امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چالش خرید طلا
سوفی داری اقدام میکنی نمیگی قول و قراری گذاشتی؟ سه تایی برید عروستو مگه انتخاب نکرده بودی آخه شما!

ندایا مرسی امروز میخرم
پس همون شمش ۲۴ عیار میگیرم از خانه سکه ایران اگرم اون موقع تعطیل بود دیگه مجبورم طلای دست دو بگیرم ۱۸. عیار
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • ستی‌لیته، ندایا
پاسخ
ای جونم قول و قرار برای عروسم که سر جااشه...نونا هنوز هیچ کاری برای رفتن نکردم...باید اول مقالمو سابمیت کنم و کار پست داکمو تموم کنم...اصلا نمیشه...از صبح مقاله ریویوی دانشجو دستمه پر از غلط...فقط یک صفحشو تونستم ادیت کنم...دامادت بجز بغل نمیخوابه...بیدارم هست دیگه تکلیف معلومه

نونا من جرئت ندارم برم خرید طلا...همش میترسم ضرر باشه...چه کنم؟ همسر هم از خودم بدتر...
  • nona، ستی‌لیته
پاسخ
ریجکتش کن سوفی بگو خیلی غلط داره حداقل یکم درستش کنه بعد بفرسته بچه پررو
ای بابا پسرمونم که اونطوری بغلی دخترمونم که آویزون از سینه طفلی ماماناشون
  • Sufii، ستی‌لیته
پاسخ
همین یکماه پیش یکمقدار پوند از فامیلمون که از انگلیس اومده بود خریدیم ۴۶تومن! الان ۵۵ هست...ستم نیست آیا؟
  • nona، ستی‌لیته
پاسخ
نابود شد مملکت

یعنی ما همه چی میترکه به فکر خرید میفتیم چند ساله میگفتم این پولو یه کلی بذار بگیرم
اون زمان که افتتاح حساب کردیممیتونستم یه ا‌ارتمان ۴۵ متری تو پونک باهاش بخرم الان با کلش ۴ متر مربع اپارتمان تو پونک بهم میدن واقعا برم همسرمو ریز ریز کنم بجاست

وای بچه ها یادتونه سر خونه پرند یوتاب سال قبل بود یا اوایل امسال گفتم پول دارید برید اندیشه خونه بخرید درسته شده متری ۱۴-۱۵ اما بیشتر میشه بزودی هیچی دوستم خرید اون موقع ۱۶ ( فکر کنم فروردین بود) پنجشنبه فروخت ۲۸ یه واحد دیگه خرید
  • Sufii، ستی‌لیته، پری
پاسخ
نونا نگوووو Sad((
  • nona، Sufii
پاسخ
همین الانم اگ خرید کنیم سال بعد باز میگیم چرا بیشتر نگرفتیم
مسیر جهان دوره گردیست
  • nona، Sufii
پاسخ
اره موافقم ندایا

والا ترگل
اون موقع سال ۹۴-۹۵ تو نوعروس خودمو کشتم با وام و قرض خونه بخرید میترکه قیمتا چند تا از کاربرا منو شستن که رشدشو کرده و … خیر سرم حداقل این یه مورد درسته تخصص کاریم نیست اما تخصص تحصیلیمه یه عالم دوست سازنده یا کارمند شهرداری دارم هیچی دیگه
  • Rose، Sufii، Targol، ستی‌لیته، پری
پاسخ
نونا از قیمتهای هشتگرد خبر داری؟
  • nona
پاسخ
ترگل ما اونجا ی واحد داریم و چند تا از اقوام که املاکی هستن اطلاعاتی خواستی بگو
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • Targol
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان