عزیزم اول یه بار تو آب جوش بزار یه ۵ دقیقه بجوشه بعد آبکش کن بشور
تو یه قابلمه بزرگ بزار که آبش زود کم نشه سیر و پیاز و چوب دارچین و یه تیکه زنجبیل بنداز داخلش بزار یه شب تا صبح یا ۸ساعت بپزه ابش غلیظ بشه
بعد استخونا رو جدا کن مغز و با آبش میکس کن
تو یه قابلمه بزرگ بزار که آبش زود کم نشه سیر و پیاز و چوب دارچین و یه تیکه زنجبیل بنداز داخلش بزار یه شب تا صبح یا ۸ساعت بپزه ابش غلیظ بشه
بعد استخونا رو جدا کن مغز و با آبش میکس کن