۱۴۰۰/۷/۳۰، ۰۱:۰۸ عصر
سلام رز جان
دستت درد نکنه برای این دستور عالی
چنتا سوال داشتم یکی اینکه سرکه سفید باشه یا فرقی نمیکنه؟
دوم اینکه سبزیجات معطر خشک باشه یا تازه؟
دونه های گوجه رو باید جدا کنیم یا توش بمونه؟
یه سوال دیگه اینکه بعد از اینکه تو شیشه ریختیم چه مدت باید بمونه که جا بیوفته؟ تو یخچال بمونه یا بیرون؟
چقد سوال پرسیدم.ببخشید
دستت درد نکنه برای این دستور عالی
چنتا سوال داشتم یکی اینکه سرکه سفید باشه یا فرقی نمیکنه؟
دوم اینکه سبزیجات معطر خشک باشه یا تازه؟
دونه های گوجه رو باید جدا کنیم یا توش بمونه؟
یه سوال دیگه اینکه بعد از اینکه تو شیشه ریختیم چه مدت باید بمونه که جا بیوفته؟ تو یخچال بمونه یا بیرون؟
چقد سوال پرسیدم.ببخشید