۱۴۰۱/۱۲/۷، ۰۱:۵۲ صبح
شیدا میگن یکی دو روز بیشتر نگه ندارید سمی میشه -__- منم شنیدم!
حامی جان ۳-۴ تا سیب زمینی بزرگ رو با رنده آلمانی خلال کردم بعد یه عالمه یخ ریختم رو سیب زمینی ها(کمی هم آب تا سیب زمینیا بیرون از یخ و آب نمونن) یه قاشق نمک و بکینگ پودر زدم گذاشتم چند ساعتی بمونه، طوری که سیب زمینی ها کامل نرم میشن
بعد داخل روغن کمی زعفرون زدم و سرخشون کردم، البته سعی کن کم بریزی تو ماهیتابه تا قشنگ جدا جدا سرخ شن
حامی جان ۳-۴ تا سیب زمینی بزرگ رو با رنده آلمانی خلال کردم بعد یه عالمه یخ ریختم رو سیب زمینی ها(کمی هم آب تا سیب زمینیا بیرون از یخ و آب نمونن) یه قاشق نمک و بکینگ پودر زدم گذاشتم چند ساعتی بمونه، طوری که سیب زمینی ها کامل نرم میشن
بعد داخل روغن کمی زعفرون زدم و سرخشون کردم، البته سعی کن کم بریزی تو ماهیتابه تا قشنگ جدا جدا سرخ شن
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
