۱۴۰۱/۱۱/۶، ۰۵:۲۷ عصر
ترگل خخخ عتیقه رو خوب اومدی خخخ
پروتئین بوقلمون بیشتره و چربیش کمتر و سالمتره
منم بدم میاد یه بویی میده که هرچی ادویه میزنی نمیره مثل مرغ که درست میکنی البته روش آلما رو درست نکردم ولی خیر سرم تو نت سرچ کردم کلی هم زعفرون زدم اصلا خوب نشد یعنی من نمیتونستم بوشو تحمل کنم
ولی چرخ کردشو من مثل ک*ت*ل*ت درست میکنم بوش تو پیاز و ادویه و اینا مشخص نمیشه خوشمزه میشه
پروتئین بوقلمون بیشتره و چربیش کمتر و سالمتره
منم بدم میاد یه بویی میده که هرچی ادویه میزنی نمیره مثل مرغ که درست میکنی البته روش آلما رو درست نکردم ولی خیر سرم تو نت سرچ کردم کلی هم زعفرون زدم اصلا خوب نشد یعنی من نمیتونستم بوشو تحمل کنم
ولی چرخ کردشو من مثل ک*ت*ل*ت درست میکنم بوش تو پیاز و ادویه و اینا مشخص نمیشه خوشمزه میشه