امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خشک کردن میوه ها
#1
برای میوه ها میتونید اونها رو لایه لایه کرده و بذارید خشک بشن که با توجه به سرد شدن هوا و استفاده از بخاری و شوفاژ گزینه ی خوبی برای شبهای طولانی زمستونه

اینا میوه های خشک خونگی خودمونه:

لیمو + پرتقال معمولی + پرتقال خونی برای کنار دمنوش یا داخل چای و...:
[تصویر:  photo_2021-10-22_17-46-28_7d67.jpg]

خرمالو:
[تصویر:  photo_2021-10-22_17-43-39_j9qw.jpg]

سیب:[تصویر:  photo_2021-10-22_17-43-36_1u5b.jpg]

نکات:
خیلی نازک نبرید
میوه های مناسب شامل: سیب، گلابی، خرمالو، موز، انبه، پرتقال و خیلی از میوه های دیگه...
من برای پسرم استفاده می کنم عالی هستن واقعا... خیالم راحته که هیچی بهشون اضافه نشده...
وقتی چیدید که خشک بشه، سعی کنید دائم زیر و روشون کنید که هم نچسبن به ظرف و هم اینکه نسوزن یه وقت
برای موز و سیب می تونید یکم محلول آبلیمو و عسل یا آبلیموی خالی بمالید که رنگشون عوض نشه
وسط سیب یا گلابی رو میشه با هسته گیر خیلی شیک خارج کرد:
[تصویر:  3329_1537761667_f08c.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، Mari90، Sufii، آیسان ۹۶، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
خشک کردن میوه ها - توسط Rose - ۱۴۰۰/۷/۳۰، ۰۷:۴۶ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان