امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
نوناجون من کنار اومده بودم. ولی دیگه نه تا این حد.. نمیدونم ولله.. الان سنسی به ساعات خوردن شیر مادر ندارم. کی میشه اینا بزرگ شن هر چی دلشون خواست بخورن نخواست هم نخورن Sad
لیانه جون دیشب بهش دو بار تو‌ خواب شیر دادم. دو تا ۹۰ تا. یعنی شب ساعت ۱۲:۳۰ بهش ۹۰ تا دادم. بعد ۵ صبح دوباره ۹۰ تا. بعدش دیگه نخورد تا ۱۰ صبح که بالا آورد. اتفاقا گرسنه اش بود و گریه میکرد. دوباره نخورد. تو خوابش هم امتحان کردم نخورد. تا ساعت ۱ با هزار دوز و کلک ۶۰ تا خورد. الان خوابه.
شیر خوردنش بد شده بود. تحت نظر علی‌مددی هست که تشخیص الرژی داد و شیرشو عوض کرده بود. بهتر شده بود. اما دقیقا از بعد واکسن به این فاجعه تبدیل شد. انشالله به خاطر استاست. نمیدونستم اون اذیت میکنه. دیروز باید به واتساپش گزارش میداد چی شد اما هنوز نخونده و جواب نداده.
دکتر مقدادی رو هزار بار خواستم وقت بگیرم بعد ده یادم میفتاد. باید الارم بذارم حتما وقت بگیرم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جون خوب خورده خداروشکر با همین روش ادامه بده. غصه هم نخور.

کم کم درست میشه. بجز شیر خشک شیر خودتم میدی؟
  • (کژال)، 2015، liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره مقدادي بد وقت ميده منم شانسي يهو شوهرم ديد گفت وقت خالي داره و سريع رزرو كرد، فقط قبل رفتنت بگم بهت كه مثل بقيه دكتراي ماهيانه كه ميريم پيششون نيست كه سر صبر بشينه به حرفامون گوش كنه نيست ، يه شرح حال ازت ميگيره و كار خودشو ميكنه ، بيشتر به معاينه ها و سونويي كه ميكنه توجه داره ولي دستش سبكه براي من كه يه نسخه نوشت گفت نياز به مراجعه مجدد هم نيست كه ميتونم بگم بچم بهتر شده ، گفت اين شربته كه براتون مينويسم هم اسيد معده ش رو كنترل ميكنه هم اشتهاش كه به واسطه اسيد كم شده ، باز ميشه . من راضي بودم از مراجعه بهش، گفت واكسن چهارماهگي رو زدي غذاي كمكي رو شروع ميكني و از پنج ماهگي بچه روند بهبوديش سرعت پيدا ميكنه. من كه تصميم گرفتم راجع به رفلاكس بچه م هيچ ادوايزي از دكتر ماهيانه ش نگيرم ( دكتر كاشي ) ايشون در همون حد قد و وزن و خدايي نكرده سرماخوردگي و مشكلات سطحي برام كار انجام بده . چون گوارش نوزاد نياز به تجربه و دانش خاصي داره
مقدادي داروهاش همه قاچاقن ، اين شربت رو من خودمم نديده بودم بلاخره منم داروهارو ميشناسم به واسطه شغلم ، از خودش خريدم
بعد ترگل جان من شير پسرمم وارداتي ميگيرم SMA پرو ايرلندي ، ميتونم بگم واقعا ارزششو داره ، خيلي وزن گيريشون خوبه و براي گوارش نوزاد خيلي بهتره، خلاصه ميخوام بگم منم يه مجموعه عوامل رو فراهم كردم تازه با اين وجود بازم گاها پيش مياد كه بچه يه روز ميزون نزنه
فقط ما بايد بهشون كمك كنيم كه با رنج كمتر بگذرونن تا معده هاشون قوي بشه و به تكامل كافي برسه
اتفاقا يكي از دوستاي منم براي آلرژي برد پيشش اونم خيلي راضي بود
  • (کژال)، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جون ممنونم بابت راهنماییات
این شیرخشک رو میشناسم. فقط اگه تشخیص الرژی درست باشه نمیتونم استفاده کنم. وزن‌دهیش حرف نداره. حتما میبرم پیشش.
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون و ترگل جون شما که از داروخوری استفاده میکنید میشه بگید اولا نحوه خوردنش چجوریه یعنی مکیدنیه؟
بعد چه حجمی داره مثلا دو سی سی، ده سی سی چقدر؟
  • (کژال)، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم من دیگه زیاد استفاده نمیکنم. اما مال من ساده و عین یه شیشه شیر کوچیکه و باید بمکن. ظرفیتش ۱۵ میله.
  • (کژال)، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی ترگل جون
یه سوال دیگه تو خواب چجوری شیر میدی به دخترا؟ بغلشون میکنی پوزیشن شیردهی؟ بیدار نمیشن؟
  • liyane، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همه
نونا جون ببین من مقدارشو با تعداد قطره دارم مثلا آ د ۲۵ قطره در روز
بعد ۲۵ قطره رو میریزم توی کاپشکج میکنم با سرنگش میکشم بعد چون یه مقدار تو سرنگ نیمونه همیشه من ۳۰ قطره میریزم هربار ومیدم بیرون تا جایی که قطره برسه نوک سرنگ
بعد سری ای که شبیه شیشه هست رو میزنم سرش و میذارم و میذارم دهنش و آروم آروم سرنگو فشار میدم تا بخوره
گاهش میک میزنه آهن رو چون دوست داره طعمشو اما زیاد نمیاد چون در اصل توی سرنگه عزیزم
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون فقط به اون کوچولوهه که خوب شیر نمیخوره و قوت غالبش شیرخشکه تو خواب شیر میدم. وقتی خوابش سنگین شد. اقلا یک ساعت از خوابش‌ گذشته باشه بغلش میکنم دقیقا پوزیشن شیردهی. معمولا بیدار نمیشه. آروم سر شیشه رو میذارم دهنش. باید یکم منتظر بمونم تا بفهمه که باید مک بزنه. وسطش ممکنه خوابش دوباره عمیق شه و یادش بره یه کوچولو تکونش میدم، یا شیشه رو تو دهنش میچرخونم (منظورم حول محور شیشه است، نه فضای دهنش. مثل چرخ مثلا) بعد دوباره شروع میکنه مکیدن. البته خوب گاهی شکست میخورم. ولی به امتحانش میارزه.
یوتاب جون مال شما چه حرفه‌ایه Big Grin
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لینکشو گذاشتم چند صفحه قبل ترگل جاانم چیکو عه آره راضیم واقعا ازش دیگه قطره چکونم نمیخواد بشورم عزیزم  Big Grin
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان