۱۴۰۱/۱۱/۷، ۰۸:۲۴ عصر
الهام جان اتفاقا منم چتد وقت پیش اینجوری شد.برنج خیس کردم ولی قرار شد درستش نکنم موند برای پس فردا.طبق تحقیقاتم باید آبشو خالی کنی خیلی کم آب بمونه و نمکم بزنی ولی در کل من وقتی پس فرداش میخواستم بپزمش بو کردمش انچنان بوی خوب برنجو نمیداد.البته بعد از پخت واقعا بویی نمیدادا
دیگه چاره ای نیست اخه برنج پخته شده هم میگن ضرر داره تو یخچال.حالا کدوم کار بهتره رو منم نمیدونم
دیگه چاره ای نیست اخه برنج پخته شده هم میگن ضرر داره تو یخچال.حالا کدوم کار بهتره رو منم نمیدونم