۱۴۰۱/۱۱/۶، ۱۲:۰۴ عصر
ستی جان ران بوقلمون رو حدود ۸ ساعت میذاری تو آب نمکی که شور نباشه ، بعد گوشت رو ادویه کاری،دارچین،فلفل سیاه،زردچوبه میزنی،با کره یا روغن زرد و زعفرون دمکرده غلیظ سرخ میکنی دو طرفشو، بعد دو سه تا پیاز بزرگ رو خلال میکنی و میریزی رو بوقلمون که بگیره روشو، بعد نصف لیوان آب اضافه میکنی ، شعله رو خیلی خیلی ملایم میکنی و حدود ۸ الی ۱۰ ساعت میذاری کامل بپزه ، بعد پخت نمک و آبلیمو اضافه میکنی بهش،بعد پیاز هارو داخل روغنی که مونده تو ماهیتابه یه تفت ریز میدی تا کاراملی شه و یه باقالی پلو دم میکنی با بوقلمون و پیاز کاراملی میل میکنید و حال میکنید ^___^
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
