(۱۴۰۰/۸/۱۹، ۰۸:۳۷ عصر)Sufii نوشته است: بچه ها ممنون احتمالا خورش خلال و جوجه بذارم حالا یا لازنیا یا سالاد مرغ و شوید...فقطاینکه اگه تجربه ای در خصوص جوجه چوبی دارید بگید ممنون میشم...که چقدر تو تابه باشه که خشک نشه
آها خب اگه خوردن که همین ترکیبی که انتخاب کردی عالیه

به نظر من یکی از دلایل خشک شدن کباب های با سیخ چوبی بخاطر سیخشه...
اگه از این سیخ های ریز فلزی باشه کمتر احتمال خشک شدن داره... فکر کنم مدل سیخ های ترکی یا عربی میشه...
ولی اگه نداری و خواستی چوبی بذاری، حتما چند ساعت قبلش سیخ ها رو بذار توی آب تا خیس بخورن
توی تابه هم بستگی به ضخامت گوشت ها و شعله داره... اگه قبلا درست کردی، دستته که چقدر طول می کشه... ولی برای نرم شدنش همونطور که صنوبر جون گفتن سس مایونز توی مواد مرینید خیلییییی گوشت رو لطیف می کنه، یه کار دیگه هم که می تونی بکنی رومال کره هست که فوق العاده خوش طعم و نرم می کنه... کره آب شده + جعفری خرد شده رو اواخر پخت یا بعد از پخت بمال روی جوجه ها خیلی خوش طعم میشن و چون چرب میشه انگار نرمتر میشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم