۱۴۰۱/۱۱/۱۹، ۰۲:۳۲ عصر
ترخینه اش محلی ماست و قبلا ها مامان بزرگم خودش موادشو درست میکرد، الان مامانم میسپره به یه خانمی براش درست کنه که مطمئنه...البته ترخینه انواع مختلف داره...مدلای مختلف هم میشه پختش...ما با نخود، لوبیا چش بلبلی و ماش میپزیم، سبزی هم نمیریزیم چون خودش کلی سبزی توش داره و عطر پونه اش دیوونت میکنه، اخر سرم پیازداغ و گاهی نعنا داغ...تند هم باشه به به برای روزای برفی...البته که قدیمیا معتقدن اگه سرما بخوری تا ترخینه نخوری خوب نمیشی!
