امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی مشهدی یا سالاد زمستانی یا ترشی گوجه
#4
سلام رز جان
دستت درد نکنه برای این دستور عالی
چنتا سوال داشتم یکی اینکه سرکه سفید باشه یا فرقی نمیکنه؟
دوم اینکه سبزیجات معطر خشک باشه یا تازه؟
دونه های گوجه رو باید جدا کنیم یا توش بمونه؟
یه سوال دیگه اینکه بعد از اینکه تو شیشه ریختیم چه مدت باید بمونه که جا بیوفته؟ تو یخچال بمونه یا بیرون؟
چقد سوال پرسیدم.ببخشید
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، niky، Rose، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
RE: ترشی مشهدی یا سالاد زمستانی یا ترشی گوجه - توسط ترانه خانوم - ۱۴۰۰/۷/۳۰، ۰۱:۰۸ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: