ترگل نمیدونم منظورت از بد شدن چیه، ولی برای توی مرغ استفاده میکنم با سیر تازه فرقی نمیکنه، تو کشک و بادمجان و میرزاق*ا*س*می هم رنده میکنم یه حرارت که بهش میخوره دقیقاً مثل سیر تازه سفید میشه و بوی سیر در میاد،ولی خب کمی هم اولش که از فریز در میاری حالت یخ زده است
نسیمه من مامانم پودر سیر درست میکنه برای اون خشک میکنه، ولی یعنی حبه ها رو سالم خشک کنیم؟ میشه؟
سلین جان ببخش من اطلاعی ندارم، ولی مرغ بریون رو تو خیابون دیدم به نظرم اصلش همون فلفل دلمه ای و پیاز و رزماری و زردچوبه فراوان زدن
نسیمه من مامانم پودر سیر درست میکنه برای اون خشک میکنه، ولی یعنی حبه ها رو سالم خشک کنیم؟ میشه؟
سلین جان ببخش من اطلاعی ندارم، ولی مرغ بریون رو تو خیابون دیدم به نظرم اصلش همون فلفل دلمه ای و پیاز و رزماری و زردچوبه فراوان زدن