ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۸/۱۹، ۰۸:۰۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۱۹، ۰۸:۰۶ عصر، توسط Rose.)
(۱۴۰۰/۸/۱۹، ۰۶:۴۶ عصر)Sufii نوشته است: بچه ها من هفته بعد مهمون دارم میشه بگید کدوم این منوها مناسب تره؟
خورش خلال + جوجه تو سیخ چوبی
نخود پلو با ماهیچه + خورش فسنجان با مرغ
خورش فسنجان با قلقلی + زرشک پلو با مرغ
سالاد سیب زمینی و مرغ و شوید و یه سوپ هم احتمالا پیش غذا بذارم..
دلم میخواست لازانیا رولی هم بذارم ولی نمیدونم با چه غذایی میاد؟
سوفی جان من به نظرم فسنجون و خلال سلیقه ای هستن...
یه مدل غذای مرغی و یه مدل گوشتی خوبه به نظرم یعنی مثلا ماهیچه با کباب جوجه... بعد که اومدن خونه تون از برنامه هایی که مدنظرت بوده بگو که صحبت کنید و سلیقه شون رو بدست بیاری و برای دفعات بعد بتونی غذاهای ریسکی هم انتخاب کنی
لازانیا رولی با همه چی میاد
مریم جون نخود فکر کنم منظورشون نخودفرنگیه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
۱۴۰۰/۸/۱۹، ۰۸:۲۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۱۹، ۰۸:۳۱ عصر، توسط Sufii.)
ممنون بچه ها، مریم جون منظورم نخود فرنگی بود...رز جون مهمونام جدید نیستن و هم قبلا خلال خوردن و هم فسنجون و دوست داشتن..مخصوصا خلال رو چون خودشون قبلا نخورده بودن یبار که درست کردم خیلی دوست داشتن...با این اوصاف چه کنم؟
ارسالها: 1,993
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
9,290
۱۴۰۰/۸/۱۹، ۰۸:۳۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۱۹، ۰۸:۳۳ عصر، توسط ستیلیته.)
من عاشق خورش خلال هستم. حتماَ خلال و جوجه بذار. لازانیا رو هم بیخیال شو، به زحمتش نمیارزه وقتی غذای سنتی خوشمزهتر داری.
کنارش سالاد باحالی که گفتی رو بذار و سوپ و مخلفات دیگه.
اگر یه کم دیگه هم دلت میخواد زحمت بکشی سیبزمینی و هویج خلالی هم سرخ کن برای کنار جوجه.
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
بچه ها ممنون احتمالا خورش خلال و جوجه بذارم حالا یا لازنیا یا سالاد مرغ و شوید...فقطاینکه اگه تجربه ای در خصوص جوجه چوبی دارید بگید ممنون میشم...که چقدر تو تابه باشه که خشک نشه
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• شماره مجازی تیندر
ارسالها: 4,457
موضوعها: 1
تشکر Received:
9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,743
سوفی جان ما برای جوجه کباب (البته جوجه کباب روی منقل منظورمه) برای مزه دا کردنش یه مقدار مایونز میزنم و ماست خیلی نرم میشه حتی سینه ها
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۸/۱۹، ۰۹:۱۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۱۹، ۰۹:۱۸ عصر، توسط Rose.)
(۱۴۰۰/۸/۱۹، ۰۸:۳۷ عصر)Sufii نوشته است: بچه ها ممنون احتمالا خورش خلال و جوجه بذارم حالا یا لازنیا یا سالاد مرغ و شوید...فقطاینکه اگه تجربه ای در خصوص جوجه چوبی دارید بگید ممنون میشم...که چقدر تو تابه باشه که خشک نشه
آها خب اگه خوردن که همین ترکیبی که انتخاب کردی عالیه
به نظر من یکی از دلایل خشک شدن کباب های با سیخ چوبی بخاطر سیخشه...
اگه از این سیخ های ریز فلزی باشه کمتر احتمال خشک شدن داره... فکر کنم مدل سیخ های ترکی یا عربی میشه...
ولی اگه نداری و خواستی چوبی بذاری، حتما چند ساعت قبلش سیخ ها رو بذار توی آب تا خیس بخورن
توی تابه هم بستگی به ضخامت گوشت ها و شعله داره... اگه قبلا درست کردی، دستته که چقدر طول می کشه... ولی برای نرم شدنش همونطور که صنوبر جون گفتن سس مایونز توی مواد مرینید خیلییییی گوشت رو لطیف می کنه، یه کار دیگه هم که می تونی بکنی رومال کره هست که فوق العاده خوش طعم و نرم می کنه... کره آب شده + جعفری خرد شده رو اواخر پخت یا بعد از پخت بمال روی جوجه ها خیلی خوش طعم میشن و چون چرب میشه انگار نرمتر میشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 138
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,293 in 158 posts
تشکر Given: 352
تاریخ عضویت: مرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,334
۱۴۰۰/۸/۱۹، ۰۹:۱۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۱۹، ۰۹:۵۱ عصر، توسط niky.)
سوفی جان
برای جوجه چوبی موقع سرو یه سس کره با زعفران آماده داغ درست کن و یکم با برس روشون بکش...
تو منوت سبزیجات کمه... سالاد فصل یا یه مدل سالاد با سبزیجات هم بزار...
ارسالها: 327
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,463 in 301 posts
تشکر Given: 680
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,608
۱۴۰۰/۸/۱۹، ۰۹:۵۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۱۹، ۰۹:۵۲ عصر، توسط Maryam8842.)
جوجه سیخی یه خرده مناسب مهمونی خانوادگی نیست من برای دورهمی های دخترونه و تولد و اینا ترجیحش میدم
جوجه کبابی اگه کمکی داری خوبه اگر نه مرغ زعفرونی و کره با خورش خلال که رب داره خوبه
ولی خدایی هیچی باقلی پلو گوشت نمیشه با سالاد شیرازی
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
مرسی بچه ها، اره خودمم رومال کره زعفرون رو حتما میزنم که خشک نباشه، مریم جون مهمونیمون زیاد نیستیم کلا هفت نفریم...ولی شاید به جای جوجه چوبی مرغ زعفرونی درست کنم که هم راحت تره هم پدرشوهرم مرغای زعفرونی منو خیلی دوست داره...نسیم جان حتما یه سالاد فصل میذارم که روشم کمی پنیر و روغن زیتون و زعتر میریزم خیلی خوب میشه...یه سوال دیگه، من سوپام خیلی خوشمزه نمیشه، در عوض اش دوغامو همه دوست دارن، بنظرتون اش دوغ بذارم جای سوپ؟
ارسالها: 179
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,036 in 168 posts
تشکر Given: 187
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,078
عزیزم یک منویی من دارم که همیشه جوابه
باقالی پلو با گوشت که میتونه ماهیچه یا گردن یا گوشت خورشتی باشه با پیاز خلالی سرخ شده فراوون و آلو خورشتی
و مرغ مجلسی با هویج خلالی و سیب زمین خلالی نازک سرخ شده
اینجوری شما یه مدل پلو داری که خیلی مجلسیه و تقریبا همه هم دوست دارن. یعنی تو مهمونیا من دیدم که باقاغای پلو همیشه زودتر تموم میشه و پرطرفداره. با کلاس هم هست.
دو مدل هم خورشت داری که خیلی شیک و پر ملاته
کارت هم خیلی راحته
اگر خوشت اومد میتونی اینم در نظر بگیری
سالاد فصل و ماست و خیار و انواع ترشی و شوری هم کنار این غذا خوب میشه.