آره توی نقصان کالری که نبودم ... ولی بستگی به نوع ورزش، چربی سوزی و عضله سازی میتونه همزمان جلو بره ... مثلا من بدنسازی با دستگاه و وزنه کار میکنم ... کاردیو صفر.. حتی گرم کردنم ۵ مینه ... چون وقتم محدوده اینجوری برنامه گرفتم ... به جز شکم پهلو، قسمتای مختلف بدنم به مرور چربی کم میشد و عضله زیاد میشد ... فقط شکم پهلو انقدر چربیش زیاد بود که عضله دیده نمیشد : (
حالا دارم فکر میکنم ورزشم رو زیادتر کنم که حداقل کالری روزانه ام رو بالاتر بیاره ... یکم هم تغذیه ام رو اصلاح کنم، مثلا پروتئین بیشتر و کربوهیدرات کمتر ... ولی زیاد نمیتونم روی تغذیه ام مانور بدم. هم محدودیت زمانی دارم ... هم هرچیزی نمیتونم بخورم ... مثلا جو دوسر فقط پنکیکش میتونم بخورم ... اوتمیلش معدم رو بهم میریزه ...
حالا دارم فکر میکنم ورزشم رو زیادتر کنم که حداقل کالری روزانه ام رو بالاتر بیاره ... یکم هم تغذیه ام رو اصلاح کنم، مثلا پروتئین بیشتر و کربوهیدرات کمتر ... ولی زیاد نمیتونم روی تغذیه ام مانور بدم. هم محدودیت زمانی دارم ... هم هرچیزی نمیتونم بخورم ... مثلا جو دوسر فقط پنکیکش میتونم بخورم ... اوتمیلش معدم رو بهم میریزه ...