شاءالله پسرت زود بزرگ میشه حالا خداروشکر که توی دستگاه نگهش نداشن Smile
لیانه جان مرسی از راهنماییت راستش من میگفتم گاندی همسرم میگفت اونجاها شلوغه جای پارک نیست راستش یه تجربه ای هم داشتیم چند سال پیش شوهر خواهرم بنده خدا خواهرم و بچشو گذاشته بود بیمارستان آتیه از یه طرف مادرش از شهرستان اومده بود کلی کار رو سرش ریخته بود جای پارک پیدا نکرد تو پارک ممنوع پارک میکنه دو ساعت بعد که خواهرم میخواست مرخص بشه اومد دید ماشینو جرثقیل برده پارکینگ با اون همه مشغله افتاه بود دنبال خلافی و پارکنیگ و ...
دیگه اینم تو ذهنمون مونده یکم نگران بودم چطور میشه تو و صحرا جان که گفتین خیالم راحت شد

عاطفه جان مهم نیست که بچت اتاق داشته باشه یا اینکه بزاری روی پات تکون بدی بخوابه یا خودش بخوابه مهم اینه که بچه زرنگ و مودبی تربیتش کنی راجع به مسائل تربیتی از اول سخت بگیر حق داری اما توهین به گرگانیا نباشه این گرگانیا کلا ادا و ادفار زیاد دارن خواهر شوهر منم میگفت نباید بچه رو بزاری روی پا!!!! حالا اینهمه بچه رو که گذاشتن رو پا خوابید چطور شده مثلا؟!!!
من همه بچه های خواهرامو میگذاشتم روی پا والا خیلی هم باهوش و با ادب از آب درومدن! غصه این چیزارو نخور منم اوائل خیلی دلم میسوخت که بچه های مردم اتاق فلان جور دارن بچه من طفلی اتاق نداره اما بچه تا کوچیکه اصلا براش فرقی نداره بزرگ که بشه شاید اهمیت پیدا کنه! دیگه غصشو نمیخورم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، liyane، آنیدا، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کاملا با بن سای و لی لی موافقم
ببین عاطفه جان من خیلی دوست داذم اما میخوام یکم بهت غر بزنم
ببین ما اینجا بدون اینکه همو ببینیم و فقط از روی خرفامون همو میشناسیم
ازم ناراحت نشو 
چون دلم نمیخواد ناراحت باشی میگم
به نظرم تو عادت کردی ناراحتیارو بیستر از خوشیا جذب کنی
یادمه وقتی باردار نمیشدی یه مدت همش غصشو میخوردالبته حق داشتیا
اما الان که به امید خدا بارداری و یه شکوفه قشنگ تو دلت داری چی؟
بازم غصه دداری
ببین تو داری مادر میشی 
بذار به دنیا اومد‌انشالا اونوقته که به خودت میای و میگی این بچه همه چیزو باید از من یاد بگیره
بعد به خودت میگی من چی دارم بهش یاد بدم؟
( این سوال همه ماستا)
سعی کن چیزی داشته باشی برای یاد دادن و الگو بودنش
منم جز ۳تا عکس اول و وسط و ماه ه‍بارداریم چیزی ننداختم
اونم گوشه خونه کنار کنسول همین
هنوز با اینکه پسرم ۴ماهس عکس با بچه همونم ننداختم
از اول میخواستم با گوشی عکس ماه به ماه بندازم تا الان که ننداختم
عکس آتلیه بارداری هم نرفتم با خ ش چندتا انداختیم که اصلا خوووب نیوفتادم و تموم
از پسرم با گوشی اینا و دوربین عکس میندازیما اما باور میکنی یه غکس ۳تایی نشده بگیریم
سیسمونی
پسر من که زود دنیا اومد و یک ماه بعد سرویسش اومد
اونم با سختی خریدیم چون میدونی که سر دنیا اومدنش و هزینه بیمارستان همه پولامونو دادیم و روزی که زنگ زدن که فرداش وسایلو میارن عزای ما بود
بعد الان سرویس خوابش تو اتاقشه اما واقعا بیخود زود خریدیم
و من به خدا که پشیمونم
اگه مثلا وایمستادم دم عید چی میشد مثلا؟؟؟
فقط الکی حرص خوردم به خدا
در مورد تربیت منم م ش کوچه بغلیه و هرروز تقریبا میاد به پسرم سر میزنه یا میگه ما میریم
یکماهه اول سختترین بود چون م ش و خ ش نظر میدادن
منم مثل تو
بری توی تلپیک مامانای۱۴۰۰ گاهی غر هم زدم از دستشون اما الان دیگه درست شد
چند تا چیزو یکبار گفتم با قاطعیت و نه بی احترامی چون اصلا دلم نمیخواست ناراحت بشن همون شد
حتی گاهی الکی از زبون دکتر گفتم
توهم همینکارو کن
چیزایی که مد نظرته از زبون دکتر دخمرت بگو حله
لعد یه چیزی بگم قدر داشته تو بدون
من هنوز مامان و بابام بچمو ندیدن
این خیلییییییی درده عاااااطفه
قدر مامانتو بدون که هست تا یه روزایی تو ماه لااقل بری و ببینبش...
بشین بنویس داشته هاتو و ازشون لذت ببر دختر 
تو خیلی چیزا داری که خیلیا آرزوشو دارن
یکیش خود من...
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، liyane، Mari90، Nedaa28، niky، nona، Sisi، آنیدا، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان، کتایون خانم
پاسخ
عاطفه خیلی از مسایلو نباید از خیلی قبلتر بهش فکر کرد بزار تو جریانش بیوفتی شاید اصلا انقدر ناراحت کننده و اذیت کننده نباشه
منم پسرم اتاق جدا نداره الان یعنی بشینم بهش فکر کنم چرا اتاق جدا نداره همه دکترا میگن از مثلا فلان ماهگی باید بچه جدا باشه؟ نه خب شرایط من اینجوریه فعلا در توانم نیس خونه دو اتاقه وگرنه کی بدش میاد پس یعنی بچه من میخواد بی تربیت بشه؟
بر اساس شرایطتم تو موقعیتش حالا با مشورت دکتر یا هرکس دیگه سعی میکم درست ترین تصمیمو بگیرم
من فکر کنم داری قصیه مادرهمسرتو خیلی واسه خودت بزرگ میکنی
درمورد اتلیه هم منم نرفتم بخاطر کرونا حالا تو خونه چنتا عکس ادم میندازه خودت و شرایطتتو با کسی مقایسه نکن اینجوری باشه که تو اینستا پره از ادمایی که کارای عجیب غریب میکنن و ادم باید همش فکر کنه ازشون عقبه اینجوری از زندگی لذت نمیبری
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، nona، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه
دخترمنم اتاق مجزا نداره، منم اولا فکر میکردم وای حالا چی کنم چجوری وسایلشو جا بدم، ولی الان بیخیال شدم میگم فقط به موقع و سالم دنیا بیاد بعدش خدابزرگه، همین خونه یه خوابه ام خیلیا ندارن ، باید شکرگزار بود، واسه تربیت هم ببین من نمیگم مادرهمسرت تربیتش کنه ولی چه اشکالی داره راهنماییت کنه، هرجاهم دوست نداشتی کارای که میگنو انجام نده راه خودتو برو، اگه از اول ازدواج خونه یکی هستین الان نمیشه جدا بشین یهویی، خانواده خوبی باشن چه ایرادی داره
درکت میکنم آدم دوس داره مادر بی نقصی باشه، ولی ممکن نیست باید سعی خودمونو بکنیم فقط
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، liyane، mona70، nona، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
بچه ها جون یه سوال برای سرویس خواب من رفتم دلاوران اما راستش خیلی گیج شدم نتونستم انتخاب کنم تو تهران شما جای دیگه ای که بورس سرویس چوب بچه باشه سراغ ندارین؟ البته من یه کمد و یه تخت کنار مادر میخوام فقط!
همکارا میگن خیابون جامی خوبه کسی تجربه ای داره؟
  • (کژال)، liyane، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیلی یافت اباد یه پاساژ فقط لوازم بچس
البته فکر کنم قیمتاش گرون باشه
  • lili_61، liyane، mona70، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لی لی جانم
دلاوران و یافت آباد که هست
اما اگر قیمت پایین تر میخوای یا میخوای که به کارگاهی سفارش بدی یا از تولید کننده بخری چهاردونگه و شهرک ولیعصرم هست
اما باید هم بگردی هم از کیفیتشون نطمین شی یا حتما طی کنی اگر کیفیتش خوب نبود پس میدی عزیزن
  • (کژال)، lili_61، liyane، mona70، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۲۶، ۱۲:۱۲ عصر)lili_61 نوشته است: بچه ها جون یه سوال برای سرویس خواب من رفتم دلاوران اما راستش خیلی گیج شدم نتونستم انتخاب کنم تو تهران شما جای دیگه ای که بورس سرویس چوب بچه باشه سراغ ندارین؟ البته من یه کمد و یه تخت کنار مادر میخوام فقط!
همکارا میگن خیابون جامی خوبه کسی تجربه ای داره؟

لیلی جان به نظرم دلاوران زیاد نداره. ولی یافت آباد ی پاساژ سر نبش و ی طبقه اش فقط لوازم کودک داره قیمتاش هم سرویس کامل از 14 اینا هست تا 140-150. بسته به هزینه ای که میخوای بکنی. من از آپادانا گرفتم فعلا استفاده نکردم ولی به نظرم خوبه و خواهرمم از اونجا خرید کرده بود و از کیفیت کار تا الان به نسبت هزینه ای که کرده راضی بوده. مثلا سرویس کامل از 17-18 شروع میشد احتمالا تخت و کمد تنها حدود 13-14 بشه.

عاطفه جان خیلی سخت میگیری. منم بچه ام تا 40 روز دیگه ایشالاه به دنیا میاد ولی من حتی ی عکس با گوشی هم نگرفتم چه برسه آتلیه. خب وقت آدم نمیکنه یا دوست نداره مهم نیست. حتی هنوز لباس هم براش نگرفتیم. یا اتاق بچه نصفش وسایل نی نی هست و نصفش اتاق کار من و همسرم. سیسمونی هم که فکر کنی خیلی شیک و پیک نگرفتیم. هر چی رو که تا 6 ماه لازم داره گرفتیم. و ی سری وسایل که زیاد استفاده نمیشه مثل روروک از خواهرام میگیرم .هر کی ی مدلی سبک زندگیش...
بعد به نظرم بنسای حرف خوبی زد اگر با چیزی مخالفی از روز اول با قاطعیت بگو.. چون به نظر من اگر بذاری زمان توش بخوره سخت تره تغییر بقیه. این طوری از روز اول میدونن که روی بچه حساسی و حواس همه جمع میشه... ولی کلا اینکه ی بچه پیش مادربزرگش باشه بی ادب میشه و .. درست نیست. شما سعی گن در کمال احترام شیوه خودت برای بچه ات پیاده کنی .
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، liyane، Mari90، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۲۶، ۰۴:۱۹ صبح)سحر بانی نوشته است:
(۱۴۰۰/۷/۲۶، ۱۲:۴۱ صبح)shiningdiamond؟ نوشته است: نه نگفت زودرس
گفت دیگه از این هفته ها انقباضاتت شروع می شه نترس
اگر کیسه آبت پاره شد نترس
به من وقت داد دهم تا دوازدهم آبان، حالا من گفتم مثلا بشه ۸/۸ بعد فکرشو می کنم می گم نه بابا چه فرقی می کنه حالا

خب پس اصلا نگران نباش وقتی دکترت نگفته احتمالش خیلی خیلی کمه اینارم بهت گفته که اگه یک درصد اتفاق افتاد نترسی
انشاالله همون سر وقتش میاد زودم اومد که همه کارات انقدر قشنگ و خوب روبراه میشه
مامانت میاد به همه کاراتم میرسی 
بهش فکر نکن اصلا

توی سونو ان تی تاریخ طبیعیتو کی زده بود که ۱۰م تا ۱۲م بهت وقت داده؟

سحر جان توی ان تی زده ۱۹ ام طبیعیمو
فکر کنم خیلی زایمانمون نزدیک به همه
شما چندمی؟؟

بچه ها واسه بعد زایمان لباس چی بخریم؟
پیجی چیزی می شماسین؟
هوا هم سرد داره می شه
  • lili_61، liyane، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها ممنون از راهنماییتون تو یافت آباد بازار مبل شماره 3 رو شنیدم چوبی های کودک داره که ظاهرا قیمتهاش خیلی بالاست سحر جان کاش اسم پاساژ رو میدونستی
یوتاب جان دلاوران که گشتم فقط دوتا مدل پسندیدم اونم خیلی به دلم نبود یعنی نتونستم تصمیم بگیرم گفتم جاهای دیگه هم ببینم شاید چیزی خیلی به دلم بشینه یا نسبت به قیمتش کیفیت بهتری داشته باشه

راستی من بلاخره دیروز واکسن زدم بعد از 2 ماه تحقیق و رفتن و نشدن و .... بلاخره یک کار از کارای مونده ام رو انجام دادم
عاطفه جان خودت تو خونه لباس خوشگل بپوش آرایش کن عکس بگیر شما که اونهمه جنگل و جاهای قشنگ دارید تو جاده ناهارخوران اینهمه منظره های خوشگل هست برو چندتا عکس قشنگ با گوشی بگیر از صدتا عکس آتلیه ای هم بهتر درمیاد
  • (کژال)، atefehjjjjjjj، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان