۱۴۰۱/۱۲/۱۰، ۱۱:۴۳ صبح
بچه ها
من در حال حاضر قدم ۱۶۵ و وزنم ۶۴ هست.
اسفند پارسال ۶۹ بودم.
مربی فیتنس هستم ولی در حال حاضر بدنسازی کار میکنم.
من متابولیسم بدنم بدون ورزش هم بالاست و بهتر میدونین که از ژنتیک هست.
یه علت اینکه رفتم پیش مشاور تغذیه، گرسنگی های شدیدم بود که خداروشکر برطرف شد و بلد نبودم سوخت رسانی بکنم به بدنم.
در مورد شکر نمیدونم شما چقد مصرف میکنید ولی من همینم خوشم نمیاد، کلا دهنم یه جوری میشه شکر میخورم، من با دو تا قند سر و تهش رو هم میارم.
ولی یه مشاور دیگه هم قبلا میرفتم همین شکر رو داشت.
در مورد بربری هم بگم میتونم به جاش سنگک یا لواش بخورم و مقدارش برام تعیین شده، ولی نمیدونم چه مشکلی با اون دو تا دارم که گرسنگی کاذب میگیرم.
بازم از ۲ تا مشاور پرسیدم در مورد ارزش غذایی این نون ها، گفتن خیالت راحت هیچکودومش سالم نیست و چاره ای هم جز مصرف اینا نداریم.
حتی اون نون جویی که اینطرفا پخت میشه واقعی نیست.
البته میگن تو استان ما دو سه جا فقط هست نون جو اصلی پخت میکنه.
من در حال حاضر قدم ۱۶۵ و وزنم ۶۴ هست.
اسفند پارسال ۶۹ بودم.
مربی فیتنس هستم ولی در حال حاضر بدنسازی کار میکنم.
من متابولیسم بدنم بدون ورزش هم بالاست و بهتر میدونین که از ژنتیک هست.
یه علت اینکه رفتم پیش مشاور تغذیه، گرسنگی های شدیدم بود که خداروشکر برطرف شد و بلد نبودم سوخت رسانی بکنم به بدنم.
در مورد شکر نمیدونم شما چقد مصرف میکنید ولی من همینم خوشم نمیاد، کلا دهنم یه جوری میشه شکر میخورم، من با دو تا قند سر و تهش رو هم میارم.
ولی یه مشاور دیگه هم قبلا میرفتم همین شکر رو داشت.
در مورد بربری هم بگم میتونم به جاش سنگک یا لواش بخورم و مقدارش برام تعیین شده، ولی نمیدونم چه مشکلی با اون دو تا دارم که گرسنگی کاذب میگیرم.
بازم از ۲ تا مشاور پرسیدم در مورد ارزش غذایی این نون ها، گفتن خیالت راحت هیچکودومش سالم نیست و چاره ای هم جز مصرف اینا نداریم.
حتی اون نون جویی که اینطرفا پخت میشه واقعی نیست.
البته میگن تو استان ما دو سه جا فقط هست نون جو اصلی پخت میکنه.