البته بچه ها فکر نمی کنم اینکه کسی حالا یکی دو قلم چیز رو نمی خوره، بدسلیقگی باشه... بدغذایی باشه...
من خودم اگه همینی که دوست ندارم رو جلوم بذارن می خورم واقعا... مشکلی باهاش ندارم که حالم بد شه یا نخورم، ولی خب فیوریتم نیست که توی غذاهامون باشه... ولی می دونم حال خیلیا ممکنه بد بشه...
و واقعا هم عاشق طعم های جدید و غذاهای جدیدم (از سوشی تا کله پاچه، از نودل سرخ شده تا مرینید تری یاکی، من واقعا عاشق همه شونم... هر سال حداقل عیدها جشنواره های غذایی دارم، مثل کیک، شیرینی، کباب، غذای ملل و خوباش رو وارد روتین غذایی می کنم... اصلا توی یه ماه، دو ماه غذای تکراری نمی خوریم، الان مثلا قورمه فکر کنم از پارسال تا الان نذاشته بودم!!!! پارسال همین موقع ها تقریبا!!!! یا انواع ادویه ها رو خودم باید بگیرم و تفت بدم و پودر کنم و ترکیبیا رو هم خودم درست کنم...)، اما اصلا با شیرینی توی برنج نمی تونم کنار بیام، با خلال نمی تونم کنار بیام، یعنی با مدل عربی که مغزیجات کامل رو تفت میدم و روی غذا میریزم اکی هستم، ولی خلال که مثل برنج باشه ولی حس دیگه ای توی دهنم ایجاد کنه رو دوست ندارم (ادمها سطح حساسیت های حسی مختلفی دارن (چی گفتم
))... واقعا هم به هیچی تا حالا نه نگفتم یعنی جایی اوردن خوردیم، حتی مثلا قزوین رفتیم اولین کارمون تست همین قیمه نثار و نون چایی و باقلوا پرچمی محشرشون بود توی یه نشست
، اما چون نه خودم نه همسر از این شیرینی و حالت زنده ی پوست مرکبات و ریز بودن خلال ها خوشمون نمیاد، درست نمی کنم... بادوم زمینی و کلا استفاده از کره های مغزیجات که تبدیلشون کنم به خامه (کره + آب) برای ما روتین شده چون من 2 ساله چیزای چرب برام اصلا خوب نیست و خامه و اینا نمی تونم بخورم، و واقعا اینها خودشون ذاتا خوشمزه ان اما کسی که فرضا به بادوم زمینی حساسیت داره و یه حساسیت خیلی شایعی هم هست رو بگیم بدسلیقه اس که نمی خوره، به نظرم درست نیست...
من خودم اگه همینی که دوست ندارم رو جلوم بذارن می خورم واقعا... مشکلی باهاش ندارم که حالم بد شه یا نخورم، ولی خب فیوریتم نیست که توی غذاهامون باشه... ولی می دونم حال خیلیا ممکنه بد بشه...
و واقعا هم عاشق طعم های جدید و غذاهای جدیدم (از سوشی تا کله پاچه، از نودل سرخ شده تا مرینید تری یاکی، من واقعا عاشق همه شونم... هر سال حداقل عیدها جشنواره های غذایی دارم، مثل کیک، شیرینی، کباب، غذای ملل و خوباش رو وارد روتین غذایی می کنم... اصلا توی یه ماه، دو ماه غذای تکراری نمی خوریم، الان مثلا قورمه فکر کنم از پارسال تا الان نذاشته بودم!!!! پارسال همین موقع ها تقریبا!!!! یا انواع ادویه ها رو خودم باید بگیرم و تفت بدم و پودر کنم و ترکیبیا رو هم خودم درست کنم...)، اما اصلا با شیرینی توی برنج نمی تونم کنار بیام، با خلال نمی تونم کنار بیام، یعنی با مدل عربی که مغزیجات کامل رو تفت میدم و روی غذا میریزم اکی هستم، ولی خلال که مثل برنج باشه ولی حس دیگه ای توی دهنم ایجاد کنه رو دوست ندارم (ادمها سطح حساسیت های حسی مختلفی دارن (چی گفتم


آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم