(۱۴۰۰/۴/۲، ۰۳:۰۹ عصر)Seti69 نوشته است: بچهها شما قرص کلسیم میخورین یا اینکه با شیر اینا نیازتونو برطرف میکنین؟
ستی من قرص میخورم لبنیات مثل ماست و کشک و شیر هم میخورم.اما فکر کنم کلیه راستم مشکل پیدا کرده...دیشب درد بدی تو پهلوم پیچید داشتم میمردم.خیلی ها با این قرص کلسیم سنگ کلیه هم گرفتن.اینم مد نظر داشته باش.من خودم احتمالا دیگه قرص رو بذارم کنار و فقط شیر و ماست بخورم.اما باز با مشورت با دکترم این کارو میکنم
نوعروس قدیم و عاطفه جان تبریک میگم باردازیتونو.ایشالا که به سلامتی این دوران رو طی کنین
(۱۴۰۰/۴/۱، ۰۸:۲۷ عصر)liyane نوشته است: يوتاب جان چيزي نمونده ديگه عزيزم اين مدتم هرچي خانوم دكترت گفته انجام بده كه بعدش خدايي نكرده توي دردسر نيوفتيآخ آخ لیانه گفتیییییییی ....واقعا بعضی از تکون خوردناشون دل آدمو ضعف میبره..خیلی وقتا رحمم درد میگیره از فشار پاشنه پاهاش یا آرنجش.من گاهی اوقات خوابم اینقدر بد حرکت میکنه پهلو به پهلو میشم یا صاف وایمیسم که کمی جاش عوض شه بلکه آروم بگیره....خیلی وقتا عین این خل و چلا خودمو تکون میدم مثل گهواره بشه بگیره بخوابه
نونا جون مرسي بابت گفتن تجربياتت ، ادم نميدونه چه دعايي واقعا بكنه؟! من فقط دلم ميخواد بگذره واقعا خسته شدم از اينهمه سنگيني ، يه موقع هايي حس ميكنم بچه از حلقم شروع ميشه تا زير دلم ادامه داره ، شكمم منقبضه سفته مثل سنگ ، با هر تكونش جونم بالا مياد